עדכונים צהרים/ערב - יום 52, ה- 22.10

1תרו

New member
לא הפסדת הרבה,היא רק מתלוננת ששפרה

מדברת כמו בן אדם ולא עושה מניפולציות ומתלוננת שהיא אמרה לאחותה FUCK YOU כי קשה לה לעשות הבדלה בין ציניות לכוונה אמיתית....

קפרי

New member
אתן לא יודעות כמה שיפרה מוערכת בחוץ גם אם

לא מצביעים עבורה, אין חשק, אין פנאי, לא יודעים לא רוצים, לא בנויים וכו' אבל מה שחשוב שאני בין אנשים המעריכים את שיפרה (יש עוד מעטים), האחיות צריכות להיות גאות בה והיא עושה זאת גם למענן.

JasPoint

New member
../images/Emo45.gif כתבת בדיוק את מה שאני חושב

וניסחת את זה ממש יפה. כתיבה כזאת מעלה את הרמה של הפורום. פשוט ניתוח מושלם של שפרה, לעומת הניתוח הרדוד והמוטעה של סמדר שילוני ב-YNET.

blur2

New member
../images/Emo31.gif

"אתמול הפריע לה שיוסי קילל אתה שלא בנוכחותה "שרמוטה" אבל היא שכחה איך שבשיחה המבישה שלה עם ליאון קיללה את אשר ואת הדתיים מספר פעמים "שילך להזדיין"" צבר הוא זה שהעלה את הנושא, שיפרה בכלל תכננה להתעלם מזה לגמרי ולהבליג. שיפרה ניהלה עם ליאון שיחת מוטיבציה ואמר לו שאם יש מישהו שלא מקבל אותו שילך להזדיין - כי מי הוא/הם שלא יקבלו אותו?. אני לא רואה שום דבר לא בסדר בזה. היא לא חיכתה שאשר יצא מהבית כדי להתחיל לקלל אותו - היא לא אמרה עליו אישית מילה רעה. אבל מאוד נוח להוציא את המילים מהקשרן ולהגיד שהיא אמרה לאשר שילך להזדיין. "זוכרים כשניסתה להוכיח לאשר שניתן לקדש את השבת לפני החושך? למה לא נתנה לו לסיים? כי לא בא לה? כי היא ידעה שיש המשך למשפט שדווקא מצדיק את אשר?" עד כמה שזכור לי היא הראתה לאשר את הספר, רצתה שיקרא את הכל והוא לא ממש טרח לעשות את זה אלא המשיך להתווכח איתה! והיא בכלל באה מבית חרדי, אם אצלהם מותר לעשות את זה אז מן הראוי שאשר לפחות ישמע את מה שיש לה להגיד - אממה? במקום להקשיב למה שיש לה להגיד הוא עשה בונקר. ברור שהיא עצרה את השיחה ולא רצתה להמשיך לדבר איתו - הוא לא היה מעוניין להקשיב למה שיש לה להגיד, אז למה לטרוח בכלל. "שפרה אוהבת לעשות דווקא: באחת השיחות שלה עם צבר בשישי בערב היא אמרה: הלוואי והיו נותנים לי אפשרות להזמין שרימפס ואז נראה את הפרצוף של אשר." humor, much? "מנסה תמיד להראות את הידע הכללי שלה, את רוחב אופקייה, את השפה הגבוהה אך למשפטים שלה אין שום עומק ועניין, היא מוזרה ויש לה כל הזמן יציאות הדיבור המעורפל והמתיימר להרשים, הרמזים שהיא זורקת לאויר ועוקצת בהן את השנואים עליה. הצורה בה היא מציגה דברים גורמת לדברים שהיא אומרת להישמע מוזרים ,מסורבלים ומעורפלים." עניין סלקטיבי לחלוטין. אני אישית חושב שיש לה כ"כ הרבה ידע במגוון כל כך גדול של נושאים, זה מדהים. היא מרתקת, גם אם לפעמים היא לא יודעת להעביר את מה שהיא רוצה בצורה מושלמת ונוצר סרבול. "היא אומרת ללאון- אין לי בעיה שתשים את השם שלי, זה משחק, תעשה טובה תיהיה יותר עם עינב, כדי שזו לא תכעס עליה" אני בהחלט מעדיף מישהי שלא אומרת ללאון שהיא תעלב אם הוא יצביע נגדה לעומת מישהי כמו עינב שרוצה את לאון בצד שלה בצורה אבסולוטית. "אומרת לשי שהיא מעדיפה ללכת במקומו ושתי דקות אחרי זה היא אומרת אני באתי לכאן כדי לנצח ואני אלך עד הסוף" כי הוא פאקינג חבר שלה! יש גבול גם בלהתפס לקטנות. "היא אדם נעדר אינטלגנציה רגשית" פחח. "ובשיחה שלה עם איתי היא התחילה עם כל ההתפלצנות שלה שזה רק בגלל הכלים." היא אמרה לו את כל הסיבות למה אנשים מתרחקים ממנו, והיא אמרה לו בפנים. היא בקלות הייתה יכולה לסבן אותו - היא לא עשתה את זה ואחר כך איתי עוד הצביע נגדה בגלל שהיא אמרה לו את האמת. "שי בשיחה שלו עם צבר ושיפרה "צריך לפרק את השלישיה" ושיפרה ענתה "אז יאללה" ואתמול היא החליטה לקחת את המושכות לידיים וציינה שכולם חייבים להחליט איך משנים את המצב בבית ובעצם התכונה שיוסי ועינב לא צריכים להיות פה. " זה מה שנקרא לתכנן בלי להיות ספציפיים. תכנון ששי התחיל בכלל, ואז את המשכת ונתת פירוש לעצמך למה היא התכוונה בכלל. ואני רק אוסיף ואומר שהתכנונים הללו הם חלק בלתי נפרד מהמשחק, ואין פה שום דבר שבשמו אפילו יורידו להם 100 מהתקציב, כי הם לא אמרו אף שם ולא תיאמו הצבעות. "נראה לי שרובנו נפלנו בפח בהתחלה והתאהבנו בדמות המסתורית אך ככל שמתגלה לנו מי היא שפרה האמיתית ההערצה שלנו כלפיה דועכת ובמקומה הסלידה מתפרצת. אז תגידו לי אתם מה אתם אוהבים בה עכשיו?" מעניין שבהתחלה הדיבור "המתנשא" שלה לא הפריע לאף אחד. גם כן סיבה לשנוא אדם. מה אני אוהב בה? שהיא האנדרדוג כרגע. ואני לא סובל שעושים לאנשים רצח אופי, כמו ש 90% מהפורום החליט שעושים לה.

shlomitgueta

New member
תגובתי-

"צבר הוא זה שהעלה את הנושא, שיפרה בכלל תכננה להתעלם מזה לגמרי ולהבליג" שפרה ידעה בדיוק שהוא לא יעבור על זה בשתיקה ואפילו היא עוד הודתה בפני צבר אח"כ "ידעתי שזה יקרה" "שיפרה ניהלה עם ליאון שיחת מוטיבציה" לזה אתה קורא מוטיבציה? לערער לו את הביטחון במה שהוא מאמין ולהמשיך ולהגיד לו שזה מקומם אותה כשהיא רואה שהוא לא מצליח להביע את דעתו? והעיקר שהיא תצא המנצחת. והיא כן אמרה: למה מי הוא אשר בכלל שילך להזדיין אז תפסיקו לעוות את זה "עד כמה שזכור לי היא הראתה לאשר את הספר" נכון הראתה והקריאה: מותר לקדש לפני השבת וסרבה להקשיב למשפט הבא: "אך עד חצי שעה לפני" (משהו בסגנון) "היא אמרה לו את כל הסיבות למה אנשים מתרחקים ממנו" ממש לא- היא תמצתה ואמרה שזה בגלל הכלים. פשוט התחבאה מאחורי משפט שכזה. וכן היא עושה דווקא, ולא פעם ולא פעמיים. "כי הוא פאקינג חבר שלה! יש גבול גם בלהתפס לקטנות" בגלל זה היא מוכנה ללכת? נו באמת... אל תגיד לי שאתה קונה את זה. "זה מה שנקרא לתכנן בלי להיות ספציפיים" פה אתה צודק לחלוטין "מעניין שבהתחלה הדיבור "המתנשא" שלה לא הפריע לאף אחד. גם כן סיבה לשנוא אדם" לא אמרתי שאני שונאת אותה אמרתי שהדמות שהיא מנסה למכור לנו הצופים היא דמות מזוייפת בחלקה והצביעות הזו גורמת לי לסלידה

../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

רציתי להגיב לך למעלה על הקטע של המבחנים הפסיכולוגיים ועכשיו כשכתבת את התגובה הזו אני מחייכת כי יכולתי לעשות ממש קופי פייסט לשם .... ענית לעצמך

blur2

New member
...

"שפרה ידעה בדיוק שהוא לא יעבור על זה בשתיקה ואפילו היא עוד הודתה בפני צבר אח"כ "ידעתי שזה יקרה"" לי זכורה הסצנה שהם היו בסוכה וצבר שמע על זה - שיפרה לא רצתה שצבר ידבר על זה עם יוסי, היא אמרה לו שלא יעשה את זה והוא עשה את זה בכ"ז. גם אתמול היא אמרה כמה פעמים שיוסי לא יכול לגעת בה. "לזה אתה קורא מוטיבציה? לערער לו את הביטחון במה שהוא מאמין ולהמשיך ולהגיד לו שזה מקומם אותה כשהיא רואה שהוא לא מצליח להביע את דעתו?" כן, זאת נקראת שיחת מוטיבציה. להגיד לאדם שהוא צריך להיות שלם עם מי שהוא ולא לחפש אישור אצל אחרים. להגיד לו שיעמוד על שלו. זאת בדיוק שיחת מוטיבציה. "נכון הראתה והקריאה: מותר לקדש לפני השבת וסרבה להקשיב למשפט הבא: "אך עד חצי שעה לפני" (משהו בסגנון)" אבל גם אם היא טעתה - לפחות שאשר יקשיב למה שיש לה להגיד, או לפחות לקרוא מה שכתוב במקום להתחפר בעמדה שלו ולא להקשיב לאף מילה שיוצאת לה מהפה. אי אפשר לנהל דיון עם אדם ששומע רק את עצמו, לא משנה איך תסובבי את זה. ואגב, ממה שזכור לי היא קראה את כל הפסוק כמה פעמים (למרות שעצרה בפעם הראשונה) וניסתה להסביר לו איך היא מבינה את זה ואיך היה נהוג אצלה בבית. "ממש לא- היא תמצתה ואמרה שזה בגלל הכלים. פשוט התחבאה מאחורי משפט שכזה. " היא אמרה לו בדיוק למה: בגלל שהוא שתלטן, בגלל שהוא עוקץ אנשים, בגלל זה שאנשים מרגישים שהם לא בסדר כשהוא בא ואומר להם 'תודה' כי זה מצטייר כאילו הם הואילו בטובם לעשות משהו בבית. היא אמרה לו ה-כ-ל. ""כי הוא פאקינג חבר שלה! יש גבול גם בלהתפס לקטנות" בגלל זה היא מוכנה ללכת? נו באמת... אל תגיד לי שאתה קונה את זה." לא כל מילה שיוצאת לבנאדם מהפה צריך לנתח ולסובב מיליון פעם. זה מיותר לגמרי. "אמרתי שהדמות שהיא מנסה למכור לנו הצופים היא דמות מזוייפת בחלקה והצביעות הזו גורמת לי לסלידה" את יוצאת מנק' הנחה שהיא מנסה למכור לך משהו. היא פשוט היא עצמה, ובמקרה היא נמצאת במקום שבו מצלמים אותה 24/7. את יכולה לא לאהוב את הסגנון שלה, אבל מכאן ועד לעוות או לבחון בזכוכית מגדלת כל מה שיוצא לה מהפה...

Past Shatterer

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif! התגובה שהכי נהנתי לקרוא פה עד

עכשיו. ואני חושב שאתה צודק ב-100%. אולי דיי כבר לנסות למצוא בכוח מה רע בה? דקות אחרונה: לקלל, לפחות אצלי (ובמובן היותר "נכון" של המילה) אומר לאחל למישהו דברים רעים ולהתפלל שזה יקרה - מה שאשר עשה ובדיוק מה שהבובלילים עושים לשפרה. שפרה ב=ח=י=י=ם לא איחלה לאף אחד מהם שום דבר רע. לקרוא לאנשים בשמות גנאי, חריפים במיוחד לצורך העניין (כי הבה נוציא לרגע את "צבוע" ו"שקרן" מהקטגוריה, כולם שם משתמשים בזה), זה לקרוא למישהו/י "שרמוטה" ו"בן/בת אישה משגשגת במיוחד" וכן הלאה. שפרה, למרות שהשתמשה בשורש ז.י.ן. ובמילה "פאק" בהמון פעמים, אף-פעם לא נתנה תואר כזה או אחר לאשר או לבובלילים או לכל אחד אחר בבית - כשיוסי קרא לשפרה שרמוטה, הוא ירד עליה באופן אישי, והדבר היותר עצוב ומכריע זה שהוא עשה את זה ליד אנשים שאכפת לה - חושבים שהוא בסדר? שיעשה את זה מאחורי הגב שלה ועם אנשים שלא קשורים אליה. ובלי קשר, גם שימוש בשורשים כאלו ואחרים בלי להתביית על אדם אחד ותואריו השונים לא מוצדק בכלל, אבל זה הרבה הרבה הרבה פחות גרוע מלקרוא למישהי שרמוטה. ולמרות ש-90% מהפורום כאן יפסול את ההודעה שלי בלי לנסות להבין בכלל, שיהיה.

oritr69

New member
אז מה עיני יותר טובה?כי היא אמיתית עלק???????

שפרה לגמר ולמיליון!!!!

rotem bobo

New member
תקשיביP =

אני בהתחלה ממש אהבתי אותה, את האופי שלה את האינטלגנטיות שלה, את הדיבור הניסיון הצחוק המתוק ממש הייתה מדהימה בעייני בלי לציין עוד את העובדה שלדעתי היא יפייפיה ושהיא סיפרה שהיא הייתה לה התנסות מינית עם בחורה וכהיא השתכרה להפתעתי זה לא גרם לי להפסיק לאהוב אותה ולחשוב שהיא מקסימה באמת אבל אכן, לאט לאט מגלים מהי שיפרה האמיתית ומגלים שהיא באמת מתאימה לצבר 2 צנונים ערמומיים ושיפרה מתגלה שכמישהי שאין בה שמץ של מקסימות אלה גועל ונמאס לי כבר לשמוע אותה אבל מה אני אגיד לך היא איכזבה ועדיין יש לה אסאמאסים לכי תדעי אולי עוד נשנה את דעתנו למרות שלא כלכך נראה לי.... את צודקת:) ערב נעים(=

shy6

New member
קללת הקידוש

אשר עשה קידוש - עף שי החליף אותו ועשה קידוש - עף מי הבא בתור? :)

ShukyD

New member
קללת השירותים

בוריס, מיקי, נעמה, קרן, ערן, אשר ושי היו בשירותים וכולם עפו מי הבא בתור?

למעלה