עם איך שרואה אותה הקהל בבית. אם הייתי בסיטואציה שלה והיה לי שיחה עם אחותי. הייתי שואל אותה, את גאה בי? עכשיו פה אני מצפה לקבל תשובה כמו "בטח", "ברור"... אם היא הייתה אומרת לי "רוב הזמן" הייתי מבין שאני בבעיה.
זכותנו. כמובן כל עוד לא פגענו באף אחד ולא קיללנו. המתמודדים גם מיודעים וחתומים בחוזה שיתכן ויקבלו ביקורות מעליבות הם נכנסו למשחק והם צריכים לקבל את זה. זו הדייסה שהם בישלו. וחבל שהן משתמשות בניקים שונים אולי באמת אם ידברו בשמם יראו לנו צדדים שונים שלא שמנו לב אנחנו בני אדם ולא אטומים. מזמינה אותן לפנות אלי בפרטי אם רואים בכך פגיעה
../images/Emo3.gif כתבתי, תזהרו בלשון צחוק.. את מוזמנת לכתוב
את דעתך בצורה חופשית וככל העולה על רוחך , כל עוד לא מדובר בסגנון בוטה ומזלזל ובשפה נמוכה. ואם יש להן רצון לענות בשמם המלא ולא בניקים מפוברקים, הן מוזמנות להגיב.
זה בציניות,לא כל כך קשה לראות מתי היא מקללת ומתי היא אומרת בציניות אלוהים לא נתן לך הרבה חוש הבחנה,הנוער בישראל כל הזמן קורא אחד לשני הומואים ואומר לחברים שלהם בצחוק לך תזדיין, תפעיל את הראש!
שלא תבקשו מההפקה להעסיק אתכם כפסיכולוגים, קטיגורים למתנגדי עינב ויוסי. מקווה שהאחיות של שיפרה ימשיכו לעשות כפי שהמשפחה של בובליל עושה, ככה שיהיה קצת איזון.
היא מנסה עכשיו לגרום ליוסי להיראות רע למצלמות ככה שאנשים כבר לא ירצו להצביע לו, אתמול היא פשוט ניסתה לגרום לו לאבד שליטה וככה זה גם כניראה יימשך - היא והחבורה שלה ינסו לתפוס אותו על כל דבר קטן עכשיו. אל תתנו לזה לעבוד עליכם, הדברים שהיא אומרת חמורים הרבה יותר ממה שהוא אומר, גם אם היא לא משתמשת בקללות.
המעריצים של יוסי מזדעזעים וגם של עינב ושוב כי ההיגיון אומר שהקהל ירצה לראות את הטיפוס הנעים, החכם, הטוב, הצדקן, המצחיק,הכנה והישר מנצח והיא באה ומתנהגת עכשיו כמו שי: הופכת את הקערה על פיה.