עדכוני צהריים מהבית 7.10

tg151

Well-known member
אז זה אומר שאשר לא עף

אם הם בונים סוכה זה רק בגלל אשר, כי הוא ביקש סוכה. לא?!

eli7r

New member
לא נראה לי זה קשור מ2 סיבות

1) ההצבעה עדיין לא הסתיימה והכל יכול לקרות 2) אם אשר יעוף אז עינב תבקש סוכה למרות שהיא לא חייבת בסוכה

לדעתי שיבנו סוכה גם אם אשר יילך

סך הכל זה חג סוכות וזה חג של היהודים לא חושב שסוכה ממש תפריע שם בחצר

eli7r

New member
האמת זה החג שאני הכי אוהבת

הישיבה בסוכה במעין חיק הובע פשוט עושה לי כיף

יNOT

New member
../images/Emo4.gif

אוליי הוא מחליף מנורה בשביל לפתור בעיות סאונד. (שום דבר כבר לא יפתיע אותי ...
)

Jason2

New member
הוא די הביא את זה על עצמו

מההתחלה הוא היה על תפקיד ספק הבידור, הוא לא ממש התערב במשחק ולא ממש נכנס לעניין. אבל אני לא מבין את האנשים שם, מפריע לך משהו? דבר עם האנשים שפוגעים בך, כי מה לעשות אנשים לא שמים לב שהם פוגעים. גם אני פוגע לפעמים באנשים בלי לחשוב אבל אז הם באים ומדברים איתי ואנחנו פותרים את הבעיה. לפעמים צריך רק מילה אחת. אין להם הרבה מה לעשות מלבד לדבר.

droriko

New member
תשמע ג'ייסון

יש לפגוע ויש לפגוע אם מישהו זורק לי איזו הערה לא במקום , אני יכול לדבר איתו על זה ואנחנו מלבנים את העניינים תוך חצי שעה. אבל רגע שזה לא משהו נקודתי, אלא כל ההתיחסות שלו אלי מגיעה מלכתחילה ממקום של התנשאות וזילזול אז אפשר להגי שהחברות היא די בבעיה .

Jason2

New member
ושוב מה שאמרתי

לא מתייחסים אליו ברצינות כי הוא מילא את תפקיד שוטה הכפר או ליצן החצר, הוא היה צריך להציב גבולות ולהגיד, כאן מסתיים ליאון הליצן ופה מתחיל ליאון האדם. אף אחד לא ראה אותו אף פעם מדבר בהרצינות עד עכשיו. ברגע שהוא יגיד אני גם בן אדם ותתייחסו אלי ברצינות, זה מה שהוא יקבל. הוא דיבר נקודתית על שפרה ועל צבר כי הם קרובים אליו, אבל אני די בטוח שכולם מתייחסים אליו כך.

d a n 6

New member
רנין השליחה של שי באה לדבר עם לאון

משחקת אותה עאלק נטרלית ולא באף קבוצה אבל בעצם היא מנסה לשכנע אותו שלא יכעס על שפרה צבר ושי כדי שהקבוצה השניה לא תתחזק.

Jason2

New member
תגידו מה שתגידו

אבל שי יודע לשחק כמו שצריך. שולח שליחים במקום לבוא בעצמו זה הדבר הכי טוב בתוכניות כאלה. כמעט כל המנצחים בהישרדות הם אלה שעשו את כל התוכניות ברקע ושלחו אנשים כדי שיספגו את האש.

droriko

New member
השליחה של שי?

הוא שלח אותה לדבר איתו או שהיא באה על דעת עצמה? לא עקבתי פשוט

bibaso

New member
ההצבעה של רנין לתזכורת ....

רנין הצביעה לאיתי וונסה לא לאף אחד מהקבוצה השניה

דורון

New member
אתם שומעים את זה? לאון בשיחה עכשיו עם רנין

אומר שנמאס לו מההתנהגות של שפרה. שהיא גורמת לו להרגיש שהוא אידיוט והדעה שלו לא חשובה. הקליקה מתחילה להיסדק

למעלה