עדכוני צהריים/ערב - יום 56, ה-26.10

שמועה חדשה

כדי להמשיך את הרייטניג הגבוה, האח הגדול יערוך שיתוף פעולה עם תוכנית הראליטי "לרדת בגדול" בין מי שיכנס לווילה הם שניים ממודחי לרדת בגדול. שני המתמודדים החדשים מקווים כי חוסר המזון בוילה יעזור להמשך ירידתם במשקל, ומוסרים שיתעקשו על קניית לחם מלא. דיירת נוספת תהיה ציפי שביט. ציפי תנחה את התכנית מעכשיו בשיתוף עם ארז טל מתוך הוילה.

אכדית

New member
איתי חכם ../images/Emo45.gif

מספר לונסה את כל התקרית מאתמול, ואמר ששיפרה ניסתה בעקיפין למשוך אותו לקבוצה שלהם והוא לא קנה את המילים הגבוהות והעאלק רמיזות שלה.

shlomitgueta

New member
כן הוא חכם וגם ההתנהגות שלו עכשיו

מובנת לי למה הוא כל הזמן בוחר שלא להגיב או כן להגיב ואיך להגיב. כל הכבוד לו

לונה 2

New member
"עוד זה מדבר, וזה בא"

וונסה לא מתעכלת לי טוב ביומיים האחרונים נותנת עצות אחיתופל לאיתי, ונהנית חופשי מריקוד סוער על שתי חתונות. איתי מצידו מנצל את ה "מזתומרת???" של ונסה כדי לספר לקהל על מעללי שרל"ץ. הרי הם לא באמת מדברים אחד עם השני, הם מדברים עם הקהל.

אור2221

New member
מישהו זוכר את התקרית שאיתי מדבר עליה?

אני ראיתי את ליאון, צבר ושפרה אתמול בלילה, ולא זוכרת את הסיטואציה שאיתי מזכיר - בה ליאון אמר לו "אל תעשה ככה וככה" בלילה, שפרה וצבר צחקו - איתי התעורר וליאון ברח החוצה. אני זוכרת את איתי ישן שנת ישרים וליאון, צבר ושפרה מדברים ביניהם, לא זוכרת שום אינטראקציה בינם לבין איתי. איתי מסכסך בין חבורת ש"צ לונסה, שואל אותה האם היא חושבת שהם אוהבים אותה באמת.

אור2221

New member
איתי מרעיל את ונסה נגד שפרה

ונסה אומרת שאין לה שום דבר נגד שפרה ושהיא לא עשתה לה כלום, ושהיא לא שופטת את איך שהיא מדברת (לאיתי יש בעיה עם זה). אני אוהבת את ונסה.

לונה 2

New member
וונסה סתם מתממת. היא מבינה מצויין מה איתי

אומר. היא חולבת אותו כדי שהקהל גם יבין.

shlomitgueta

New member
לאו דווקא, יש רגעים שהיא באמת לא מבינה מה

שכן היא מלמדת אותו בדרך עקיפה וישירה שכדאי לו להגיד מה שהוא חושב ולעמוד תמיד מאחורי הדברים בדיוק כמו שהיא מתנהגת

לונה 2

New member
אבל שלשום היא אמרה לו בדיוק ההיפך:

"צבר הרבה יותר רשע משי" היא שינתה אסטרטגיה ביומיים האחרונים. מתממת חופשי. לפני כמה דקות אמרה לאיתי שהיא לא מבינה למה לעשות שיחות נפש עם אחרים, והיא בעצמה עשתה עם צבר שיחת נפש של שעתיים שלשום וסיפרה לו (כלומר,לקהל) על החיים הקשים שיש לה מחוץ לתוכנית. היא מוזרה לי, בקיצור :)

shlomitgueta

New member
כזכור לי היא אמרה את זה על שפרה שהיא

טובה אבל היא נחש והיא יותר גרועה משי. על צבר לא שמעתי ובאמת שלא נראה לי הגיוני כי היא מאוד מחזיקה מצבר מה שכן היא תמיד אומרת שהוא מחושב ושוקל כל מלה 7 פעמים ולא שש ונכון החיים שלה הרבה יותר קשים בחוץ מאשר בתוכנית בחוץ היא מתמודדת עם עבריינים והיא חייבת להיות חזקה וכאן כולם משחקים משחק ולכן ה לא כזה קשה לה סה"כ משחק.

למעלה