עדכוני צהריים - יום 55, ה27.10

אני הייתי ממליצה לשיפרה להחליף את עינב בתפריט

הבחורה אוכלת כל חצי שעה...מה זה אפילו עכשיו...קערה ענקית של משהו...אמא...

ShukyD

New member
זה כמו התפריט של 6 ארוחות ביום

כדי לא להשאר רעבים רק היא שכחה שזה 6 ארוחות קטנות ביום.. אולי זה התפריט החדש, 6 ארוחות גדולות ביום בשביל שהשאר ישארו רעבים. איך אף אחד בבית עוד לא יצא עליה עם זה? זאת שבוכה שאין סיגריות אבל במצטבר הסיגריות שלהם עולות פחות מהאוכל שלה

שיפרה וצבר חיים בסרט

הם פרנואידים בטירוף ממציאים כאלה שטויות,וואי זה יחזור אליהם בבומרנג

Yaki J

New member
גם לשפרע יש תפריט אכילה של באדי בילדרית

חוץ מכמובן הקטע של הכושר.

beep beep

New member
צבר ושפרה: שיחה עלובה של אנשים עלובים

כולם מנקים, רק ששפרה וצבר בחצר ממשיכים במנדרז' עלוב שאבד עליו הכלח. שפרה כהרגלה בולסת ומספרת לו מנקודת מבטה הצר אודות ארועי התקרית עם יוסי בחצר מהבוקר. הניתוח של צבר ("איתי קיבל הוראות ממישהו") מעיד יותר מכל עם איזה טיפוס מאוס יש לנו עסק. סיטואציה עלובה של אנשים עלובים. עוד כמה שיחות שכאלה ואני נגמל...

ליאורי13

New member
הוסיפה ואמרה "הפרינססה"

"יותר מעניין להארות אותי רצה 12 ק"מ מאשחר להראות נקיון של הבית" שפרה תרדי מהעץ שטיפסת עליו

Lomsahne

New member
איזה קשת קליטה את,אמאלה......

היא אמרה לצבר שביום שלישי חייב לקרות משהו,ושהיא יודעת שזה מעניין לראות אותה רצה 12 ק"מ ואנשים מנקים את הבית אבל עדיין.. וואי הרמת טמטום פה לא מפסיקה לעלות.

Lomsahne

New member
הא ושחכתי לציין...

שכמובן היא אמרה את בציניות.אם אנשים פה לא מבינים משפטים בסיסחים כנראה שציניות בשבילם זה כבר מעל ומעבר,שלא תהיה חס וחלילה עוד אי הבנה.

Lomsahne

New member
כן...

לא בדקתי את ההודעה לפני ששלחתי מרוב העצבים שזרמו לי בגוף מהחוסר הבנה בסיסית של דיאלוג פשוט בין שני אנשים.

למעלה