עדכוני צהריים/ערב - יום 56, ה-26.10

די מספיק עם המחלוקות

די תראו לאן הגענו, לאיזה תהום. החשדות והאשמות מגיעים לשיאים חסרי תקדים, שנאת החינם מעמיקה. בואו נתאחד, נעשה שלום, וביחד,בכוחות מאוחדים, נדיח את החדשים שיכנסו לוילה. מחנה ש"צ, מחנה הבובלילים מוכן להכנס אתכם למשא ומתן קואליציוני אינטנסיבי ללא תנאים מוקדמים. הקואליציה שתקום בראשות הבובלילים, תפסיק את הכשלון במשימות, תלחם בהפקה, ותדאג שלא ישארו אנשים רעבים לסיגריות. הגיע הזמן לשינוי, העם אמר את דברו והשלטון הקודם בראשות שי הפסיד. הגיע הזמן להתאחד תחת הנהגה חדשה אך מנוסה. צעירה, אך גם מבוגרת. כמו בבחירות לנשיאות ארצות הברית, גם פה חברו יחדיו מועמד מבוגר ושחור, וסגנית צעירה ומבטיחה שלא יכולה לסתום את הפה, לכח אחד שישנה את פני האומה. אנו מבטיחים לתת למחנה ש"צ סמכויות נרחבות בקואליציה, שיתופם בקבינט ההדחות, כולל הצעה מהפכנית לפתרון משבר הלחם. כל שבוע יוזמן חצי כיכר לחם מלא למחנה בובליל, חצי כיכר לחם לבן למחנה השצים, וכיכר שלם לשפרה. אנחנו קוראים לכולם להתעלות מעל לשיקולים צרים, יחד נביא את השינוי וננצח

לונה 2

New member
השתגעת? להדיח את החדשים?

עד שסוף סוף נראה פנים חדשות שיעשו לנו את העבודה ויחזירו הביתה קורט דיירים לא ראויים. רעיון לא טוב :)

../images/Emo2.gif עוד שקר של קשת -אמרו שהדיירים יכנסו היום!

מי אמר שלא משתינים עלינו בקשת? ארז ואסי אמרו שהדיירים יכנסו היום לוילה. רוב הצופים מאמינים שהם נכנסים לוילה היום ויצפו בתוכנית רק בשביל לראות איך הדיירים יגיבו לקבוצה החדשה אבל בפועל רק נזכה לראות אותם נכנסים לסויטה וביום שלישי לוילה..

Heineken

New member
לפני שאתה מתלהם

אני גם חושב שזה לא בסדר כל מעללי "קשת" עד כה, אבל בוא ניתן להם את הקרדיט ונחכה עד לתוכנית היום בערב, אחריה נחליט.

אין מה לחכות.. המטרה שלהם להשיג רייטינג

לתוכנית של היום וליום שלישי.. אז הם פיצלו את הכניסה של הדיירים לשניים, יום ראשון יכנסו לסויטה ויום שלישי לוילה.. לצופים אמרו שביום ראשון הם יכנסו שזה חצי שקר חצי אמת.. התיכנון שלהם כנראה לגלות את זה לעינב וליאון שהם הדברנים הכי גדולים בוילה ושישמרו את זה בסוד. בכל אופן, אני כבר לא מחכה לתוכנית של היום כמו שחיכיתי עד עכשיו .. חבל רק שלא כל הצופים קוראים את זה כי כמעט כולם היו מורידים את הציפיות מהתוכנית של היום..

kren2

New member
בושה מצידה של קשת!!!!!!!!!!!

מה זה???????????????.. כולם בטוחים שהיום הדיירים החדשים נכנסים לווילה וארז טל ואסי עזר אמרו במופרש"ביום ראשון יפתחתו הדלתות אחרי 50 ימים ודיירים חדשים יכנסו" לא אמרו לסוויטה יחד עם עינב ולאון!!! מחדל לקשת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שונאת את התקשורת המסריחה שתאווה לעוד אחוזי רייטינג!!!!!!!!! אני יודעת שכל התוכנית הזאתי עבודה בעיניים בכלל ,לא אומרים כמה אחוזי קולות קיבל כל מתמודד, קוטעים את המשימות(שעל זה נסלח),מראים את משימת הבנגי בקטעים-יום ראשון ושלישי, ועכשיו גם.לא רוצה לסמס יותר,ירד החשק,זה כמו בהישרדות הכל ההפקה מתערבת..

לונה 2

New member
כל כך נכון. ואין מי שיתן קנס לאח הגדול:

אנשים מרוטים מסקרנות לראות את הפנים של הדיירים נפגשים עם הדיירים החדשים ובסוף אנחנו צריכים לקרוא ב YNET שהם לא יפגשו איתם היום. יש משהו כל כך מזלזל בהתנהלות של קשת מול המפרנסים שלה (אנחנו).

עינב: "כשאני מרזה יש לי גוף של דוגמנית"

"יש לי מבנה יפה זה רק השומן מציק, כשאני מרזה יש לי גוף של דוגמנית" עוד אמרה "אין לי בעיה לרזות אפילו 10 קילו אם אני רוצה"..

ShukyD

New member
../images/Emo6.gif מדהים

נקרעתי מצחוק כמעט כל הכתבה נכנסים בכולם לא עושים חשבון בלי מילים גבוהות ובלי פלצנות, שום השוואות לאופרות וכו' קורע, מצויין! לא משאיר אף אחד "חביב הקהל \ הכותבים"

shlomitgueta

New member
האמת שכל הדמויות כבר לא חביבות ואפילו מאוסות

וזה בדיוק הזמן להכניס אקשן....

למעלה