תגיד , ממתי התמכרות זה דבר נעלה ?
הם לא תופסים טרמפ על חולשה של בן אדם . מדובר כאן בתקציב משותף . מהאוכל כולם נהנים ואילו מהסיגריות רק המעשנים נהנים . אתה לא מבין למה הכניסו בתקציב האוכל את הסיגריות ? באותה המידה אפשר לשאול למה עשו בכלל תקציב לאוכל לא ? שיתנו להם כאלה מנות קרב וכל אחד יאכל את המנה שלו ובא שלום על ישראל . כל המטרה היא לראות איך הם מתפקדים בדינאמיקה של קבוצה . זה שזה מביא את עינב לתסכול ועצבים זאת הבעיה שלה ורק שלה . ולא , לא חבל ככה להראות את הצד שלה , כי זה חלק אינטגרלי מהאישיות שלה . זה אולי החלק שלחלק מכאן נוח להעלים עין ממנו , אבל החלק הזה קיים . ואין שום סיבה להסתיר את זה בתוכנית ריאליטי . זאת תוכנית ריאליטי או קייטנת בובליל ? אני מכור לסיגריות ואני מודע לעובדה שזו בעיה שלי ואחריות שלי . ואני הוא זה שצריך להתמודד עם זה ולא הסביבה . זה שאני מכור לסיגריות לא אומר שאני יכול לעשן במקום הומה אדם כי אני מכור . אם העישון שלי פוגע באלה שמסביבי ( ובעיניי לצורך העניין אין הבדל בין פגיעה על ידי עישון פאסיבי או פגיעה בתקציב ) אז זאת בעיה שלי להתמודד איתה . עישון הוא לא מאסט הוא פריבלגיה וחשוב לזכור את זה . בכל מקרה , עינב היא אדם בוגר . היא קיבלה החלטה ? אז אני מצפה ממנה שתעמוד בה ( ולגיטימי שכל שאר הדיירים בוילה יחשבו כמוני ) .