עדכונים צהרים/ערב - יום 52, ה- 22.10

קפרי

New member
למה סתם לטרוח ולהשתגע להשמיץ אחרים במקום

לכתוב פשוט: רוצים שהבובלילים "שלנו" ינצחו גם אם אחרים יותר טובים? למה לעשות עוול לאחרים.

rotem bobo

New member
אם צבר היה מכוער הוא מזמן לא היה שמה

וזה מרגיז אותי כי עד כמה ניכנע לבנוניות ונשאיר אדם לא בגלל האופי ורק בגלל איך שהוא נראה אשכרה, דמיינו לרגע שצבר היה מישהו מכוער ממש ותזחזרו את התנהגותו\התנהלותו מתחילת התכנית נראה לכם שהוא היה נשאר? תאמת? לי לא נראה , הוא היה הולך עוד לפני בוריס החמוד:) הרבה יותר חמוד מלאון אגב בדיעבד

אני פשוט התפוצצתי מאיך שהוא אמר שהוא

"לא מבין בכלל את העברית של יוסי" מה זה אינטיליגנט תיכף נתחיל לדבר ארמית לכבודך

צודק.....

צבר הוא בסך הכל השכן שלנו בבניין. הבחור המנומס שיחזיק לך את דלת המעלית ויעזור לך עם השקיות מהסופר. כבר ביום הראשון ראו שהוא נבוך מהסיטואציה בבית, שפת גופו היתה מסורבלת ורוב הזמן לא היה לו משהו חכם או שנון לומר. הוא מסוג הבחורים שכולנו אוהבים בחבר'ה וכיף לצאת איתו לפאב או בית קפה. אבל....וכאן מגיע האבל שלי....הוא לא מנהיג שמדבר וסוחף (וזה אינו דבר שלילי בכלל) ולכן קשה לצופה בבית "לאכול" אותו ולנתח את מהלכיו קדימה. על פי הניתוח ל-50 הימים שעברו מסתבר שהוא לא כריזמטי בכלל כששי לידו, הוא נותן לאחרים להוביל ולהיות מובל על ידם גם במקרים שליליים מאוד ( כמו לצחוק על איתי המנומס....שלדעתי זה מעשה שפל מבחינה חברתית) וגם להיות מובל בעל כרחו ביחסים עם שפרה. חבל שצבר לא הבין כי הוא בא למשחק תחרותי המתבסס על אינדיוידאליות בשילוב של שיתוף פעולה בקבוצה. הוא נתן לשי ולשפרה להובילו ובכך נתן לצופים לראות את הדייסה שבשל לעצמו.

shlomitgueta

New member
מממ...ומה רע בלחבק את שפרה? תאירי את

עייני באמת שלא שמתי לב למה הוא לא צדיק אולי אני אוריד בפנייך את הכובע? :)

קאראט

New member
האקט של חיבוק הוא אקט חשוב ונפלא

אבל החיבוק של אתמול היה מעין טפיחה על השכם, של כל הכבוד לך שפרה, חיזק את דבריה מול יוסי. בזמן שאני כותבת לך מילים אלה, צבר שוב עושה שטיפת מוח לונסה ומדריך אותה כיצד להתנהג מול יוסי ועינב. אי אפשר להתעלם שהוא סכסכן, מקדם את עצמו ע"ח מישהו שיעשה עבורו את העבודה וכשעושים לו את העבודה, הוא יושב במרחק מה, צופה מן הצד ונהנה מהויכוחים שטיפטף קודם לכן. (כתבתי בהומור ענין הכובע)

shlomitgueta

New member
אבל אולי כי הוא צדקן פשוט?

מבחינתו אדם שלא אומר את מה שהוא חושב ולא עומד על העקרונות שלו הוא לא בסדר ולא מועיל לקבוצה ולכן אם מבחינתו להעמיד מישהו במקום זו הדרך והוא רואה בקללה של יוסי דבר חמור הוא רוצה להגיב והוא הגיב וכנראה שהחיבוק לשפרה היה חיבוק של כל הכבוד שאת עומדת על שלך..? וכן שמעתי מה שאמר לונסה, אבל שוב נראה לי כי הוא פשוט מאמין בכך. אם הוא משתמש בצדקנות הזו כדי לנצח ולא כי הוא באמת צדקן אז הוא צבוע ונחש באמת זו דעתי. מה שאני לא אהבתי אצלו זה שהוא שתק שלושה שבועות ואז התעורר.... ודבר נוסף הוא אדם מופנם וקר ולי יותר קשה להתחבר לאנשים קרים. ועדיין לא ראיתי פסול במה שעשה (בעניין הכובע גם אני כתבתי בהומור..)

קאראט

New member
הוא צדקן בערבון מוגבל

ברגע שהוא לא מתחבר עם מישהו, קחי לדוגמא את יוסי, הוא פוסל אותו על הסף. הוא מעולם לא יצר/ניהל איתו שיחה אישית, מבחינתו יוסי לא מדבר עברית וקיטלג אותו ומשמיץ אותו. תגידי לי, כשאחד הלקוחות שלו ידבר בעברית עילגת, האם ינפנף אותו? אוי לו אם יעשה זאת. הפרנסה תברח לו בין אצבעותיו. גם צבר הצדקן ושפרה ניבלו את פיהם אבל דיירי הבית לא זוכרים זאת, כי זה נוח להם שלא לזכור. אני עדיין לא שוכנעתי שצבר צדיק בסדום. ייתכן שדעתי תשתנהב עתיד אך כרגע דעתי איתנה עליו.

קאראט

New member
תדעי לך שעדיין לא השלכתי את הכובע

עדיין בהישג ידי, אולי אצטרך אותו..... מקוה שלא

cookies10

New member
תדיחו את שיפרה או צבר כי עושים עוול לאשכנזים

גם שיפרה וגם צבר עושים עוול לאשכנזים הם סיפחו את איתי ולאון והתפלגו לקבוצות וכדאי להדיח אותם כמה שיותר מהר... כדי שלא יווצר פילוג בין האשכנזים למיזרחים כמו שמופיע שם בבית ולצערנו זה גם משפיע עלינו.... עינב מבחינתה צודקת והיא התכוונה לגבי שיפרה וצבר ולא בכללי... ולכן צריך להעיף את שיפרה וצבר המוקצנים... שמביישים את האשכנזים...

shlomitgueta

New member
מממ...ומה רע בלחבק את שפרה? תאירי את

עייני באמת שלא שמתי לב למה הוא לא צדיק אולי אני אוריד בפנייך את הכובע? :)

longleggedlady

New member
צבר גם נחש

אבל עושה זאת בשקט. אתמול אני חושבת שחשב שהיה בבית משפט וחקר את יוסקלה.. את תראי אותו כך ..הוא נחש הנחשים.

חסויה600

New member
וואו!

אפילו לא קראתי !!!אבל בכל זאת מגיע לך פרס חפרנות! בחיים לא ראיתי תגובה עם כל כך הרבה מילים.....

קאראט

New member
חחחחחחחחח הצחקת אותי

ואולי תתאמץ ותקרא אחת פסקה אחת או שתיים? באמת - שווה לקרוא

למעלה