עדכוני צהריים, יום 54, ה24.10

הכל מתהפך אצלי

הערכתי את שיפרה ושנינותה-כעת אני מוצאת שההתחנחנויות שלה בפני צבר דוחים ופטאתיים, שהרשעות שלה כלפי הבומבילה ואביה דוחה. אני לא מאמינה שבאמת היא מחבבת את ליאון-הוא על תקן פאפי נחמד. לדעתי היא מקנאה לרנין החטובה. והכי נורא- משעממת. גם אתן אחיותיה מסכימות איתי...

צבר בתגובה-

הגיע הזמן שתשתחררי שפרה מתעצבנת- סליחה אתה מצאת עיסוק יותר פרודוקטיבי? הלוואי והם יריבו זה יהיה ממש טוב. רואים שהיא עצבנית על זה שהוא מתחנחן ליד רנין.

עוד התהפכה

הנאתי מליאון. למה החלוק הזה? והמבטים לצבר מצמוצי השפתיים-מתנהג כמו סוטה מינ דוחה הוא שפוט של שפרה דדדדי!

צבר לשפרע-

אוי אני מת שיגיע כבר יום שלישי מת! שפרע(מצחקקת כמו שטן)- אני אוהבת לשטוף כלים אחרי הארוחה (מדברים על זה שהם רוצים שאיתי ילך)

ברור שהוא היה על איתי!!!

שפרע(מצחקקת כמו שטן)- אני אוהבת לשטוף כלים אחרי הארוחה מעניין על מי היא מדברת.

redflower1

New member
צבר לשיפרה: אני כבר מת להיות ביום שלישי בלילה

מה זה אומר? הוא חושב שעינב או יוסי או איתי יעופו? בחלומות. שיפרע או צבר עפים והוא יאכל את הכובע המכוער של שיפרע

24שעות1

New member
צבר בדיכאון -עייף מלאון ורנין ושיפרה

צבר נראה בדיכאון לא חושב לא מערער ליאון עושה הצגות וצבר בכוונה לא מעיף מבט. רנין צוחקת מכל שטות וצבר עם הפנים לרצפה שפרה קלטה כך את צבר ומנסה לגרור אותו לשיחה על איזה סרט הוא בקושי משתף פעולה. נגמר לצבר האויר נגמר לו מהרביעיה שלו אין לו כח כבר אליהם

לב kדום

New member
כמה רעל..

כל השיחות של חבורת צבר את שפרה מתנהלות סביב לכלוכים על שאר חברי הבית, זלזול והתנשאות. לא זכורה לי אפילו שיחה אחת בה יוסי בובליל לכלכך או ריכל על הדיירים.

א ח ת18

New member
לא רק זה

הוא גם בטוח בזה שאיתי הוא זה שהולך בשלישי.. בגלל זה הוא מפזר עקיצות

Dam Right

New member
הביטחון העיוור ומתנשא הזה פשוט מחליא אותי.

הבנאדם מלא בעצמו, מן גרסה שקטה יותר של שי!

למעלה