עדכונים צהרים/ערב - יום 52, ה- 22.10

סיוון62

New member
"שם המשחק"

- אין פה עניין של אהבה זה בסך הכל משחק, אבל במ'ס מילים, לא הייתי רוצה להיות בחברת אנשים שמדברים בשפה זולה מתנהגים כמו ברברים ובהמות. יש פתגם שאומר : "הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו". ואם נותר בך טיפת שכל אולי תביני... שיהיה לך המשך יום מעניין :)

shlomitgueta

New member
"ואם נותר בך טיפת שכל אולי תביני..." - ציטוט

לזה בדיוק אני מתכוונת- ההתנשאות הזו גורמת לסלידה. מי את שתחליטי אם יש או אין לי שכל ואם נותר לי שכל כולנו יודעים שזה משחק ולא אמרתי שלא אבל יש אנשים עם שכל שמשחקים יפה מאוד כמו צבר לדוגמא ויש אנשים שאולי הם ברברים ומדברים בשפה זולה אבל הם לא פחות או יותר טובים מאנשים שמדברים בשפה גבוהה וזה מה שבאתי להראות: כשעינב מקללת גם שפרה מקללת האחת עם מסיכה והשניה אמיתית והקהל בוחר את מי שהוא אוהב.

סיוון62

New member
"האמת והמסיכה"

- גם ברברים צריכים לדעת את הגבול... והכל בא מהבית וכנראה שהמדינה שלנו מיוצגת בצורה המונית ולא הייתי רוצה להיות חלק מזה... ולא סתם יש לנו הרבה פשעים במדינה בגלל סוג כזה של אנשים אני ממש לא מופתעת. ואם את רוצה שהאחים הקטנים שלך עם יש לך אחים קטנים או בכלל עם יש לך אחים יראו את צורת הברבריות שמייצגת אותנו וההצגה ההמונית המבחילה הלקקנות והגועל שייהיה לך לבריאות.... אבל כנראה שקשה לך לראות אנשים מהסוג הזה של שפרה שיש לה הרבה ויותר מזה... ובכל זאת היא מעדיפה להיות עדינה ובוחרת לא לפגוע ולומר את מה שהיא חושבת בצורה עדינה. ( ולא כמסיכה) כדאי לך לעשות בדק בית עם עצמך לאיזה סוג של אנשים את משייכת את עצמך. בלי שום קשר להשעלה גבוהה אבל כל בן אדם שמחשיב את עצמו בעל דרך ארץ לא יתנהג בצורה מבחילה......... יום נעים :)

shlomitgueta

New member
אני מסכימה עם רוב הדברים שאת אומרת

אבל את מראה בעצם שאת מעדיפה אנשים צבועים? ואיך החלטת שאני מעדיפה ברברים? בסה"כ הצגתי כאן את דמותה של שפרה איך היא הראתה צד ואיך השתנתה- מה שהפריע פה לרובנו.

סיוון62

New member
.....................

- אני מעדיפה אנשים שמבטאים את עצמם גם כשהם כועסים בצורה נורמלית ולא אלימה. אצל המעודפים שלך כל מילה שנייה היא מאותו לקסיקון ברברי, אני אין לי העדפות אני פשוט לא מתחברת לסגנון כזה של דיבור סורי... בקשר לצדדים אז תאמרי לי איך החלטת שהמעודפים שלך לא צבועים? שימי לב הם כל הזמן חוברים עם החלשים יושבים להם על העורק ומושכים אותם לצד שלהם , מההתחלה ההפקה עשתה טעות כי בואי נראה את עינב מתמודדת ללא הגב. כל הזמן היא מאיימת שהיא הולכת אם היא לא מקבלת את זה ואת זה ואת זה.... שתפסיק לאיים ותלך כבר היא לא באה לי טוב בעין זה לא אישי כלפייך ומותר לחוות דעה את לא חייבת לקבל אבל תסכימי שיש בזה משהו ...... שיהיה לך המשך יום טוב :)

shlomitgueta

New member
אין לי דמות אחת שאני אוהבת ומקובעת עליה

אבל בכל דמות ודמות יש קסם ויש חיסרון וכל אחד יחליט מה חשוב בעיניו ומה יטה את כף המאזניים לדעתי צבר לא צבוע ולא ברברי ואני אוהבת את מה שהוא מייצג. בואי תאירי את עיני מה צבוע בו? החיסרון- לא אהבתי את הלינץ שעשו לה אך כמדומני לא הוא ש"שיסף" את גרונה. את יוסי אני אוהבת כי הוא מצחיק וטוב לב, יש לו חוכמת "רחוב" כמו ששי קרא לזה, מה שאין לרוב הדיירים כיף לי לראות אותו במסך, למרות שהשפה שלו נמוכה, הוא אסטרטג מצויין ואפילו נותן טיפים לכל הדיירים אומר לכל אחד מה הוא חושב והוא אמיתי. החיסרון- ברברי. אבל זה לא פוסל אותו כבן-אדם. עינב- אמיתית והכי פחות צבועה. מצחיקה בטירוף,חכמה כמו אביה. טובת לב וחמה. היא לא זנחה את נעמה כשעשו עליה לינץ ותמכה בה. חיסרן- ברברית, ילדה קטנה ומפונקת. זה שהיא מאיימת לעזוב זה בגלל ההפקה שהראתה רק שהיא לא בסדר ולא הראתה את כל התמונה. ואל תשכחי שהיא עדיין רק בת 23 (אבל מתנהגת כמו 22.5 :) ) איתי- לא מועדף שלי. משהו בו לא מסתדר לי וצר לי. ונסה- כנה אמיתית, עוזרת לזולת, החלטית, נחושה בדעתה, חיסרון- וולגרית. לפעמים נדמה שההחלטות שלה טיפשיות ואז היא מגלה לנו בשיחותיה עם איתי כמה שהיא חכמה ולא אוכלת את הבולשיט שפרה- כבר אמרתי לאון- מדהים, מקסים, שומר טינה, אוהב את כולם באמת! זה שהוא הצביע לשי זה לא בגלל שהוא צבוע אלא כיוון שהוא נפגע משי וראה ששי שתלטן. רנין- חכמה, מפונקת, צבועה אמיתית, רעה, רמאית ושחקנית. לא מועדפת שלי. גם רנין כל הזמן בוכה שהיא תלך ולא הולכת. וזהו...

סיוון62

New member
........................

- את סוטרת את עצמך ומאוד לא ממוקדת , דיברנו על דמות מסוימת והתנהלות מסוימת ואת גולשת לדברים שלא קשורים. בת 23 היא כבר אישה ואמורה לדעת מינימום של כללי התנהגות. יוסי לא מצחיק הוא מבחיל אבל כנראה שלך זה מאוד טבעי והטמטום מצחיק אותך אם כל הכבוד תסלחי לי . הוא אמיתי לצרכיו האישיים ומכוון את כולם לשם. איפה הוא היה בוויכוח (עם ראית בהוט LIVE) של ונסה עם שי הוא ישב ושתק ונהנה מההצגה , שבעצם הוא הביא את ונסה למקום הזה. ואיזה טוב לב שחושב רק על הסיגריות שלא בחייך תתעוררי עינב אומרת לשי כשהוא הלך שהיא לא רוצה שהוא ילך והיא הצביעה נגדו אז....... אני לא אשקר ואומר שיוסי לא מצחיק הוא מצחיק אותי מאוד אבל זה לא המשחק זה שיך למקום אחר למעודון , מסיבות יומולדת וכו'. יום נעים :)

shlomitgueta

New member
אין פה שום סתירה.

ונכון שדיברנו על דמות מסויימת אבל אח"כ שאלת על צביעות ודיברת על הפיביוריטים שלי כשקבעת מראש שהם רק יוסי ועינב ולכן נתתי לך את דעתי על הדמויות יום נעים גם לך ואל תשכחי זה בסה"כ משחק :)

סיוון62

New member
...................

- לא קבעתי מראש, את שידרת את זה לעורך כל הדרך ובסה"כ מותר לך להביע את דעתך וזה רק משחק שחלק מהדמויות לא מתאימות למשחק....

Ron613

New member
ש``צ ושי טעו בדבר אחד בסיסי לדעתי..

הם שחקנים טובים אבל משחקים פנימה בבית ועובדים על אנשים בעינים, אבל בחוץ יודעים את האמת עליהם, למשל שבו בעת שאשר הצביע נגד צבר, צבר גם הצביע נגד אשר. אז איך בדיוק נעלב מאשר? הוא רק עשה צחוק מעצמו בעיני.. על אשר הוא עבד.. לא עלי.. סורי. הוא היה צריך לשתוק! יוסי למשל משחק רק החוצה

shlomitgueta

New member
צבר הצביע נגד

אשר בגלל שבשיחה שלהם הם דיברו על רצח רבין ומה שאשר אמר פגע בו מלבד זה, צבר הסתכל לאשר בעיניים רגע לפני השמת שמות המועמדים להדחה ואשר לא היה מסוגל להסתכל לצבר בעיניים וכך צבר הבין שמשהו לא כשורה

EMC1

New member
שיפרה בהחלט מתנהגת כמו ברברית.

היא גסת רוח, מבחילה, חסרת טקט ומה שקרה עם יוסי מאשר זאת. שיפרה עדינה?? נו..באמת.. היא לפעמים לא חושבת מה שהיא פולטת מהפה. היא לא מבינה שצופים בה לא מעט אנשים שכן מייחסים חשיבות למילה. נכון, היא לא צורחת, אבל, הברבריות שלה מתבטאת במה שהיא אומרת. הגריל ישפוט אותה.

סיוון62

New member
.............................................

"שתיקה יפה לחכמים" זה מה שיש לי לומר .......................................................... לא ארד לרמה כזאת

samatit

New member
אז באמת- אם לא בא לך להיות חלק מזה

את מוזמנת לקחת את הרגליים ולעזוב. אף אחד לא מחזיק אותך כאן בכוח.

סיוון62

New member
.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,..,.,.,.

- אני יודעת יפה מאוד אם איזה אנשים נעים לי , אני לא מעוניית שיכפו עלי אנשים מהסוג הזה, ואני שמחה שיש עוד אנשים בבית הזה שמייצגים גם את האוכלוסייה הנורמלית, ברור לי שיש כל מיני סוגים של אנשים אבל לא כל המדינה צריכה לסבול את הברבריות הזואת ועם לך זה עושה טוב ואתה מרגיש סבבה ושייך לסוג הזה של האנשים לבריאות!! וכדאי שתשקול מילים לפני שאתה מוציא מהפה וכותב כי זה בכלל לא לעיניין!!!!!11

samatit

New member
זה גם לא לעניין להיות פאקצה

ולכתוב מליוני ספרות 1 אחרי שניסית לכתוב עוד כמה סימני קריאה. עילגת.

סיוון62

New member
הבהרה1111111111

- בוא\י נגיד שפשוט לא היה לך מה להגיד אז חיפשת קטנות שממש לא לעניין... וגם בכלל לא התייחסת לנושא שבו אנחנו מדברים שזה עוד יותר טמטום מהלך11111111111111111111111111111111!!!!!!! ופשוט שמת לב כמה טימטום אמרת בכמה מילים ולא ידעת איך לאכול את עצמך אז זה מה שהיה לך להגיד1111! :) ומי אני ויודעת ומנוסה הרבה יותר על החיים ואני יכולה לתת לך שיעור מהי פירוש המילה עילגת ופירוש המילה פאקצה1111111 יום מהמם שיהיה לך!!!!

longleggedlady

New member
אני תמיד לא אהבתי אותה

ותמיד חשדתי בה. החיוך שלה אומר לי הכל. אדם שמחייך כל הזמן וצוחק על כל מילה, זה אדם שמסתיר משהוא ידעתי שהיא מזוייפת וידעתי שהיא רעה ועוקצת לטובתה. מתי שצבר קם לדבר עם יוסי לאחר ששמע את המילה (הלא יפה), שפרה לא טרחה לעצור את צבר. לא ולא..פשוט היא רצתה ריב. היא אוהבת שנחלמים בשבילה. כמו איתי. היא לא אמיתית. יש לה פה מלוכלך. אפילו לאחותה בטלפון שאלה אותה באנגלית: את גאה בי? אחותה ענתה: רוב הזמן שפרה הגיבה: f**k you וכמובן צחקה. אין ספק שיש לה פה מלוכלך והיא רק רוצה להראות שהיא אינטלגנטית. מה שוה אדם חכם עם פה כזה? כל היופי הולך ובהחלט היא לא נשית. היא מוזרה מאוד עם הרבה בעיות כנראה שהייתה דתיה. היא סוחבת איתה כובד על הגב. אני לא אוהבת לשמוע אותה אבל מה לעשות..זה המשחק..

למעלה