עדכוני צהריים/ערב יום 65 ה-04/11

tamr

New member
לי זה היה ברור שזה מקשת

אתם היחידים שלא הבנתם את זה. עובדה שאחרי שרונית פרסמה כאן, ישר YNET פרסם את זה. זה אומר שYNET היו מתעדכנים כאן בפורום מרונית ומפרסמים.

Sימה2

New member
לי דוקא נראה שאם שפרע או צבר יעופו המשחק

יהייה סוף סוף מעניין, הקלפים יתערבבו מחדש וה"חבורה" תיסתובב כמו ג'וקים מסוממים בבקבוק.

קופנגן

New member
לא חוקי? לא זכור לי שהמחוקק טרח להמציא

חוק על תוכניות ריאלטי ועל מה מותר ומה אסור.

droriko

New member
עובדים של ההפקה חותמים על חוזה עימה

הדלפות אסורות בהחלט . לא סתם כל פעם שאת קוראת כתבה על מאחורי הקלעים של תכנית ריאליטי המדליפים מעדיפים להשיאר בעילום שם . רק שאינטרנט הוא שונה מעיתון , באינטרנט את יכולה צ'יק צ'אק להגיע לזהות של המדליף ולהוכיח שקיים בן אדם כזה .

אתם רציניים שאתם לוקחים ריאליטי בכזאת

כבדות ראש............. חבר'ה הכל משחק ותו לא. בקשת בונים על הרבה SMSים שלכם, ויש להם רצון קצת לעזור ולהכניס פלפל, בפורומים על האח הגדול. אני יודע שהמידע זורם החוצה ללא סוף, חבר של חבר של חבר, כמו בהשרדות שמהיום הראשון ידענו מי בגמר, אז קצת בידור לא יזיק............ אני בכל אופן הראשונה שרוצה לדעת ספוילרים, אז אם יש לכם דרכים - תשמחו אותי ותגלו לי איפה אפשר למצוא ספוילר.

droriko

New member
יש לי רעיון בשבילך

תפני למנהל הפורום ותבקשי ממנו לפתוח פורום לספויילרים של האח הגדול . אם הוא יסכים , את וחברים שלך מוזמנים לעשות שם מה שבא לכם. פה בפורום,לדאבונך הרב, לא כולם בעד ספויילרים כמו שאת חושבת, יש הרבה שלא , ואנשים כמו רונית עוז רק הורסים את השהות כאן .

אינה הייתה חשפנית בעברה?

שחר שאל אותה אם היא הייתה חשפנית פעם. א: מה פתאום, איך הגעת לזה? ש: ליאון אמר לי. א: מה פתאום? איך לאון הגיע לזה?

clearer

New member
זה רק תחושה שלי או שלא מראים היום כמעט את צבר

ושפרה? כאילו שמרגילים את הצופים להיעדרם? מוזר

למעלה