עדכוני צהריים, יום 54, ה24.10

cookies10

New member
ונסה היא מאד זנותית, רמה של פרחה מהלכת

איך היא מסוגלת להגיע כל כך נמוך בעיני כולם שיודעת שמצלמים אותה ומשפילה את איתי לעיני כל קצת איפוק מגעילה, תפסיקי כל פעם להזכיר לנו שאת חיה ללא מעצורים, ותכבדי את איתי שמספיק הורדת לו את הביטחון העצמי וקיטשת אותו והצלפת בו כמו שאת מצליפה לסוסים שלך, תני לו כבוד ותכבדי את זה שמכבד מפנק ואוהב אותך אל תרמסי אותו, את מקטינה אותו כדי להגדיל את עצמך,ואת חושבת שמזה את יוצאת גדולה, את יוצאת מגעילה, ודוחה....מספיק עם רגשי הנחיתות שלך... את שורפת את עצמך, כשתצאי הוא כבר לא ירצה אותך ותחפשי מישהו אחר לרכוב עליו ולבסוף תשארי רווקה זקנה כי אף אחד לא לשרוד במחיצתך...

דינה128

New member
וכמה עצוב שהיא עושה עם איתי מה שהיא רוצה

אמרה לו שיש לו 3 שערות בין הגבות והיא רוצה להוריד אותם איתי: אין מצב, אני לא מוריד ונסה: איתי? אתה לא סומך עלי איתי מצחקק ונסה: נו, תסמוך עלי אני רוצה שתהיה יפה והופ.. מורידה לו וגם מורטת לו בפינצטה. מאין מצב תוך שניה עבר לכניעה. הוא פשוט לא יכול מולה ולכן לדעתי אסור להם להיות זוג כי הוא יעשה כל אבל כל מה שהיא אומרת. היה עוד משהו בזמן התספורת.. כשהם סיימו ונסה אמרה שהיא לא יודעת אם הורידה הכל כי יש עדיין שערות קטנות על הראש. איתי אמר לה : אני עושה ככה..וניער את הראש. ונסה: יו, למה לא אמרת קודם. איתי: ניסיתי להגיד אבל אמרת לי סתום אז סתמתי

תמיד באהבה יש שולט ונשלט זה מה יש

וזאת הבעיה של איתי, הוא לא ילד קטן. ואגב, אני דווקא חושבת שהיא כן אוהבת ורוצה אותו אבל מנסה לתקן כמה דברים שלא נראים לה, מה רע?

Jones

New member
שפרה האינטילגנטית מדברת על קריסטלים מסוכר

זה נשמע ממש חכם, אז היא מלמדת את ליאון, כאשר צבר יושב מימינה ושומע את התיחכום, היצירתיות והמיוחדות שלה.

קריסטלים?

מרגע לרגע היא גורמת לי להתפלץ יותר ויותר צבר נותן לה לטעום את המשקה שלו והיא אומרת לו שזה יותר טעים כי המרירות של הטעם מעורבבת פה בפנים ולא צפה למעלה WTF וכרגע גילתה החבורה מקור חדש לאוכל. חוץ ממה שבבית מתחילים לחסל מה שאפשר מהעצים מסביב
לאון מציע לשטוף את הזיתים/תפוזים/ חריונים שהם קטפו מהשיחים והיא אומרת לו שלא צריך כי זה אורגני מה הקשר?!

Jones

New member
היא התכוונה לא לשטוף כי זה לא מרוסס

(לשם שינוי אמרה - וצדקה). כמובן שהמשקה שצבר הכין טעים. גם אם הוא היה משתין ויורק פנימה, היא הייתה משבחת ואומרת שזה המשקה הטעים ביותר שלגמה בחייה...

היה ברור לי כשכתבתי ובכל זאת היא טועה

אין אבק? אין לכלוך? ידעת שפרי אורגני מלוכלך הרבה יותר מפירות אחרים כי אין ריסוס או הדברה שתרתיע חרקים? לכן גם המחירים של הפירות האורגניים הרבה יותר יקרים בשל הבזבוז הגדול שיש בגידולם ( חצי הולך לפח כי החרקים והמכרסמים ושאר יתושים משמידים )

Jolleen

New member
אני אישית לא שוטפת רק כי זה מרוסס

גם בגלל שיכול להיות שזה מלוכלך, הרי זה היה בחוץ בכל זאת.. ואולי גם עלו על זה חרקים כלשהם.. אי אפשר לדעת.

קרמפה

New member
הקשר

הוא שאין ריסוס על הפירות ולכן אפשר לאכול ישר. ועכשיו לי יש שאלה, כמה עלובה את יכולה להיות שאת אוטומטית מתנגדת, שוללת וכועסת על כל דבר שיוצא לבן אדם מהפה שלו, ולא משנה בכלל אם זה נכון או לא?

את יודעת מה?

אני עכשיו און ליין לשידור וזיכרון טוב יש לי בואי אני אתן לך תקציר של מה שהיא אמרה עד עכשיו: הקטע הכי מצחיק בתוכנית היה כשיוסי אמר (על משהו) את זה למדתי באוניברסיטה, היא ולאון מתפוצצים מצחוק היא מסבירה ללאון שאם "מישהו" ישאל אותו למה הוא מתרחק הוא יכול להגיד לו שהוא לא מעניין אותו ושאין לו על מה לדבר איתו הלחם יצא שחור כי היא ביקשה מאיתי להשגיח וזה מה שקורה אצל איתי" לחם אתיופי" צבר והיא צוחקים. אכן מלח הארץ ועוד לא התחלתי לתקן את החוכמה שלה בגרוש כמו אל תזמינו ביצים חומות ( בבוקר) כי יש בהן תמיד דם . האמת? אין שום הבדל בין ביצה לבנה לחומה. הצבע נקבע על פי סוג התערובות שמאכילים את התרנגולות . לאון אומר שאלכוהול מחמם את הגוף והיא מתקנת ברוב חוכמתה שאלכוהול נותן אשליה של חום. האמת? אלכוהול מחמם , לא אשליה ולא בטיח. כששותים המון אלכוהול כלי הדם מתרחבים ומתקרבים לפני העור ואז הגוף פולט המון חום , מזיע ואז מתקרר במהירות. זו הסיבה שהמון הומלסים אלכוהוליסטים קופאים . להמשיך? ואל תכתבי לי שאני חושבת שאני יותר חכמה משפרה. אני יודעת .

אכדית

New member
ת'אמת בקטע של הביצים החומות היא צודקת ../images/Emo67.gif

נשבעתי שאני לא קונה יותר בחיים ביצים חומות, תמיד יש בהן דם וזה מעצבןןןןןןן! אם אני רואה שיש בסופר רק ביצים חומות אני מעדיפה בלי ביצים בכלל.

סתם מקרה

לדוד שלי יש משק עם לולים והוא הסביר לנו את זה חוץ מזה יש גם את הקטע של החותמות. החותמות האדומות על הביתים חייבות להיות של משרד הבריאות אבל בגלל שיש המון מבריחים הם משתמשים בחותמות מזויפות מאיכות ירודה ואז מספיק שנופלת חתיכת קליפה פנימה גם אם את מוציאה הצבע מיד מכתים וזה נראה כמו דם

אכדית

New member
אני מכירה את הטיעון הזה

אני רק אומרת מה שאני נתקלתי בשטח. אולי אני ושיפרה קנינו מאותו ליין של ביצים חומות שהיו במקרה פגומות?

קרמפה

New member
אני יכול לנהל דיון

על זה ששפרה צודק למשל לגבי האלכוהול, שאת בעצמך כותבת שהוא בסופו של דבר מקרר את הגוף ובטח שלא מחמם אותו. אני גם יכול לספוג את הבדיחה הלא מצחיקה על הלחם השרוף, ולטעון שהבדיחה על יוסי דוקא כן מצחיקה. אבל בתכלס- זה לא משנה. את בדיוק הוכחת את הטענה שלי. את עכשיו און ליין לפחות חצי שעה, כאשר בכל הזמן הזה את יושבת מול המסך, מתעצבנת ורושמת תגובה עצבנית על כל שטות שיוצאת לשפרה מהפה. למה שלא תעשי רשימה של שטויות שיוצאות מהפה של עינב? רק מהתכניות המלאות את מוציאה ספר. למה לא כל אחד אחר מהמתמודדים שכולם יושבים של כבר חדשיים ומשתגעים ורק שורפים את הזמן בלדבר שטויות. אני יכול להציע רעיון? לדעתי זה כי את שונאת את שפרה עד כדי כך שכל דבר שהיא אומרת מעצבן אותך, אפילו שזה שטויות במיץ. תשימי לב שאת מתעצבנת על שטויות במיץ!!! איך אפשר להתעצבן מכזאת שיחה חסרת כל משמעות? מילא היה פה איזה ויכוח אדאולוגי, אבל שיחה על דם בביצים חומות שמתנהלת אנלאיודע כמה קילומטרים ממך בין שני אנשים שאת לא מכירה, זה מעצבן אותך?! לא. את כבר פשוט בשלב שאת מתעצבנת מכל דבר שיצא לה מהפה כי את שונאת אותה. השאלה היא, איך הבאת את עצמך למצב שאת עד כדי כך שונאת בן אדם שאת לא מכירה בכלל, והוא לא איזו דמות פוליטית, לא איזה צורר גדול בהיסטוריה, פשוט דמות ממשחק טלוויזיוני. איך הגעת למצב הזה למען השם?

מכיון שסוף כל סוף כתבת תגובה בלי

ניתוח אישי של האופי שלי אני אכבד אותך וגם אענה לך דבר ראשון אני מחזירה אליך את השאלה איך הגעת למצב כזה? שים לב, אתה כותב בשרשור רווי אוירה לא אוהדת ( בלשון המעטה) לשפרה, אימרותיה ודעותיה. אני סופרת לפחות 10 אנשים שונים מעליי ומתחתיי שמתרעמים בדיוק על אותם דברים שאני כעסתי עליהם ועדיין אתה בוחר להתעלם מכך על ידי זה שאתה מגיב אליי כאילו אני היחידה שחושבת כך. אז איך הגעתי לכך? יש משפט שאם שניים אומרים לך שאתה שיכור אז לך לישון. לא נראה לך מוזר שכל כך הרבה אנשים כועסים עליה? מביעים עליה כל הזמן ביקורת? ולא. אני לא אומרת את מה שאני אומרת כי " כולם חושבים ככה" . זו דעתי. אני מסתכלת ואם תוקעים לי את שפרה מול הפרצוף אני מקשיבה ומגיבה. ענין הביצים הובא כדוגמא לכמה עם כל הכבוד לכך שהיא מחזיקה מעצמה שופוני יא נאס היא ממש לא. אשר לקביעה שלך שאני שונאת אותה היא ממש טיפשית. אני מתעבת את ההתנהלות הפסיבית אגרסיבית שלה( אני בטוחה שהיא יכולה להסביר את המושג יותר טוב ממני) אני כועסת על מסע ההתנכלויות שלה ואני תוהה למה אתה לא מגיב אף פעם לגופו של ענין. לדוגמא אם יוסי היה אומר שהמצב רגוע מידי ובוא נביים ריבים וצעקות כדי להלחיץ , היית מתעצבן? אומר שהוא טמבל? מגחך על מי שאוהד כזה בבון? נקודה אחת משותפת לכמה מאוהדי שפרה כאן בפורום: תמיד התגובה שלכם למה שנכתב היא התקפה אישית על הכותב או הצהרה בדבר נמיכות הקומה שלהם בשל שנאתם לשפרה. הלוא אתה כבר קבעת שאני שונאת אותה אישית. אז שאני אשבור לך את המילה ? מתה על מאבחנים בגרוש באינטרנט. בחייך

ומותר לצחוק מהשיחה הבאה ?

לאון לרנין : רוצה לאכול מהמרק שלי? רנין :איזה מרק? לאון :מרק עוף רנין :הוא צמחוני נכון? לאון: כן מותר לצחוק אם לא שפרה אמרה את זה ? או שגם זה נקרא לחפש אותם ולהיות קטנונית?

למעלה