עדכונים צהרים/ערב - יום 52, ה- 22.10

דורון

New member
נראה לי שאחותה ניסתה לרמוז לה שיש לה בעיה

עם איך שרואה אותה הקהל בבית. אם הייתי בסיטואציה שלה והיה לי שיחה עם אחותי. הייתי שואל אותה, את גאה בי? עכשיו פה אני מצפה לקבל תשובה כמו "בטח", "ברור"... אם היא הייתה אומרת לי "רוב הזמן" הייתי מבין שאני בבעיה.

sushi232

New member
תזהרו, תיכף אחיות של שיפרה יגיבו כאן בפורום

מה שהם עושות כל הזמן בניקים שונים.

shlomitgueta

New member
מה יש להיזהר? מביעים דעה וזו

זכותנו. כמובן כל עוד לא פגענו באף אחד ולא קיללנו. המתמודדים גם מיודעים וחתומים בחוזה שיתכן ויקבלו ביקורות מעליבות הם נכנסו למשחק והם צריכים לקבל את זה. זו הדייסה שהם בישלו. וחבל שהן משתמשות בניקים שונים אולי באמת אם ידברו בשמם יראו לנו צדדים שונים שלא שמנו לב אנחנו בני אדם ולא אטומים. מזמינה אותן לפנות אלי בפרטי אם רואים בכך פגיעה

sushi232

New member
../images/Emo3.gif כתבתי, תזהרו בלשון צחוק.. את מוזמנת לכתוב

את דעתך בצורה חופשית וככל העולה על רוחך , כל עוד לא מדובר בסגנון בוטה ומזלזל ובשפה נמוכה. ואם יש להן רצון לענות בשמם המלא ולא בניקים מפוברקים, הן מוזמנות להגיב.

זה ידוע שהאחיות של שיפרה מגיבות כאן כל הזמן|מ

אפילו בהודעת ירידה לכל אוהבי עינב ויוסי, בסקר כאן של הכי הכי, זיהיתי טביעת אצבעות שלהם.

gwini1

New member
../images/Emo2.gifלמה אין אנשים שאוהבים את שפרה חוץ מהם?!

צאו מהסרט...

La SoliCo loCo

New member
אשכרה

טוב מה נעשה, כל אלה שכותבים נגד שיפרה ובעד יוסי זה החבורה של הבבונים הערסים או הפרחות שמזדהות עם הבובלילים... סתם אנשים מסכנים

קפרי

New member
לא יאמן על מה אתם פוסלים משהו, הרי יוסי

התלונן על עינב שהיא עושה בלאגן בבית והוא לא יכול עליה, דווקא התגובה של אחותה הייתה עדינה וצנועה.

1תרו

New member
מה אתה מפגר?

זה בציניות,לא כל כך קשה לראות מתי היא מקללת ומתי היא אומרת בציניות אלוהים לא נתן לך הרבה חוש הבחנה,הנוער בישראל כל הזמן קורא אחד לשני הומואים ואומר לחברים שלהם בצחוק לך תזדיין, תפעיל את הראש!

קפרי

New member
איזה יופי, כולם פסיכולוגים כאן ניתוח פתוח למה

שלא תבקשו מההפקה להעסיק אתכם כפסיכולוגים, קטיגורים למתנגדי עינב ויוסי. מקווה שהאחיות של שיפרה ימשיכו לעשות כפי שהמשפחה של בובליל עושה, ככה שיהיה קצת איזון.

shlomitgueta אין לך מושג כמה אני מעריכה אותך

על הכתיבה הזאת בנוגע לשיפרה
קרה לך מה שקרה לכולם מחיבה לשירה זה הפך ממש לסלידה,אני איתך ומחזקת כל מילה ומילה.....

shlomitgueta

New member
תודה תודה אבל אולי קצת נסחפתי וזה

נשמע כאילו אני שונאת אותה אז אני ממש לא. רק סולדת מההתנהגות

ותשימו לב מה היא עושה

היא מנסה עכשיו לגרום ליוסי להיראות רע למצלמות ככה שאנשים כבר לא ירצו להצביע לו, אתמול היא פשוט ניסתה לגרום לו לאבד שליטה וככה זה גם כניראה יימשך - היא והחבורה שלה ינסו לתפוס אותו על כל דבר קטן עכשיו. אל תתנו לזה לעבוד עליכם, הדברים שהיא אומרת חמורים הרבה יותר ממה שהוא אומר, גם אם היא לא משתמשת בקללות.

shlomitgueta

New member
ולידיעתך היא גם מצליחה! וחבל

המעריצים של יוסי מזדעזעים וגם של עינב ושוב כי ההיגיון אומר שהקהל ירצה לראות את הטיפוס הנעים, החכם, הטוב, הצדקן, המצחיק,הכנה והישר מנצח והיא באה ומתנהגת עכשיו כמו שי: הופכת את הקערה על פיה.

La SoliCo loCo

New member
אההממ

"המעריצים של יוסי מזדעזעים וגם של עינב" ממתי ליצור הזה עינב יש מעריצים?

למעלה