עדכונים מהשפרה - יום 56, ה26.10

rinatt1

New member
חחחח..יבכו!!הצחקת אותי עם כל הרוע שלהם הם יעד

יעדיפו לראות אותה סובלת מאשר לתת לה מהאכול... כמו ששיפרה עשתה ליוסי עם הסיגריות וכולם הצטרפו. ככה יהיה גם עם האוכל. הם פשוט תמיד מחפשים לצאת כיאלו הם הכי צודקים ואגיד לך תאמת, אני ממש אבל ממש בעד עינב, ומגיע להם שהיא תעשן להם את כל התקציב אחרי מה שהם עשו לה ולאבא שלה, אף אחד לא בא לקראת וצבר אמר, "גרגר אני לא אתן"... אז מגיע להם ואני שמחה שעינב עומדת על שלה גם אם זה יגרום לה לאכול פחות. פשוט בשביל העיקרון שהיא לא פראיירית של אף אחד ושהיא לא תוותר בדיוק כמו שהם לא וויתרו בשבוע שעבר. וכל הכבוד לעינב

הרי לא משנה מה עינב תעשה- היא צדיקה וקדושה

עינב נוהגת בזמן שהיא בשלילה- אז מה? היא לא פראיירית של אף אחד עינב מדברת על המחזור שלה שמטפטף לה - אז מה? היא לא פרייארית של אף אחד עינב מוציאה את עצמה מהקבוצה, אפילו על חשבון אבא שלה- אז מה? היא לא פרייארית של אף אחד עינב עם סליקון בשפתיים, 350CC בכל שד ותוספות שיער חוזרת ואומרת "אני אמיתית"- אז מה? היא לא פרייארית של אף אחד כל הכבוד לעינב ולכל התומכים בה שלא יגידו מילה אחת רעה עליה, חלילה. עינב צדיקה וקדושה .

rinatt1

New member
סליחה!!! אני אמרתי צדיקה?? אתה אמרת!!!

אני רק אומרת שמה שקרה השבוע ואיך שהיא לא ויתרה על הסיגריות בשביל ה"קבוצה" , כמו שהם לא ויתרו על "גרגיר של אורז" בשבילה. על זה כל הכבוד. אני לא אמרתי צדיקה וקדושה, אתה אמרת, אז תרגע אף אחד בתוכנית לא צדיק ולא קדוש, ומה הקשר בכלל למה שאני כתבתי ולמה שאתה ענית איך הסקת מזה שאני חושבת את הדברים הללו???

stars

New member
אף אחד לא צדיק אבל העם התחבר לעינב וליוסי

ואל זה אין עורערין. הם מייצגים את הישראלי המצוי, לטוב ולרע. האמת שגם אני מאוד אוהבת אותם ובעדם.

יוסי כן, עינב ישראלי מצוי?!

על יוסי אפשר לומר לצערי שהוא הישראלי המצוי . אבל עינב? עינב ילדה מפונקת שעושה מה שבא לה, נוסעת בזמן שלילת רישיון אבל שומרת על חוקי הדת (על אלה שבא לה). "אמיתית" עם תוספת שיער, סליקון בשפתיים ובשדיים, בורה ("אורז מכינים מקמח") אם עינב היא ישראלי מצוי= אנחנו באמת בבעיה. אם יוסי, אבא שלה, לא היה בתוכנית- מזמן היו מעיפים אותה, גם כאן בפורום.

rinatt1

New member
אוייי מי אתה שומר החוק???ובטח תגיד שאתה

הוא הישראלי הטיפוסי, אולי אתה בכלל אירופאי... מה נסגר אתך??? אז מה עם ילדה מפונקת מה רע בזה?? אתה מקנא אולי??

blur2

New member
קשה להגדיר דבר כזה, במיוחד במדינה כמו ישראל.

יש יותר מדי קבוצות ותתי קבוצות..

קפרי

New member
ילדה מפונקת נטל להורים ובהמשך לחברה, מפונק

הוא מקולקל ולא מועיל, ולא יכול או מסוגל להתמודד עם הדברים האמיתיים של החיים, אשמים? כן, ההורים!!!!

MnM Girl

New member
ושכחת להוסיף מה שעינב אמרה ללאון

"פיפי זה מים עם חומציות"

beep beep

New member
עינב מכורה לסיגריות וככה מתנהג מכור

מכור יעשה הכל כדי להשיג את מבוקשו ואחר כך יתמודד עם התוצאות. אני בטוח שהיא תאכל יותר מלחם עם גבינה (בעצם - מותר לה לאכול מהמוצרים שנשארו משבוע שעבר) ובגדול - זה לא משנה, מכיוון שביום ראשון הכל מתאפס: נכנסים לבית דיירים חדשים וכל המאזנים והחשבונות יקרסו. לעינב יהיו סיגריות. איסטרטגית היא השיגה את מטרתה - כמו שהיא עושה תמיד. הצופים הרבים שאוהבים אותה יאהבו אותה יותר. ומעט הצופים שסולדים ממנה יסלדו יותר. שיסלדו.

SONIAR

New member
גם אני מזדהה איתה - בתור מעשנת../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן

גם ונסה ורנין מכורות

אבל הן עדיין לא דופקות את כל הדיירים. כבר בשבועות הראשונים דאגו לחסוך לחשוב על ימים קשים יותר. שיטת הכל יהיה בסדר של האב ובתו מוליכה אותם לאורך כל הדרך.... ההפקה תדאג, נצליח המשימה, כולם אשמים, יוסי דואג שכולם ידברו עם המיקרופון רק על בתו לא מסתכל, יושבים ולוחשים ואת מי הם יאשימו בסוף על שאין להם סיגריות? מי יודע? כמובן, הם יאשימו את שפרה וצבר...... פשוט צוחקים על כולם

BrokenWings16

New member
אני מתארת לי שבמצב כזה

הדיירים לא יוכלו להגיד לה כלום כי אי אפשר להרעיב אותה אז הם יתנו לה אבל החבורה של שפרה וצבר תרכל מאחורי הגב על כמה שהיא לא בסדר ושהיא אמרה ככה וככה ולא קיימה.

נו ובצדק.

כמה פעמים עינב אמרה להם, "זה מה שאני רוצה, ככה אני אהיה שמחה, אני לא אגיד כלום, אני מכירה את עצמי," חזרה על זה מיליון פעם, אם הם יגידו שהיא לא בסדר זה יהיה הכי מוצדק שיש.

BrokenWings16

New member
מה בצדק?רואים שהיא לא יודעת עד כמה זה קשה

והם במקום לנסות להבין אותה (כי היא מכורה-רואים שהיא מכורה) בטח ירכלו וישלחו את לאון להגיד לה שהיא לא בסדר.

כן, בצדק...

אם היא לא תעמוד במה שהיא כ"כ בטוחה בו, אז בצדק אפשר להבין למה אח"כ יגידו לה שהיא לא בסדר.

למעלה