עדכוני צהריים/ערב - יום 56, ה-26.10

shlomitgueta

New member
הוא לא מרעיל היא אפילו ביקשה

שהוא יעדכן אותה במקרים כאלו ושלא יספר לה רק חצאי מקרים הוא יודע שהיא נפגעה וסיפר לה גם שהוא אמר לצבר שהיה מאוד שמח אם יהיה חבר שלו אחרי המשחק רק שההתנהלות של צבר במשחק לא מוצאת חן בעיניו לגיטימי.. איתי חכם, וכרגע הוא יוצא הכי טוב מכל שאר המתמודדים כל ריכול שלו במקום ואמיתי, הוא לא מרכל סתם גם אם הוא מדבר אל המצלמות הוא מסביר לנו איך הוא חושב ולמה חבל שהוא לפעמים משעמם או מעצבן קצת אך ברמת העיקרון המשחק שלו נקי ויפה

3pac היחיד

New member
בוואלה זון יש כתבה שלמה כמה כתבות על עינב

בתור גזענית אותו אישית זה הכעיס נורא מה ששפרה אמרה על עינב ועל אבא שלה זה לא גזענות ? .....

שפרה לא התבטאה בגזענות כלפי יוסי או עינב

צבר אמר עליו ועל שפרה שהם עצמם הפכו לשאריות אדם: "נשארנו שאריות אדם" ולא כפי שמשום מה טורחים לסלף כאן: נשארנו עם שאריות אדם. ושפרה אמרה שהיא וחבריה נחשבים בעיני הבובלילים ליהודים סוג ב', ואז הביאה ציטוט משירו של יהודה עמיחי. היא לא אמרה את זה על עינב ויוסי, אלא התלוננה שזה מה שהם חושבים עליה! לעומת זאת ביום שישי שעבר כשעינב התעצבנה על שפרה לאחר כל תקרית הלחם המלא, היא לכלכה על שפרה בפני ונסה ואיתי ואף השוותה את התנהגותה להתנהגות של נאצית. ומסתבר שאני לא היחידה ששמעה את זה: http://www.103.fm/include/updatevie...מתוך+זהבי+עצבני+(19/10/2008)&start=zeh1910087

סוף סוף מישהי שכותבת את האמת בנושא זה

נמאס כבר היה לי לשמוע את סילוף האמת בנושא זה. אני ראיתי בשידור חי, וזה בדיוק מה שהיה רק לא זכרתי את המילים הנכונות. תודה !!

Yaki J

New member
לא, הם אמרו נשארנו *עם* שאריות אדם

וכדי שתביני יותר טוב עם. זה שתחזרי על השקר מספר פעמים לא הופך אותו ליותר טוב, וכולנו ראינו במשדר המרכזי את שפרע שולפת את נשק ה"אני אשכנזייה מסכנה עינב לא אוהבת אותי כי אני אשכנזייה" בזמן שברור שכשעינב אומרת "אשכנזים או "פרידמנים" היא מתכוונת סקטוריאלית ולא עדתית, כי עובדה שהיא חברה טובה של איתי. גם ה"ארמית" שהיא וצבר תמיד מציינים בתור השפה של יוסי זו גזענות מסוות. זה גם מה שאיתי ניסה להגיד לשפרע אתמול כשהעמיד אותה במקום והשתיק אותה.

פלדי1

New member
שפרה כנראה התבאסה אחרי השיחה הזו.

שכן איתי העמיד אותה במקומה , ולה לא היתה תשובה. בשלב יותר מאוחר אמרה לצבר שקודם לכן היא רצתה לחנוק את איתי . סתמה ולא פרשה , הצהירה לחלל האויר וצבר נותר עם סימן שאלה .

beep beep

New member
עוד שבוע עבר - עוד נצחון ליוסי ועינב

גם בשבוע ללא גריל יוסי ועינב יוצאים מנצחים. יוסי שהביס בנוקאאוט את שי ונותר מול שפרה וצבר, אותם הוא מכנה בצדק "סוסים מתים", התפנה להלחם בהתמכרותו לעישון. תהליך הגמילה העצמית שלו מעורר כבוד ומוסיף לו נקודות הערכה. הוא מצפה להגעת המשתתפים החדשים ויודע שהכוחות ישתנו והמשחק יתחיל מחדש. עינב החליטה להשתמש בחלקה בתקציב לצורך סיפוק התמכרותה לסיגריות ונסיון להשיל מספר קילוגרמים עודפים והצליחה לשכנע ללא מאמץ כמעט את הקבוצה לקבל את הצעתה (אני לא מאמין שזה היה עובר עם שי היה נשאר בבית). ברגע זה עינב חזרה להפעיל ולנהל את ממלכת הבובלילים בפינת העישון. היא נראית מאוששת ומלאת בטחון - לבטח לא מבודדת ומסכנה כפי ששי רקם שתהיה ב"מפת הדרכים" שלו. שפרה וצבר מבודדים את עצמם - צבר במיטה ושפרה שממשיכה בסריגותיה והטפותיה המוסרניות, שרק ליאון עוד מוכן להאזין להן. וליאון... ליאון הליצן הקטן שרוקד עם כל אחד ממשיך לקפץ על כל הענפים, לשגע את אזנינו בשירתו, ולשחרר ארס לכל הכיוונים. יוסי כבר "סימן" אותו כיריב פוטנציאלי לגמר והוא מתחיל לשגר אליו את חיציו פה ושם.

MADRI

New member
מישהו יכול להסביר לי מה עובר בראש של שי?

על איזה המשך דרך הוא מדבר? עוד מעט יפתחו מרכז למורשת שי.... אנשים לא קולטים שזה רק משחק והם בתוך מעבדה ועושים עליהם ניסויים.. ואנחנו כולנו התמכרנו , רצינו או לא רצינו.החברה שלנו מתדרדרת מיום ליום לתכניות זולות ורדודות שלא אומרות כלום לאף אחד.

MADRI

New member
מישהו יכול להסביר לי מה עובר בראש של שי?

על איזה המשך דרך הוא מדבר? עוד מעט יפתחו מרכז למורשת שי.... אנשים לא קולטים שזה רק משחק והם בתוך מעבדה ועושים עליהם ניסויים.. ואנחנו כולנו התמכרנו , רצינו או לא רצינו.החברה שלנו מתדרדרת מיום ליום לתכניות זולות ורדודות שלא אומרות כלום לאף אחד.

לונה 2

New member
הוצאת לי את המילים מהפה...

והפעם שי הוא לא הבעיה , אלא אלה שממשיכים לדבר עליו, וזה כל כך מפחיד אותי ומזכיר לי התנהגות של המונים שהולכים אחרי עריץ רע וממשיכים לפחד ממנו גם כשמראים להם את גופתו.

MADRI

New member
היום הוא הופיע בטלויזיה וחזר על אותם מילים

דאגתי שימשיכו בדרכי - הייתי רוצה שיסביר למה כוונה. בדרך של רודנות. בדרך של להגיד לאחרים מה לעשות ולעמוד ולהסתכל?

למעלה