עדכונים צהרים/ערב - יום 52, ה- 22.10

מרגנית את צודקת, ממש אני מרמת עליו.

רעה השפרה הזאת, נותנת לכולםלהרגיש שהיא הכי מתוקה , כמו שאני חשבתי עד לפני שבועיים.

shlomitgueta

New member
זוכרת כשהיא אמרה לצבר כששכבו על

הדשא: "במשך 7 שעות חקרו אותי וכל מה שסיפרתי לפסיכולוג הוא שקרים, זה ממש לא אני, אני אדם אחר, אני אדם שכל הזמן רגיל שאוהבים אותו, שיודעים שאני הכי מתוקה, שמסתדר עם כולם, ואם מישהו לא אוהב אותי אני אדאג שישנה מיד את דעתו" 7 שעות של שקרים??

מה באמת ככה אמרה???

אח...זה רק מחזק את האהבה שלי ליוסי ועינבוש השמנמנה....(אני חולה עליה)

וזו בדיוק הסיבה שהכניסו אותה לוילה!

הפסיכולוגים לא מטומטמים הם עשו לה הפוך על הפוך זיהו את הנחשיות וחוסר היושר שבה וידעו שזה מה שיביא רייטינג מה היא חושבת והמילים האלו שלה רק מראות את הטיפשות שלה לא להבין את זה

ממש ממש לא

הם הרבה יותר מקצועיים ממה שחושבים זו גם הסיבה שמבחנים כאלו נמשכים כל כך הרבה שעות אם יצא לך להתנסות במבחני אישיות/ קבלה לעבודה וכו ( לא של עיתון לאישה
אלא מקצועיים) הרי שיש בהם מאות שאלות שחוזרות על עצמן בורסיות שונות שכל מטרתן לגלות עיקביות ואמינות תאמיני לי ( מנסיון) שהיא לא הצליחה להטעות אותם בגרוש כאלו שאולי יצליחו הם קרימינלים מקצועיים ומאוד מאוד חכמים והיא ממש לא אם היא עוד מתרברבת על זה בשידור חי מול מצלמות

shlomitgueta

New member
הבנתי..

חבל באמת שרציתי שתיהיה דמות כזו אמיתית וחבל לי שלא הביאו אחת כזו

הכל ביחס למי שנמצא לידך

אם רק עילגים בורים וטיפשים נמצאים סביבך אז ברור שגם אם אתה לא חכם גדול אתה תבלוט. ותתפלא, "עילגים טיפשים בורים" הם חבורת הפלצנים שופו קקטוס ורננה שלעומת יוסי רק נראים קרקס של אהבלות שוויצריות ותו לא.

קאראט

New member
שלומית את גדולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ידעת לנתח את שפרה קום-איל-פו (כמו שצריך). אהבתי
קולה כבוד לך
אי-אפשר יהיה לפרק את הנחשיות שבה מצבר - גם הוא נחש, זאת אמרנו מזמן. צבר - ידע להצית ולחמם את שי ושי עשה את עבודה בשבילו. והיום מצא מטומטמת בדרך, שפרה - היא עושה את העבודה גם בשבילו.

shlomitgueta

New member
אני אקבור את ראשי אם צבר יתגלה כנחש

מאוד מקווה שהוא לא או שעדיין לא ראיתי את זה אני מאמינה באמת ובתמים שצבר הוא צדקן ומופנם וזהו יום יבוא ונראה

קאראט

New member
אין לי כל כוונה להוריד בפנייך שוב כובע../images/Emo11.gif

אי אפשר להתעלם מן העובדה שלא פעם הצליח להסית את שי ושי נפל ברשת שלו. שימי לב איך הוא חיבק את שפרה אתמול בלילה בחצר אחרי השיחה שלה עם יוסי. הוא לא צדיק בכלל. ובעצם, מי צדיק בבית הזה????

EMC1

New member
צבר לא נחש. הוא די מבולבל מהמצב שבו הוא נמצא.

הוא לא במיוחד קולט את הסיטואציה שבה הוא נמצא. עושה רושם של בוק מגודל. הוא נראה נבוך מבולבל, התגובות שלו לא ברורות. אופי של מתרחק,מתנשא. נדמה לו שחלק מהמתמודדים לא ברמה שלו ולכן הוא אומר במפורש שלא יתחבר אליהם. הבחור רחוק מלהיות חברותי וזאת בעיה מס' 1 שלו. החיבור שלו לשי היה מוזר ביותר. יתכן שרצה ששי יעשה בשבילו את העבודה המלוכלכת. החיבור לשיפרה ניכפה עליו מתוקף הנסיבות. בקיצור: לא אוהב ללכלך ידיים. גם לצבר כמו לשיפרה יש בעיה במה שקשור לטקט וזה הורג את שניהם. בנוסף: פוחד מהמצלמות שלמעשה עושות את העבודה עבור יוסי. הבחור לא יגיע רחוק. הגחלים לוחשות והמנגל בדרך.

קאראט

New member
מסכימה עם חלק מדבריך

אני עדיין בדעה שהוא נחש, מחמם את 'החזק' שבחבורה שיעשה עבורו את השירות. ואני מסכימה אתך שהחיבור של צבר עם שי היה לגמרי מלאכותי. נראה לך שצבר, מחוץ לבית ובנסיבות אחרות, היה מתקרב אל שי? אם תשאל אותי, אומר לך בבטחון גמור שלא.

shlomitgueta

New member
גם אני אומר לך בוודאות שלא היה

מתחבר לשי. אין קשר בין שני האנשים פרט להסכמה שמי שצריך ללכת ראשון לדעתם הם יוסי ועינב ואחכ איתי וונסה ונכון שי עם הכריזמה שלו פעל בדרך הזו וגם צבר אך לא ראיתי בכך אופי נחשי

האמת שצבר פלגמטי לגמרי, הוא לא מצליח לעורר

בציבור רגשות, כי קולו לא נשמע, והוא דואג שעבודתו תעשה בידי "מלאכים" אחרים. מעבר לפנים יפות, לא מוצאת שהוא השפיע בצורה כלשהי על המשחק, כך שאיתו או בלעדיו זה אותו דבר.

opiras

New member
נו פנים יפות היו גם לג'ני ואנחנו יודעים איפה

היא נמצאת עכשו

shlomitgueta

New member
אבל ג'ני באמת היתה משעממת ורכלנית למי

ששכח איך קראה לקרן שר-מוטה יחד עם מיקי כשקרן לבשה את השורט הקצר

למעלה