עדכונים מהשפרה - יום 56, ה26.10

../images/Emo6.gif

או גלעד שליט... סתם, לא יפה לצחוק על זה. מזל שאף אחד לא מבין<בדיחה פרטית>.

BrokenWings16

New member
זה ברור והגיוני שמאוד מאוד קשה לעמוד בדבר

כזה.. וגם שבוע שעבר לא היו לה סגריות והיא מכורה. אז במקום להגיד שהיא לא בסדר הם יכולים ללכת קצת לקראתה ולוותר לה.

taltalon3

New member
נכון, הם הרי פחדנים, ותמד ישלחו שליחים

העיקר שצבר ושיפרה ישארו טובי הלב, ומיופיפים

cookies10

New member
הם תופסים טרמפ על החולשה של הבן אדם

וזה הכי לא בסדר שאפשר ראינו גם בקשר ליוסי עם הסיגריות ואשר עם הדת ועוד דברים קטנים שהם מנצלים לטובתם ככה לא עושים, ואני לא מבין מדוע ההפקה הכניסה את תקציב האוכל עם הסיגריות לגבי סיגריות היה צריך לתת לכל אחד קופסה ביום בלי התחשבנויות כי מה שזה מביא את עינב עכשיו לתיסכול ועצבים לא חבל ככה להראות את הצד שלה.... נראה אותכם אם אתם הייתם מכורים לסיגריות איך אתם היתם מתנהגים.... אני חושב שאת זה היו יכולים לחסוך לנו...

BrokenWings16

New member
נכון הם היו צריכים לקחת בחשבון

שמן הסתם המעשנים שם עלולים להתחרפן בלי סגריות משבוע ומעלה, אנשים שמכורים תמיד יהיה להם צורך בסיגריות וההפקה רואה שהם סובלים מהצורך הזה אז שינסו ללכת לקראתם קצת בעניין הזה במקום לדחוף הכל לתקציב וליצור בלאגן (אבל אחרי הכל זה בדיוק מה שהם רוצים).

cookies10

New member
מאיפה אתה יודע

אתה כותב שההפקה רוצה שיהייה בלאגן, אבל יש בלאגן בשמחה אבל למה בלאגן בעצב, זה כבר לא ניקרא בלאגן שהבן אדם סובל ומתחנן, זה עגום ביותר ומאיפה לך לדעת שזה מה שהם רוצים מה אין להם לב, הרי הם רואים שהם סובלים אז מה הם רוצים שיסבלו, אני לא מבין.... זה משחק מאד אכזרי...

BrokenWings16

New member
מה אתה חושב שזו תוכנית סיפור לפני השינה?

מן הסתם ההפקה רוצה שיהיה בלאגן לפעמים אחרת לא יהיה מעניין. ודרך אגב אני בת.

stars

New member
האמת שגם אני לא מבינה למה הסיגריות בתקציב

בתור מעשנת, אם הייתי שם בלי סיגריות הייתי יורה שם באנשים, ומטפסת על קירות.

תגיד , ממתי התמכרות זה דבר נעלה ?

הם לא תופסים טרמפ על חולשה של בן אדם . מדובר כאן בתקציב משותף . מהאוכל כולם נהנים ואילו מהסיגריות רק המעשנים נהנים . אתה לא מבין למה הכניסו בתקציב האוכל את הסיגריות ? באותה המידה אפשר לשאול למה עשו בכלל תקציב לאוכל לא ? שיתנו להם כאלה מנות קרב וכל אחד יאכל את המנה שלו ובא שלום על ישראל . כל המטרה היא לראות איך הם מתפקדים בדינאמיקה של קבוצה . זה שזה מביא את עינב לתסכול ועצבים זאת הבעיה שלה ורק שלה . ולא , לא חבל ככה להראות את הצד שלה , כי זה חלק אינטגרלי מהאישיות שלה . זה אולי החלק שלחלק מכאן נוח להעלים עין ממנו , אבל החלק הזה קיים . ואין שום סיבה להסתיר את זה בתוכנית ריאליטי . זאת תוכנית ריאליטי או קייטנת בובליל ? אני מכור לסיגריות ואני מודע לעובדה שזו בעיה שלי ואחריות שלי . ואני הוא זה שצריך להתמודד עם זה ולא הסביבה . זה שאני מכור לסיגריות לא אומר שאני יכול לעשן במקום הומה אדם כי אני מכור . אם העישון שלי פוגע באלה שמסביבי ( ובעיניי לצורך העניין אין הבדל בין פגיעה על ידי עישון פאסיבי או פגיעה בתקציב ) אז זאת בעיה שלי להתמודד איתה . עישון הוא לא מאסט הוא פריבלגיה וחשוב לזכור את זה . בכל מקרה , עינב היא אדם בוגר . היא קיבלה החלטה ? אז אני מצפה ממנה שתעמוד בה ( ולגיטימי שכל שאר הדיירים בוילה יחשבו כמוני ) .

cookies10

New member
יש דברים נכונים בדבריך

אבל ותמיד יש אבל, לא צריך להביא את המשחק לרמות כאלה נמוכות לי עצוב שמנצלים חולשה של אדם, בנוגע לכל דבר באשר הוא, אם הוא מכור... ואני כן חושב שהסיגריות היו צריכים להיות מחוץ לתחום התקציב. כמו שכדורים מחוץ לתקציב, אז מה עם הם היו נותנים להם סיגריות וחוסכים מאיתנו לראות כמה שהם מסכנים... לא צריך להיות כל כך אכזריים זה סך הכל משחק... זה לא חיים ומוות.

ממתי

זו הבעיה שלהם שהבחורה מכורה ? וממתי זו הבעיה שלהם שלעינב יש מחסור במודעות עצמית ? אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה . אי אפשר לטעון שהיא יכולה להסתדר בצורה מסויימת ואז כאשר היא תבין שהיא טעתה לצפות שכל השאר יקבלו את זה באהבה . לנו קל לכתוב שצריך להתחשב בה כי היא מכורה . לנו זה לא פוגע בתקציב השבועי ואנחנו לא נאלצים להצתמצם בתיצרוכת שלנו בשל טעות בשיקול הדעת של עינב .

cookies10

New member
כנראה שלא הבנת אותי נכון...

ולכן כתבתי בפוסט מי בעד שהסיגריות יהיו מחוץ לתקציב מה פה לא ברור... ולמה להקשות את החיים לבני האדם אתה לא צריך להיות כל כך קשוח.... וכשיש משימות זה לא חיים ומוות... כמו שכדורים זה מחוץ לתחום ולא כולם משתמשים בהם גם סיגריות מחוץ לתחום, כי גם חלק מהבית לא מעשן.. אז זה יפתור הרבה בעיות בעתיד.גם לנו וגם להם ולא נצטרך לדסקס על זה יותר...

BrokenWings16

New member
בתור אחת שלא מעשנת

אני יכולה להגיד לך בפה מלא שלא הייתי מאשימה אותה גם אם הייתי שם בבית,היא הורידה את זה מהתקציב שלה-וגם אם היא היתה אוכלת אחרי זה מהאוכל של התקציב אז מה? זה לא שייגמר להם האוכל... אפשר להבין אותה זה לא שהיא ידעה שהיא לא תעמוד בזה, לפעמים צריכים להיות יותר קלילים ולהתפשר, אם היא לא תעמוד בזה בפעם הבאה הם יוכלו לומר לה שהפעם לא מוסיפים סיגריות כי היא לא עמדה במילה שלה ואז אם היא תתעקש זה באמת יהיה לא בסדר.

אור2221

New member
אני בעד להסביר לה שברגע שהיא חורגת מהכללים

הסיגריות מוחרמות ומחולקות מיידית.

הבעיה שיש מצב..

שהיא תחסל את הסיגריות תוך יומיים, שלושה. ונגיד שזה יהיה אחרי 6 ימים, אז כמה סיגריות כבר ישארו לה? לא יותר מידי.

איתי בל

New member
דווקא לא נראה לי שהיא תאכל

הם מאוד חוששים שהיא תגמור להם על האוכל במזווה וכאלה... אני מאמין שהיא כן תעמוד מאחורי המילה שלה היא תתחרט... תתבאס היא לא עתשה את זה שוב שבוע הבא ויש מצב שתתחנן לכמה אנשים שיקחו אוכל ויביאו לה אולי תנשנש קצת מהאוכל שאבא שלה אוכל אבל ככה היא תעמוד במילה שלה... אני חושב

למעלה