עדכונים מהשפרה - יום 56, ה26.10

blur2

New member
היחידה שנחשפה במלוא כיעורה היום היא עינב../images/Emo31.gif

נכון מאוד. ילדה מפונקת שחושבת

שבעזרת צעקות ודיבור מתלהם תשיג הכל בחיים. חבל מאוד שזה החינוך שאבא שלה נתן לה, בעוד הוא השיג את כספו בעבודה קשה. לא נורא, גם יומה לעוף יגיע, מול לאון אין לה סיכוי.

טאפאן זי לא יפה שאתה אומרת בעזרת צעקות, אני

ראיתי הכל והיא דיברה איתם בשקט ובנועם.

זאת היתה הפעם הראשונה. בכל שאר

הפעמים היו צרחות וצעקות. (על כל דיירי הבית ולא רק על צבר ושפרה כפי שהייתם רוצים לחשוב). הבחורה ברברית, ואין איך לסובב את זה. לזכותה ייאמר שהיא חמה, ומצחיקה. ועדיין אני לא חושבת שמגיע לה מיליון ש"ח, וגם לא לאבא שלה.

סליחה , זה שהיא קולנית לא מחייב להציג אותה

כברברית, נכון כשהיא מתעצבנת אז היא כועסת ומאוד , אני מצדיקה אותה אחריי כל מה שעשו לה. את עינב לא תראה כל היום מרכלת כמו שפרה, אצל שפרה רועים את הרעות ואצלה לא. שפרה פשוט מעוררת בי בחילה ואני עד לפני שבועיים אהבתי אותה, שפרה גם מקללת עם צחקוקים, מה שעינב לא עושה. מכבדת כל בן אדם לפי דעתו.

זה לא שהיא השאירה אותו בלי סיגריות, הוא לא

רוצה , הוא אמר שלא שווה לא להזמין קופסא אחת או שתיים, עדיף לו כלום.

cookies10

New member
למה להתבטאות כל כך נמוך לא מתאים לך

אם בן אדם סובל כי לקחו לו דבר שחשוב בשבילה והיא לא יכולה בלי, כי היא מכורה, אז צריך בשביל זה להעליב אותה שהיא נמצאת במצוקה שלה, אנחנו סך הכל בני אדם שפעם טוב לנו ופעם רע לנו וכשאנחנו נמצאים במצוקה, נכון אנחנו מתנהגים אחרת כמובן.. מה פה לא ברור ובמקום להצטער בשבילה, לאיזה מצב היא הגיע אז אתה מבזה אותה....קצת חמלה.... למה ככה!!!

blur2

New member
אתה מרצה לי על חמלה?

אתה אמיתי? ואגב, ההודעה הזאת נכתבה בתגובה להודעה שצל"ש נחשפו "במלוא כיעורם". נו באמת. עינב התנהגה כמו ילדה קטנה. אז כן, היא מכורה, וכן רצו מאוד לבוא לקראתה אבל אני חשבתי בדיוק כמו שצבר שהיא תבין שאין יותר מדי מקום להתגמש בתקציב כי היא פוגעת בכל הקבוצה (בזמן שהם ישבו בסלון וחיפשו איך לבוא לקראתה) - אבל זה פשוט לא עניין אותה. העיקר שיהיו לה סיגריות. זאת לא התנהגות בעיניי. אם אבא שלה יכול להתגמש, אם רנין וונסה יכולות להתגמש - גם הגב' עינב יכולה.

cookies10

New member
סך אני מרחם על כל הקבוצה של הסיגריות

ותאמין לי על כוולם שם כל דיירי הבית המסכנים שלא מלקקים דבש ועכשיו גם קיצצו להם מהאוכל, עצוב לראות אותם ואתה לא יכול לעזור...

אכדית

New member
מה לעשות שהיא ילדה מפונקת בת 23

ולא עתירת ניסיון חיים וחוכמה כמו ידידנו ש"צ? הם מתנהגים כמו שהם מתנהגים למרות גילם
היא לפחות עדיין בגיל של השטויות והמגיע לי הכל ייאמר לזכותה (תנסו להיזכר - הבוגרים ביניכם - איזה צרות היו לנו בגיל 23???) שלא נדבר על זה שלא שופטים בן אדם מכור שלוקחים לו סיגריות. ההתנהגות של ש"צ פאתטית לגילם, ואני ממש טיפה מעל גילם אז יותר קל לשפוט.

longleggedlady

New member
גם אני איתך

אדם זקוק לסיגריות. כל אדם זקוק למשהו. למה לגזול ממנו? אני רוצה לראות שיגזלו משפרה את הסריגה. יוווו מה היא תסרוג?

טולי88

New member
עינב כל יום וכל היום נחשפת בשיא כיעורה מה חדש

יש לה פה של גו'רה וצורה של סיליקון מכל כוון מדברת בגסות נוראית היום שיודעים מי האבא לא פלא התפוח לא נפל רחוק מהעץ זה מה יש

oritr69

New member
עינב שכחה מבאבי?????????????????

לא יכול לראות אותה יותר!!!!!!אני סוגר

אור2221

New member
מה צריך לקרות לעינב אם היא תאכל כרגיל השבוע?

שאלה לאוהדי עינב - בהנחה ועינב לא תעמוד במילתה, ותאכל מהמנות הכלליות, מה צריכים דיירי הבית לעשות לה? 1. לחלק לה את הסיגריות בין שאר המעשנים? 2. להסכים שאין יותר סיגריות עד סוף התוכנית ושהתקציב שלה ילך לשתיה ושאר פינוקים לשאר? אני בטוחה שהיא לא תעמוד בזה, השאלה שלי מה יאמרו אוהדי עינב במצב כזה? או שהם יבכו שאי אפשר להרעיב בנאדם, אפילו אם הוא עשה את זה לעצמו?

והם צודקים- זה מה שכל כך מרגיז

היא תאכל בערך כמו כולם (האוכל במזווה לא פחות טוב מזה שיגיע מחר, והוא שייך לכולם), אולי חוץ מהיומיים הראשונים שבהם היא "תשמור". ואין מה לעשות נגד זה... אולי מחר תכנס או ייכנס מתמודד בעל אופי חזק, שיצליח לעמוד מולה, ולשחק במגרש שלה (צעקות, צרחות, טענות על גזענות, שקרנות, התלהמות וכו...) שי אמנם היה בחור אלים, הוא עשה את העבודה הזאת בצורה טובה.

למעלה