עדכוני צהריים יום 23, ה23.9

shy6

New member
וונסה קשורה למשפחות הפשע

כך היא אומרת בשיחה עם איתי. והיא גם מתגאה בזה ואומרת שהיא לא רואה את עינב ממטר בגלל זה.

בלאגנית

New member
שעה וחצי מראים שיחה של ונסה עם איתי

מה נסגר עם ההפקה את מי זה מעניין בכלל

התוכן של השיחה

גילה שוונסה מסתירה המון. שהיא עושה מירוצים שבהם משתתף העולם התחתון - שהיא מפחדת אבל משחקת אותה קשוחה [ בגלל קשיי הקיום]. שבני הבית בכלל לא יודעים מי זו וונסה האמיתית וטוב שכך , לדבריה. שבבית מה שכולם עוברים זה משחק ילדים בשבילה לעומת מה שהיא עוברת בחוץ [ שם בתור ג'וקי , מהמרים עליה ועל הסוס שהיא רוכבת עליו בסכומים אדירים..]. שמגיל 14 היא עצמאית וחיה בזכות עצמה והתדמית של המושבניקית שמגדלת סוסים וזה כל עולמה - היא מוטיעית לגמריו ונוח לה שימשיכו לחשוב כך... ( כל זה כמובן עפ"י וונסה).

babylon4

New member
קצת מאוהבת בעצמה הבחורה

כל הזמן מספרת איך היא ככה וככה וככה ונוח לה שכולם חושבים שהיא הילדה הטובה המושבניקית.

Prime Time

New member
היא דיי צודקת

בארץ העבריינים באמת השתלטו על המירוצים והפכו את זה לענף מכור ושחור.. אם אני לא טועה גם ההימורים על זה לא חוקיים

זאת באמת היתה חפירה רצינית, מלבד הקטע עם הסקס

שבו ונסה הודתה שהיא חרמנית, יש לה יזיזים והיא כבר משתגעת 3 שבועות בלי סקס

ארז08

New member
ונסה היא חרמנית ראשית בבית

היא גם לא דופקת חשבון, באתר של קשת היא הצהירה שאין לה פנטזיות מיניות כי היא "עשתה כבר הכל"..

ramona77

New member
קרן החזירה

גם אתם שמתם לב לזה שקרן לא מפסיקה לאכול בכל הזדמנות?! היא סתם מעצבנת אולי יעיפו אותה כבר היום?!

מה אתם אומרים על קרן? שוכבת כל הזמן ליד ערן

בעוד שהצביעה לו? לי זה ממש עושה תחושת גועל בבטן, מה איתכם? זה לא מפריע לכם ההתנהגות הזאת, אפילו טיפ טיפה יותר מההתנהגות של נעמה? אני פשוט לא מסוגל לראות את הצביעות של קרן.....בילתה לילה שלם עם נעמה ואת שאר הזמן עם ערן ואת שניהם היא הדיחה, זה ממש מזוויע אותי, אני לא מבין איך אנשים לא מוחים על זה... אני ממש מקווה שיתעוררו אנשים ויחליטו להעיף את קרן לפני נעמה!

די כבר!!

איןפה שום עניין של צביעות קרן משחקת את המשחק בצורה הכי טובה שיש .צריך להעיף כבר את הסבתא נעמה הזו שכל היום רק מקשקשת .

בלאגנית

New member
סתם שוקיסטית מ"פ-י-ת-ו-ח"

חלשה שלא אומרת מה חושבת יש לה גוף יפה אב לזה הדבר היחידי שיש לה...תסתכלו עליה מקרוב היא ממש לא יפה

למעלה