עדכוני צהריים מהבית 7.10

Jason2

New member
בינינו, מישהו כאן

חשב עד עכשיו שהדעה שלו חשובה? הרי ראינו עוד בשבועות הראשונים כשמישהו היה צריך שיבדר אותו הוא היה הולך ללאון. הוא גם דאג להבליט את הצד הזה בעצמו והוא עשה את זה כל כך טוב שכולם התחילו להתייחס אליו כאל ליצן החצר ועכשיו הוא צריך לקום ולהגיד מספיק!

droriko

New member
אם זה היה על כל אחד אחר הייתי מבין

אבל כשזה שיפרה שמתנשאת על כל בן אדם בוילה זה כבר דפוס התנהגותי (אפילו רנין הסכימה עם ליאון ששיפרה מתנשאת, ואמרה לו שיעשה כמוה ויחליק על זה) היחידה בוילה שהיא לא מזלזלת בו זה צבר אבל סתם בגלל שהיא מאוהבת בו כמו ילדה בת 16 שמאוהבת בחבר החתיך של אחיה הגדול.

Jason2

New member
טוב זה כבר עניין של פייבוריטים

ולזה כבר נמאס לי להתייחס, אז ברשותך אני משאיר את זה כך.

רנין מנסה לשכנע את לאון

שיאמין בשפרה, צבר ושי. ושלא יסמוך על עינב ותאמין לי אם קורה לך משהו תבוא אליי!!!

כואב לי הלב

שי המניאק!!! גועל נפש מה שהיה עכשיו. וליאון עוד מתרפס בפניו! ליאון המסכן
ליבי יוצא אליו.....

eli7r

New member
כנ"ל זה באמת היה עצוב

נראה לי שזו פעם ראשונה שמישהו בוכה בתוכנית על באמת

michaly2003

New member
../images/Emo7.gifלמה מאמי-לאון בוכה ?

מה שי עשה לו ? בבקשה דיווח קצר בענין ....

Aeon

New member
תמיד שאני רואה את לאון בוכה בא לי גם לבכות../images/Emo70.gif

מלאך חמוד שלי

eli7r

New member
מה קרה בין שי לליאון

או יותר נכון מה כאילו קרה כי לשי אני לא מאמינה בגרוש. ושימו לב אצל מי הולך להתנחם.

ליאון כביכול דיבר על שי עם רנין

ושי כביכול שמע.. או לא... לא הבנתי... ואז ליאון בא לדבר על זה עם שי או משהו כזה וסיפר לו את האמת והוא אפילו לא רצה להקשיב וייבש אותו עד דמעות. כולירה! ועכשיו ראיתי את הדו"ח היומי.... לא מאמינה איזה עוול צבר ושפרה עושים לאשר. פשוט לא ייאמן. אמן שיתנקם בהם.

אלונה56

New member
האמת שאני לא יודעת

עכשיו הגעתי, והתמונה הראשונה שראיתי זה שי ולאון מתווכחים על משהו, אז לאון בכה.

דורון

New member
לאון אמר לרנין ששי צעק עליו באחת השיחות ואמר

לו "סתום את הפה" במטרה להשתיק אותו. לאון אמר שזה פגע בו מאוד ושהוא מרגיש ששי לא סופר את הדעות שלו. רנין אמרה לו "תדבר על זה עם שי". אז הוא הלך לשי לדבר איתו ושי אמר לו שזה לא מעניין אותו הסיפור הזה ולא רצה לדבר איתו. וההמשך ידוע...

eli7r

New member
רגע רגע נראה לי שלא הבנתי

ליאון בא לשי כדי לשוחח איתו על זה שהוא נפגע מננו והוא לא רצה לשמוע ? וואלה אין גבול לחוצפה, חשבתי שלמדו משהו שם השבוע מילא הפוך אני מבינה שהנפגע לא רוצה לדבר אבל שהפוגע?

droriko

New member
נשמע תמוה לגמרי

ליאון הרי הוא בן ברית חשוב של שי (שי הרי לא רואה חברים,הוא רואה בני ברית ) מה פתאום שי משחק את הנעלב והורס את כל החברות שלהם בגלל זה? אתה יודע, אני לא אתפלא אם באמת נוצרה אצל שי משיכה לליאון .

למעלה