../images/Emo31.gif
"אתמול הפריע לה שיוסי קילל אתה שלא בנוכחותה "שרמוטה" אבל היא שכחה איך שבשיחה המבישה שלה עם ליאון קיללה את אשר ואת הדתיים מספר פעמים "שילך להזדיין"" צבר הוא זה שהעלה את הנושא, שיפרה בכלל תכננה להתעלם מזה לגמרי ולהבליג. שיפרה ניהלה עם ליאון שיחת מוטיבציה ואמר לו שאם יש מישהו שלא מקבל אותו שילך להזדיין - כי מי הוא/הם שלא יקבלו אותו?. אני לא רואה שום דבר לא בסדר בזה. היא לא חיכתה שאשר יצא מהבית כדי להתחיל לקלל אותו - היא לא אמרה עליו אישית מילה רעה. אבל מאוד נוח להוציא את המילים מהקשרן ולהגיד שהיא אמרה לאשר שילך להזדיין. "זוכרים כשניסתה להוכיח לאשר שניתן לקדש את השבת לפני החושך? למה לא נתנה לו לסיים? כי לא בא לה? כי היא ידעה שיש המשך למשפט שדווקא מצדיק את אשר?" עד כמה שזכור לי היא הראתה לאשר את הספר, רצתה שיקרא את הכל והוא לא ממש טרח לעשות את זה אלא המשיך להתווכח איתה! והיא בכלל באה מבית חרדי, אם אצלהם מותר לעשות את זה אז מן הראוי שאשר לפחות ישמע את מה שיש לה להגיד - אממה? במקום להקשיב למה שיש לה להגיד הוא עשה בונקר. ברור שהיא עצרה את השיחה ולא רצתה להמשיך לדבר איתו - הוא לא היה מעוניין להקשיב למה שיש לה להגיד, אז למה לטרוח בכלל. "שפרה אוהבת לעשות דווקא: באחת השיחות שלה עם צבר בשישי בערב היא אמרה: הלוואי והיו נותנים לי אפשרות להזמין שרימפס ואז נראה את הפרצוף של אשר." humor, much? "מנסה תמיד להראות את הידע הכללי שלה, את רוחב אופקייה, את השפה הגבוהה אך למשפטים שלה אין שום עומק ועניין, היא מוזרה ויש לה כל הזמן יציאות הדיבור המעורפל והמתיימר להרשים, הרמזים שהיא זורקת לאויר ועוקצת בהן את השנואים עליה. הצורה בה היא מציגה דברים גורמת לדברים שהיא אומרת להישמע מוזרים ,מסורבלים ומעורפלים." עניין סלקטיבי לחלוטין. אני אישית חושב שיש לה כ"כ הרבה ידע במגוון כל כך גדול של נושאים, זה מדהים. היא מרתקת, גם אם לפעמים היא לא יודעת להעביר את מה שהיא רוצה בצורה מושלמת ונוצר סרבול. "היא אומרת ללאון- אין לי בעיה שתשים את השם שלי, זה משחק, תעשה טובה תיהיה יותר עם עינב, כדי שזו לא תכעס עליה" אני בהחלט מעדיף מישהי שלא אומרת ללאון שהיא תעלב אם הוא יצביע נגדה לעומת מישהי כמו עינב שרוצה את לאון בצד שלה בצורה אבסולוטית. "אומרת לשי שהיא מעדיפה ללכת במקומו ושתי דקות אחרי זה היא אומרת אני באתי לכאן כדי לנצח ואני אלך עד הסוף" כי הוא פאקינג חבר שלה! יש גבול גם בלהתפס לקטנות. "היא אדם נעדר אינטלגנציה רגשית" פחח. "ובשיחה שלה עם איתי היא התחילה עם כל ההתפלצנות שלה שזה רק בגלל הכלים." היא אמרה לו את כל הסיבות למה אנשים מתרחקים ממנו, והיא אמרה לו בפנים. היא בקלות הייתה יכולה לסבן אותו - היא לא עשתה את זה ואחר כך איתי עוד הצביע נגדה בגלל שהיא אמרה לו את האמת. "שי בשיחה שלו עם צבר ושיפרה "צריך לפרק את השלישיה" ושיפרה ענתה "אז יאללה" ואתמול היא החליטה לקחת את המושכות לידיים וציינה שכולם חייבים להחליט איך משנים את המצב בבית ובעצם התכונה שיוסי ועינב לא צריכים להיות פה. " זה מה שנקרא לתכנן בלי להיות ספציפיים. תכנון ששי התחיל בכלל, ואז את המשכת ונתת פירוש לעצמך למה היא התכוונה בכלל. ואני רק אוסיף ואומר שהתכנונים הללו הם חלק בלתי נפרד מהמשחק, ואין פה שום דבר שבשמו אפילו יורידו להם 100 מהתקציב, כי הם לא אמרו אף שם ולא תיאמו הצבעות. "נראה לי שרובנו נפלנו בפח בהתחלה והתאהבנו בדמות המסתורית אך ככל שמתגלה לנו מי היא שפרה האמיתית ההערצה שלנו כלפיה דועכת ובמקומה הסלידה מתפרצת. אז תגידו לי אתם מה אתם אוהבים בה עכשיו?" מעניין שבהתחלה הדיבור "המתנשא" שלה לא הפריע לאף אחד. גם כן סיבה לשנוא אדם. מה אני אוהב בה? שהיא האנדרדוג כרגע. ואני לא סובל שעושים לאנשים רצח אופי, כמו ש 90% מהפורום החליט שעושים לה.