נכון.. לכן זה היה ציני מצידו להגיד ששבוע הבא הוא יעשה את הקידוש
M My Little Fairy New member 24/10/08 #169 איתי עושה את הקידוש! אני עוד יותר מאוהבת תגידו, רנין תמיד נראית כך או שרק בזמן הקידוש העיניים שלה נראות כעומדות לקפץ החוצה?
איתי עושה את הקידוש! אני עוד יותר מאוהבת תגידו, רנין תמיד נראית כך או שרק בזמן הקידוש העיניים שלה נראות כעומדות לקפץ החוצה?
נ נסיכת הנילוס22 New member 24/10/08 #174 עינב תבשלי לי לשבת!!!! נראה כ"כ טוב! כל הכבוד לה. בעלה יזכה.
נ נסיכת הנילוס22 New member 24/10/08 #189 המפרום נראה בול כמו של אמא שלי כבוד!! (אשמח אם מישהו ישים תמונה של המפרום)
ק קאראט New member 24/10/08 #187 אני לא מאמינה למראה עיניי!! רנין יושבת בראש השולחן, במקום בו ישב שי הערס. נו, מה תגידו על זה? ויקום הגזר ויכה את הגנן!!! בוז לכל דיירי הבית, שלא מתעוררים בזמן!!!
אני לא מאמינה למראה עיניי!! רנין יושבת בראש השולחן, במקום בו ישב שי הערס. נו, מה תגידו על זה? ויקום הגזר ויכה את הגנן!!! בוז לכל דיירי הבית, שלא מתעוררים בזמן!!!
א איתי בל New member 24/10/08 #240 היא קמה מהשולחן... זה לא בסדר... היא לא באה לשולחן...זה לא בסדר היא יושבת בשולחן...זה לא בסדר אי אפשר אתכם
היא קמה מהשולחן... זה לא בסדר... היא לא באה לשולחן...זה לא בסדר היא יושבת בשולחן...זה לא בסדר אי אפשר אתכם
נ נסיכת הנילוס22 New member 24/10/08 #198 כנראה לא מרגישה טוב. היא גם מצוננת. ועכשיו נפלה לה חצי מהסתימה מסכנה.
נ נסיכת הנילוס22 New member 24/10/08 #195 כזה צפוי ששפרע לא תסתפק במרק חחחח טוחנת ללאון את הצלחת של הדג.