עדכוני צהריים, יום 22, ה22.9

Dark Angel בת

New member
צחקתי על המשפטים ששוקיD רשם לא יודעת למה זה

נהיה כמה שורות אחרי זה. TAKE IT EASY

nik name

New member
אם אתם מסתובבים כל היום ושרים

"תזהר ממנה, היא כמו דבורה שהיא עוקצת". חופשי

יNOT

New member
כנראה שבשידור המרכזי יגלו לך

אני כבר מתחיל להבין את זה כאסטרטגיה לייצור תוכן לשידור המרכזי. אם מישהוא חושב אחרת ,אנא תקנו אותי, או הסבירו לי את הסיבה האמיתית לזה.

ShukyD

New member
לדעתי

זה כי מישהו מתפשט בחדר מסויים הרי הסאונד נשאר אותו סאונד והתמונה אותה תמונה ההסבר ההגיוני היחיד לכך הוא שכשמישהו מתפשט בחדר מסויים כל המצלמות נפסלות לשידור על מנת שלא יהיו טעויות. גם אם אף מצלמה לא מצלמת את זה באותו רגע

יNOT

New member
היו כבר מצבים שצילמו כשמישהוא התפשט

לא הראו את זה, או שהראו כל עוד לא היה עירום (ברמה כלשהיא ) ,אבל גם לא שמו נפסל לשידור בגלל זה. אוליי אתה צודק אוליי לא .

Fairywitch

New member
לפי זה היו צריכים לפסול כל תמונה של

ונסה או קרן בבגד-ים, או עינב עם שמלות ה-BOOBSליל שלה
בחורה מסורתית MY ASS
איך הי לא מתביישת לדבר על דת בכלל? יאק.

droriko

New member
רק אני לא מסוגל לשמוע את שיפרה הזו?

הקול שלה השקט שלה (שלא לאמר ליחשוש) שמנסה ליהות כזה סקסי ונוגה פשוט מביא לי את העצבים. נשבר הזין מהצופנבונית המוזרה הזאת . בסדר אז יהיו את האלה שיגידו "צריך לתת לה כמה ימים של חסד כי היא מסתורית ועוד מעט משהו מרתק בה יתפרץ החוצה" אז חברים צר לי לבשר לכם . 22 ימים של חסד שלה עברו , הבחורה לא השתנתה בשיט מהיום הראשון , ורק עסוקה בלעצבן את דיירי הוילה והבית עם ההתנשאות והפלצנות שלה. להעיף!

FreshF5

New member
למה אתה חושב שהיא מנסה להיות סקסית

חשבת אולי שזו דרך הדיבור שלה?! מפליא אבל יש אנשים שיודעים להתדיין בשקט ובלי רעש וצלצולים.

droriko

New member
הקטע שהקול השקט הוא חלק מהמיכלול

כשצבר מדבר בשקט אין לי בעיה, כי בסך הכל הוא בן אדם נסבל אצל שיפרה , כל התכונות השליליות שלה נותנות לקול שלה נופך שלילי למדי. אני פשוט מתעב אותה

דורון

New member
הפרומואים בערוץ 2 דווקא רומזים שערן וקרן על

המוקד. שבוע שעבר הם עשו אותו דבר עם מיקי ונעמה בפרומואים ובסוף מיקי הלכה הביתה. אז אם נשפוט לפי הפרומואים, נצטרך לסבול את שיפרה עוד שבוע לפחות...

Some One©

New member
האמת? לא רק אתה

למה אני צריכה להגביר את ה
עד 100 כדי לשמוע אותה ואז להנמיך לחצי אם מישהו אחר מדבר??? איזה עצבים זההההה עלק "לא אוהבת שמציקים לי.." אז סתם את כל היום נמרחת על אנשים. בטח להם את לא מציקה אתה בדיוק מזכיר לי שדורה התקשרה היום היא ביקשה את התסרוקת שלה חזרה |:

למעלה