עדכוני צהריים/ערב יום 65 ה-04/11

רוניתה08

New member
כי היא היחידה שיכול באמת לפרוק אצלה

נראה לך הוא היה הולך ובוכה לחגית או לשחר או ליוסי בובליל? היא חברה אמיתית שנותנת לו אהבה וכתף אמיתית

XדוריX

New member
איזה חברה אמיתית?היא ניצלה את התמימות שלו

למטרות האישיות שלה קובעת לו עם מי לדבר,מתי,איך ומסיטה אותו ללא הפסקה, והוא מתוסכל מזה ולא רוצה להגיד אז הוא בוכה. ככה בן אדם שפוי רואה את התמונה ולא מקורב של שיפרה שיגיד הכל וידרך על כולם כדי להוציא את שיפרה בסדר כשהיא לא.

beep beep

New member
שפרה היא כמו אמא פולניה חונקת ומסרסת

חנקה את ליאון וסירסה את צבר

רוניתה08

New member
תן לי לנחש

אתה אוהד של "החברה האמיתית" עינב בובליל שרגע אחד חיבקה אותו ורגע אחרי צרחה עליו והשפילה אותו. ונסה הייתה החברה הכי טובה של עינב אבל ברגע שהיא התחברה לחדשים עינב התחילה להסיט נגדה והצביעה לה. עינב התחברה פתאום לשאר וותיקים ולכלכה איתם על החדשים. ואח"כ ישבה עם החדשים והסיטה אותם נגד ש"ץ עינב הגירסה הנשית לשי שיטרית

האמתתת

New member
כמה שטויות בהודעה אחת כמה?../images/Emo67.gif

שיפרה שדגלה בתמיכה של שי שיטרית וכל הזמן אומרת כמה הוא חסר היא! הגרסה הלסבית לשי שיטרית! עינב צועקת אבל אמיתית בחיים לא תהרוס אופי של בן אדם תכבה אותו תדכא אותו ותגרום לו לשנוא את כולם חוץ ממנה ומצבר.. שימו לב איך הוא מסתדר עם אינה פתאום וכששיפרה הרעילה אותו כל הזמן קילל אותה.. עינב חשבה ששיפרה באמת רוצה שלום איתה אבל אז הבינה ששיפרה התחברה אליה כי הגיעו חדשים והיא פחדה כי זה עוד כח אז היא נואשות נסתה לעשות משהו להציל את עצמה מהדחה ו"התחברה" לעינב ולכלכה עליה מאחורי הגב. עינב נסתה לדבר איתה והיא התעלמה במוחצנות ועינב נפגעה אז עינב התחברה לחדשים- מעשה נבון- ומעשה לא נבון שהתחברה לשיפרה מהתחלה בלי לזכור לאיזה רוע שיפרה מסוגלת.

רוניתה08

New member
עינב גרמה

לליאון לשנוא אותה בהתנהגות שלה כלפיו בדיוק כמו שי שיטרית רק צעקה עליו באופן גרוע יותר אתה מוזמן לראות את הקטעים שוב. עינב לכלכה על שפרה בלי סוף ועכשיו התחברה אליה כשזה משרת את האינטרסים שלה והסיתה נגד וונסה שהיתה החברה שלה. עינב "האמיתית" היא הבנאדם הכי שקרן בווילה סתם לדוגמא: גנבה סיגריות מרנין וכשרנין ראתה אותה שיקרה לה שלקחה מוונסה שיקרה לאח הגדול שלא תאמה הצבעה עם אשר שיקרה לצבר שאבא שלה לא אמר שרמו** צריכה לבדוק את זה שוב אבל נראה גם במשימה עם השיר בצרפתית שיקרה שאמרה את המילים רק לא בטוחה במיקום, לא?

../images/Emo45.gif רוניתה, בשלב מסוים

התעייפתי מלהגיב לשטויות האלה. לאנשים פה יש ראייה סלקטיבית ושמיעה עוד יותר סלקטיבית.

רוניתה08

New member
מה, זה לא נכון עובדתית?

שעינב נתפסה בכ"כ הרבה שקרים? שוונסה הייתה הכי קרובה אליה מהוותיקים ועינב התהפכה עליה כשהיא התחברה כ"כ לחדשים? זה לא נכון שהיא צרחה והשפילה את ליאון?

עדכני888

New member
רמאות!! כל אוהדי הבובלילים יצביעו לונסה../images/Emo190.gif

וזה למרות שצבר ושפרה הם סלבס הרבה יותר פופולאריים!!!

רוניתה08

New member
אגב "עוברת אורח"

את לא הגבת לי אפילו פעם אחת על הנאמר נגד עינב. נתפסת
את כנראה בנאדם אחד עם כמה ניקים

חח רוניתה, בקושי יש לי זמן לניק אחד

כתבתי פה מספר פעמים על עינב. שמחתי שהתחברה לשיפרה כשהגיעו החדשים, קיוויתי כבר שתהיינה חברות. וכמעט הקאתי ממנה אתמול כשישבה עם שחר ולכלכה, וישבה עם ונסה אחרי כל מה שאמרה לאיתי, פשוט עברתי ערוץ, הצביעות שלה מגעילה אותי . חשבתי שחזרה למוטב בעקבות כניסת החדשים, אך מסתבר שרק חששה להדחתה. לדעתי עינב ילדה מפונקת וחסרת מעצורים, לא חכמה במיוחד. היא לא רעה, להבדיל משונאי שיפרה, אני לא חושבת שכל מה שהיא עושה נובע מתוך רוע. לרוב מתוך טיפשות, אך לא מתוך רוע.

רוניתה - אני דווקא הסכמתי איתך

והתכוונתי לשטויות של אחרים נגד שיפרה תוך התעלמות מכל מה שעינב עושה, שהרי, אם מעבירים ביקורת נוקבת על שיפרה בגין דברים מסויימים ומכנים אותה שטן ורעה. אזי מן הראוי באותה נשימה לכתוב גם על עינב....

רוניתה08

New member
אופס, טעות שלי

חשבתי את "מתעלמת" ממה שנאמר על עינב. אז אנחנו מסכימות. באמת הדברים שמפיצים על שפרה מעוותים, מלאים בשקרים וסלקטיביים אז כל עוד הם ימשיכו לא יפסיקו להפיץ שקרים על שפרה אני אפיץ דברים שעינב עשתה, ובמקרה שלה אלו דברים אמיתיים.

למעלה