עדכונים מהשפרה - יום 56, ה26.10

קמבילי

New member
../images/Emo10.gif אז זו התמונה שמצטיירת מערוץ 2?

נורא מצער. רואה? גם אתה קנית את התעמולה של שי. כתבת: "יוסי אינו טומן ידו בצלחת הוא במו פיו הפריד בין ערן לקרן, ניסה להפריד בין ונסה לאיתי". זה מה ששי אמר בלינץ' על ונסה. והאמת: יוסי יעץ לערן ולקרן לא להצטייר כזוג כי יראו בהם כוח כפול - כמו שרואים בו ובבתו - ולכן אוטומטית הם יהיו מועמדים על הגריל. במקרה זה אכן קרה, מסיבה זו או אחרת, היחסים בין ערן וקרן הביאו להדחה מיידית של ערן ואחר כך גם קרן. אחר כך יוסי יעץ אותו דבר לוונסה ואיתי, כי לפי מה שראה התיאוריה שלו אכן נכונה - כל מי שמזדווג לזוג מודח. יוסי מעולם לא חתר ולא ניסה לבחוש וזה בדוק במאה אחוז. הפעם היחידה ששמעתי אותו מרכל על מישהו היתה כשצחק עם אחד הגברים, בטח שי, ואמר שכדאי שוונסה תפסיק לשחות כי גם ככה היא נראית כמו גבר מהמותניים ומטה, ולא כדאי שתקבל שרירים גם למעלה. האוזניים שלי קפצו והאדימו כי זו היתה הפעם הראשונה ששמעתי אותו מתבטא כך על מישהו מהבית. וכמובן - זו לא היתה חתירה, סתם רכלנות מרושעת. אבל הנה קנית את הפרשנות של שי כפי שאמר אותה לוונסה: את רואה? ליוסי את מאמינה? הוא בסך הכל רצה להפוך אתכם אחד על השני. אז קנית את התעמולה של שי, רק שבהבדל משפרה אתה לא ידעת את האמת ושפרה ידעה. והנה אספר לך עוד פרט: צבר עשה "שיחה" עם ונסה ואמר לה כך: אנשים אמרו לי, שאיתי אמר להם, שהוא נפגע מהפניות המיניות שלך אלי. אתה מבין? "אנשים אמרו" ש"הוא אמר", וונסה הטיפשה מאמינה ומקררת את היחסים עם איתי. מיהם אותם "אנשים" שאמרו לצבר שאיתי אמר להם? שי. וכמובן צבר הנאמן סיפר למנהיג על השיחה הזאת. בלינץ' על ונסה שי ניצל גם את זה בכשרון מדהים וצעק על ונסה שאמרה לו שהם פוגעים באיתי? אני פגעתי באיתי? אולי את פגעת באיתי? אנשים אומרים לך שהוא נפגע וישר את מתהפכת עליו. בקשר לשיחה עם ליאון על אשר - תאמין לי יקירי שהבנתי טוב מאד מה שהיא רצתה לומר, הבנתי טוב מאד - "תפיסת עולם" בלה בלה, זה היה קלישאי עד דמעות ומכוער עד כאב. להיפך, מילא צבר, אבל משפרה האינטלקטואלית לא ציפיתי להצהרות כל כך פלקטיות. אני מקווה שאתה מתחיל לראות תמונה נאמנה יותר, ואני יורדת משידור.

קמבילי

New member
אני נגד חסידי שי המכונים שר"ץ

לא איכפת לי מי יזכה, אני מקווה שוונסה כי היא טיפשה כמו דיקט ומשעממת כמו קלקר אבל ישרה ותמימה, ונראה לי שהכי זקוקה לכסף.

../images/Emo45.gif כל הכבוד קלעת יפה

רק שאני בעד יוסי או עינב (נוטה ליוסי יותר) בגלל שהם לדעתי האנשים הכי פשוטים ועממיים בבית.

זה כלכך ברור ...

וגם כלכך עצוב שאת לא מסוגלת להביא את עצמך לחשוב בדרך חיובית של " בעד " . על מנת להצטייר בעיני עצמך כיפת הנפש שאת כלכך רוצה להיות , את לא יכולה להביא את עצמך למצב שבו את סולחת למתמודדים על פגמים אנושיים . את לא מסוגלת לאהוד את מסוגלת רק לשנוא .למי שעוקב אחר התנהלותך זה היה ברור שאין לך אף פייבוריט ורק השנאה היא שמובילה אותך בנבכי התוכנית . וזה גם כל עניינך בתוכנית . וקמבילי , אין לך מושג כמה שהתכונה הזו עצובה . בנוסף אני רוצה לציין שלהשתמש בכינויים כמו " כת שי " או " פסיכופט " או " סוציופט " כלפי מתמודד בתוכנית ריאליטי הם הגזמה פרועה . המחשבה התמימה שמתמודד שמתחרה על המיליון צריך כל הזמן להתחשב בשאר המתמודדים ולהיות נחמד לכולם זאת מחשבה נאיבית ודיי מפגרת בעיניי . אבל יש כאן אנשים שנהנים לשחק ב-" נדמה לי " ונדמה להם שהם יותר טובים משאר האנושות . אבל לפי ההתנהלות שלהם וההתבטאויות שלהם הם הרבה יותר מסוכנים מאנשים רגילים שיש להם גם חסרונות משום שהם מחפשים אחר השינאה וההתלהמות . ולא מסתפקים בכך אלא משתמשים בשלל כלים על מנת להוציא את עצמם " צודקים " בעיני עצמם ועל חשבון אחרים . הכפשות פרועות וחסרות שחר הן מנת חלקם והתנשאות מרומזת ( אנחנו יותר טובים מהמתמודדים , אנחנו מבינים יותר טוב משאר האנשים בפורום ) תוך קביעות נחרצות וגורפות זה לחם חוקם . אנשים כאלה אני בהחלט לא שונא , אבל אני מואס בהם ובהתנהגות שלהם . במילה אחת ? עצוב .

שאלה יהיו הצרות בחיים שלך .

במקומך הייתי מתרכז בדברים אחרים . שאיך לומר את זה , קצת יותר בוערים כתוצאה מהאישיות שלך כפי שהיא מועברת על פני הפורום . התגובה הזו שלך הנוכחית מבהירה עד כמה חשוב לך להיטפל לחסרונות או לטעויות של האחר וזאת על מנת לחוש יותר טוב עם עצמך . נו , אז את מרגישה יותר טוב ? " הכנסת לי " ? אני מקווה שפעם תיקחי את הזמן ותנסי להבין את הדברים ולא רק לחפש את החסרונות שמן הסתם קיימים באחר ( ובהחלט גם בי )על מנת להרגיש יותר טוב עם עצמך . אני לא חש צורךך להסביר למה ההתנחמות בחסרונות של אנשים אחרים זאת נחמת עניים . ומאין בא הצורך המצטדק הזה להדגיש שאת יותר טובה מהמתמודדים/ות על ידי " כעס " עליהם שהם כביכול לא פועלים על פי אמות המידה שלך . אמות מידה שניתן להבחין בבירור שאת בעצמך רחוקה מלפעול לפיהם . זה שאת תוקפת אנשים ומרוכזת בלפתח כנגדם אובססיות לא הופך אותך לאדם טוב יותר . לכתוב על מתמודד שהוא " פסיכופט " או " סוציופט " זאת הסתה פרועה . מה גם שאת לא פסיכולוגית או פסיכיאטרית ואינך מוסמכת לנדב חוות דעת מן הסוג הזה . ובטח שלא על סמך ההכרות שלך עם האדם שמבוססת על צפיה בתוכנית טלבזיה שמשחק משחק וללא שום שיחה שקיימת איתו . בדברייך יש דברי הסתה והוצאת לשון הרע ואני במקומך הייתי נזהר מאוד בלשוני . כי האינטרנט והפורום זה אמצעי תקשורת לכל נושא ועניין מבחינה משפטית . אז לפני שאת מתחילה לעסוק ברווח שבין הנקודה לפסיק , תתחילי להתעסק במה שנמצא בינהם .

KINGAR

New member
צר לי שאני מצער אותך

אין לי מושג בכל התככים ששי ניסה לעשות במשחק ,הוא גם לא מענין אותי לא התחברתי מעולם לדרכו האגרסיבית ואף אלימה לפרקים. את הדעה שיוסי הפריד בין ערן לקרן גיבשתי בעצמי והעצה של יוסי לערן לתפוס מרחק מקרן התבררה לבסוף כעצת אחיתופל. אני ראיתי גם שהוא ניסה להפריד בין ונסה לאיתי -אני חושב שהזוגיות בין שני אנשים בוילה מגבירה את יצר המציצנות בקהל ועל כן גם את ענין הקהל שזוג זה ישאר במשחק-אני נותן ליוסי את הקרדיט שגם הוא מבין זאת ,סך הכל מבין כל המתמודדים הוא מבין טוב מכולם את מדיום הטלויזיה ומה הקהל צמא לראות.

אז בכלל לא הבנת ת'משחק

ערן לא הלך בגלל עצת יוסי, ערן הלך בגלל שהוא היה חייל מאוד טיפש של שי ששיחק מאוד מלוכלך ובטימטום רב.

KINGAR

New member
זה שערן בפני עצמו

לא היה דמות שמשכה מספיק אנשים לסמס לו על מנת שישאר ,לא סותרת את דברי שאם הוא היה נמצא בקשר זוגי רווי ביטויים מיניים (נשיקות ,מזמוזים סקס עצמו) יצר המציצנות בו (ובקרן) היה גובר והקהל היה מעונין יותר שישארו בוילה. אם אתה לא מבין זאת לפחות בובליל כן הבין.

ממש לא! רק הכרטיס ביקור שלו אומר הכל

לא התחברנו אליו כי הוא היה שחצן וגזען שאין לתאר...ואם זה לא מספיק להיות הפודל של שי לא תורם בכלל,רק הוסיף נקודות רעות לדימוי הנמוך ממלא.

KINGAR

New member
ממש לא מה??

זה שהקהל לא אהב מספיק את ערן כדי להשאיר אותו זאת עובדה.אין על זה ויכוח. הנושא הוא שזוגיות דביקה עם קרן היתה מגבירה את יצר המציצנות בו ואת רצון הקהל בבית שישאר במשחק. .

על זה אמרתי ממש לא! לא נראה לי

שהזוגיות של קרן ועינב היתה משאירה אותו בבית תבין,ערן היה חייל של שי ברגע ששי רואה שמישהו אחר מקבל זמן מסך יותר ממנו,הוא דואג להעיף אותו,לא יודעת אם ראית אבל שי נורא התעצבן על ערן כשהוא הידק את הקשר עם קרן ונעמה (הוא דיבר עם צבר)

KINGAR

New member
לא יודע אם זה היה מספיק

מרומם אותו על מנת שישאר או לא -מה שבטוח זה היה מרומם אותו. תראה את איתי אולי הדמות הכי אנמית ובלתי מורגשת במשחק (שני אנשים מתוכחים עליו בגוף שלישי כאילו הוא לא נמצא ממש מול הפנים שלו).הרומן שלו עם ונסה עושה לו רק טוב ,מוסיף ענין בדמות,האם זה מספיק על מנת שהוא יעבור את הגריל הבא?? לא יודע,אך בטוח שזה מוסיף לו נקודות.

קמבילי

New member
קינגר תחליטי, אתה זכר או נקבה?

בכרטיס שלך כתבת שאת נקבה, אבל את מדברת בלשון זכר.... לומשנה, לא איכפת לי אישית
המנטרה (סליחה) על יצר המציצנות הוכיחה את עצמה כלא נכונה. אף אחד מעולם עוד לא סימס לאף אחד מתוך תקווה לראות אותו מזדווג. המניעים לשליחת אסמס הם רגשיים, וכשמישהו מתרברב ששילם 100 דולר כדי לירות טיל לאו בפרה (ידעתְ את זה?) אז תשמישי המיטה שלו לא מעניינים איש. לפי הקלישאה הזאת לוונסה ואיתי יש מירב הסיכויים להגיע לגמר. כששפרה עלתה על הגריל בפעם הראשונה היא הבטיחה לצופים בחדר האח הגדול בקריצות וברמיזות שיש למה לצפות ממנה, מתוך אמונה בקלישאה הזאת. ויוסי? יוסי אמר מה שאמר מתוך אמונה שהוא עולה על הגריל שוב ושוב בגלל שהם שניים. דרך אגב, מי שדחף את קרן וערן זה לזרועות זו היתה מיקי המכשפה, שי מסוג ב' שעפה מיד אחר כך, אבל הריקושטים מהתחמנות הזאת שלה המשיכו להתעופף באוויר עוד זמן רב. את קבועה בפרשנותך לגבי מה שראית או לא ראית ולא נותנת לעובדת לבלבל אותך
. הופעת בפורום לראשונה מיד אחרי הדחתו של שי ובפיך הודעות נגד הבובלילים. בעצם נראה לי שאני מתאמצת לחינם...

KINGAR

New member
אני זכר

את יכולה להתעלם מהכרטיס מהיכן הביטחון הזה שלך שונסה ואיתי לא יגיעו לגמר?? אני לא מסתיר את הסלידה שלי מהבובלילים,אני מקווה שזה עדין לא פשע ועוון גדול מדי בפורום זה. בינתיים יש דמות אחת שאני מתחבר אליה וזאת שפרה ,בינתיים היא במשחק ,לא באמת מענין אותי שי,ערן קרן,נעמה,מיקי וכל מי שעף. לא התחברתי אליהם והם לא מענינים אותי ,אז למה אתם כל הזמן מעלים באוב דמויות שכבר עפו ממזמן.

קמבילי

New member
אי-הבנה, אני רוצה שאיתי או ונסה יגיעו לגמר

ואני רואה סיכויים שזה יקרה, אבל בטח ובטח ובטח ובטח שלא בגלל "סצינות הסקס הלוהטות".

beep beep

New member
סחתיקה ק'. שפרה לא יכולה להיות "אמיתית" כי

היא לא מגובשת עם עצמה - תלויה בין שתי עולמות: רגל אחת בעולם החרדי שעיצב את ילדותה ורגל שניה בעולם החילוני שאליו בחרה לעבור. אין לה את העוצמה הפנימית להביע דיעה מגובשת עצמאית מכיוון שפשוט אין לה כזו. הוא מצטטת מהספרים הרבים שקראה אבל לעולם אין לדעת האם זו דעתה העצמאית מכיוון שהיא לא מוסיפה להם כל ערך עצמי משלה. יוסי עלה על התכונה הזו מזמן כשהעיר לה שמעולם היא לא מביעה את דעתה. היום הוא אמר לאיתי שהיא "מציירת במילים". זה נכון - היא משתמשת בהם כקליפה לתוכן ריקני. אם רק היתה יותר מתבוננת ומקשיבה ופחות מתאמצת להטיף וללמד ולהוכיח את חכמתה כדי לשכנע את עצמה בצדקתה ולהשיג הכרה ואהבה מהעולם שמסביבה היא היתה שובה את לב הקהל.

למעלה