עדכוני צהריים, יום 54, ה24.10

עינב ניחמה את שי?

אני לא זוכרת את זה. אני זוכרת את כולם מנחמים אותו חוץ ממנה. היא נחמה אותו?

24שעות1

New member
גם אני קיבלתי ידיעה כזו בפלאפון

ביום שלישי בצהרים קיבלתי הודעה מידיד מאוד טוב שלי ומאוד אמין שאמר לי ששי יעזב את הוילה כי מישהי ונפטרה במשפחתו ובנוסף אמר לי ששי היכה את עינב ויש שם בלגן לא התייחסתי למה שאמר והתברר שאכן מישהי נפטרה במשפחתו לגבי המכות אני לא יודעת אם זה נכון או לא

בהלםם

New member
עכשיו הכל מסתדר למה שר"צ חושבים שהוציאו

את שי כבן אדם הרע!בטח הם חושבים שראינו את הכאפה הם לחא יודעים שכל היום הזה צונזר לנו ובגלל זה איתי היה בהלם והיה צריך זמן לעכל את זה באותו יום הדבר הראשון שהגיע לאוזני ששי הרביץ לעינב.. ועכשיו שאתה מספר את זה זה נשמע מאוד הגיוני!

Carmel Shut Up1

New member
לאון מתרחק מעינב?

לא ראיתי ערוץ 20 וואת התוכנית המרכזית כבר כמה ימים, וביומיים שלושה האחרונים שיוצא לי קצת לראות אני רואה את לאון רק עם שפרה. כלומר הרבה איתה.... הוא עבר צד?

ProzaC4387

New member
אוך נמאס לי!

אני פשוט לא מצליח להבין את כל השנאה פה לחבורת שפרה/צבר/רנין כשמנגד עומדים 2 אנשים כמו יוסי ועינב בובליל. הם פשוט דוחים מכל בחינה אנושית. 2 אנשים וולגרים שעל הזין שלהם כולם. לא שיש רע בזה כשמשחקים על מיליון שקל, אבל לא בצורה שהם עושים את זה. הם פשוט מייצגים את כל מה שמגעיל במדינת ישראל. צועקים כמו חיות, רמת דיבור ששואפת לאפס, מקללים בלי הפסקה. עינב היא ילדה בת 15 בגוף של 23. פשוט מגעילה. כל כך הרבה ילדים קטנים צופים בזה ורואים אנשים שמתנהגים ככה וזה מחליא אותי. אתם אומרים פה על כולם צביעות צביעות צביעות, דיי חלאס. כולם פה יוצאים צבועים מתישהו בחיים שלהם, שם זה יותר נפוץ כשאתה סגור בוילה עם מלא אנשים שאתה לא אוהב. אני לא בעד שפרה והחבורה הזאת, לא הייתי רוצה להיות חבר של אף אחד מהם, אבל דיי זה עוול מה שעושים להם פה. אני לא מסוגל לראות בן אדם כמו יוסי או עינב לוקחים את הפרס הגדול ולכן אני כותב את זה. איך מדינה שלמה בעד הטרול המטומטם הזה. כן בהתחלה עם כל העריכה של המוסיקה והכל הוא עשה קטעים מצחיקים, אבל גם זה כבר פסה. והגיע זמנו ללכת. הפייבוריט שלי שי כבר הלך, אבל עשו טובה תעיפו אותו כבר מהתוכנית!!! אחרי זה כבר לא אכפת לי.

redflower1

New member
סלח לי מאוד אבל מה שעטוף בעטיפה עדינה

ומתייפיפת ובלחש זורע את כל הרוע שלו זה הרבה יותר מגעיל. חבורת שר"ץ מצטיינת בזה.

אתה לא צריך להסביר יותר...

כתבת מי הפייבוריט שלך - אמרת הכל. חבל שלא כתבת מההתחלה...זה היה חוסך לי לקרוא את ההודעה. מתי שמעת את יוסי צועק כמו חיה?? ואני לא שומעת אותם מקללים בלי הפסקה.

נועה21

New member
אני קלטתי את המשפט האחרון כשפתחתי את ההודעה

וזה גרם לי לסגור אותה בחזרה מבלי לקרוא. אנשים ששי הוא הפייבוריט שלהם? יש דברים כאלה בכלל?

נועה21

New member
אוף אני מתגעגעת לימים בהם הייתי רואה את

התוכנית. כיום אני פשוט לא יכולה. אני רק שומעת את הקול של שפרה ורנין ואני מיד מעבירה ערוץ.

עכשיו דווקא הייתה שיחה נעימה בין שפרה וצבר

היא כאילו סיפרה כאילו על הריצות כאילו שלה וכאילו בחו"ל שהיא רצה כאילו ושהיא רוצה כאילו לרוץ כאילו במרתון בטבריה כאילו ואפילו שצבר ניסה לדחוף את אשר היא כאילו לא התייחסה וכאילו היה לי כאילו נעים להקשיב כאילו כזה כאילו באמת כאילו

24שעות1

New member
תגידו אפשר להתקשר לקשת שיעשו טובה

די די די הצלם נירדם כנראה שמישהו יעיר אותו מה העונש הזה כבר 3 שעות לשמוע את השטויות שלה והצחוקים המזוייפים אנחנו מתפוצצים

למעלה