עדכונים צהרים/ערב - יום 52, ה- 22.10

Ron613

New member
אז רנין תנצח..?

זה המסקנות שלך..? אז למה בוריס עף? למה מיקי עפה? למה קרן עפה? למה ערן עף? ולמה בתוכניות בחו``ל בכלל עפים אנשים? הרי אין קידוש באנגליה למשל...

דולטש

New member
חכי עוד קצת עוד מעט יבוא חזני:)

ואם לא נראה לי עינב תיקח את הפיקוד:|

קפרי

New member
עינב בעינייך גבר? מותר רק אם גבר בסביבה

אם יוסי לא יודע לקדש-לא אוסיף מילה.

tutorialim

New member
באמת שיפרה אמרה "יהודים יד שניה?

על יוסי ועינב? וצבר אמר עליהם "שאריות אדם"? (זה היה אתמול לפי מה שאמרו לי)

כן!!

אני שמעתי במו אוזניי את שפרה אומרת לאיתי וצבר במטבח אחרי הויכוח עם יוסי- "יש שיר של יהודה עמיחי, כל ירושלים מלאים יהודים יד שניה" וצבר מצחקק לו כמו טמבל.

רק לזכרון מי שחשב על אנשים סוג ב

הם הנצים שחשבו שמי שלא כמוהם אז הוא סוג ב ואין לו זכות קיים אז שיפרה ברוע שלה לא נראת בעיני שונה מהם אחרי משפט כזה בטור אחת שחושבת שהיא חכמה ושלחוכמת רחוב אין משקל כמו לאחת נאורה כמותה שוכחת ברגע את ההסטוריה שלעם שלו היא שיכת ועל מה נהרגו בשואה אז אני בזה לה ולחוכמה שלה ולהשכלה שלה ולאלה שחינכו אותה ולא שיש לי דיעה מי צריך לקחת את המשחק רק שגזענות כמו שלה ושל צבר גם אם היא לא נאמרת היא כן נראת גורם לי לזעוק ולהזכיר לחוזרת בשאלה הזאת שבית המקדש נחרב על שנאת חינם אז עשי שימוש לטובה במה שאת יודעת ולצבר הנאור אתה מוזמן לגור באחת מהפריפריות בארץ שאליהם אני משתייכת וללמות את השפה של בובליל שבה משתמש רוב העם כי בתוך עמי אני חייה בוא לחיות איתנו וגם תלמד את השפה וגם תישם את חזונו של בן גוריון שלבטח על מורשתו למדת טוב אם נשמעתי פלצנית חחחחחחח אבל הייתי חייבת את שעל לימי לכל אלה שמדת הגאוה נגועה בהם יש משפט האומר לטעות זאת חולשה אנושית אבל לסלוח מעלה אלוהית

למעלה