אוך נמאס לי!
אני פשוט לא מצליח להבין את כל השנאה פה לחבורת שפרה/צבר/רנין כשמנגד עומדים 2 אנשים כמו יוסי ועינב בובליל. הם פשוט דוחים מכל בחינה אנושית. 2 אנשים וולגרים שעל הזין שלהם כולם. לא שיש רע בזה כשמשחקים על מיליון שקל, אבל לא בצורה שהם עושים את זה. הם פשוט מייצגים את כל מה שמגעיל במדינת ישראל. צועקים כמו חיות, רמת דיבור ששואפת לאפס, מקללים בלי הפסקה. עינב היא ילדה בת 15 בגוף של 23. פשוט מגעילה. כל כך הרבה ילדים קטנים צופים בזה ורואים אנשים שמתנהגים ככה וזה מחליא אותי. אתם אומרים פה על כולם צביעות צביעות צביעות, דיי חלאס. כולם פה יוצאים צבועים מתישהו בחיים שלהם, שם זה יותר נפוץ כשאתה סגור בוילה עם מלא אנשים שאתה לא אוהב. אני לא בעד שפרה והחבורה הזאת, לא הייתי רוצה להיות חבר של אף אחד מהם, אבל דיי זה עוול מה שעושים להם פה. אני לא מסוגל לראות בן אדם כמו יוסי או עינב לוקחים את הפרס הגדול ולכן אני כותב את זה. איך מדינה שלמה בעד הטרול המטומטם הזה. כן בהתחלה עם כל העריכה של המוסיקה והכל הוא עשה קטעים מצחיקים, אבל גם זה כבר פסה. והגיע זמנו ללכת. הפייבוריט שלי שי כבר הלך, אבל עשו טובה תעיפו אותו כבר מהתוכנית!!! אחרי זה כבר לא אכפת לי.