עדכוני צהריים/ערב יום 65 ה-04/11

אולי אשמע מתנשאת כעת

רק אל תרדי ברמה
בכלל אני חושבת שעברו כל גבול עם השינאה..... רצח אופי עשו עליה. כאילו אף לא אחד מאיתנו, מקלל, כועס, מרכל, וכו'. צריך לעשות פה סקר- 'מי מבין דיירי הבית היית בוחר כחבר קרוב שלך ולמה'.

האמתתת

New member
../images/Emo45.gifהוא זורח בלי שיפרה ואני מאמינה שהוא מבין

את זה..הוא תמים..

למה מוחקים הודעות נגד שפרע?

הבנתי שהכל מכור פה מראש שמתי הודעה על שפרע שהאח הגדול העיר לה.. והיא נמחקה לא יעזור לכם כלום היום או שפרע הרעה או צבר החנון עפים יאללה ביי היתי פה מי שרוצה אותי ימצא אותי בקומונה שלי כל אוהבי בובליל מוזמנים יש קישור בחתימה שלי לקומונה בייייייייייייייייייייייייייייייייי סמסו לוונסה היום.

../images/Emo2.gifעינב יצאה לטיפול בלילה מחוץ לבית האח הגדול

אתמול בלילה הוצאה לטיפול במרפאה חיצונית.. בגלל זה היא שמחה ומאושרת עכשיו..

danab12

New member
טעות רק צבר

אם תסמסמו לשיפרה וצבר צבר הול ךבטוח.. כי שיפרה מלא הצבעות יהיו לה וחבל כי ונסה נשארת בגלל שהיא עושה להם רייטיניג ולא יתנו לה ללכת כי מחכים שיהיה בינה לבין יוני משו..

במקום רונית אני מדווח לכם../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif|ספו

מקורות בהפקה מסרו שההצבעות עד שעה 17:00 מורים שונסה הולכת הביתה.

danab12

New member
איזה מקורות סתם סקרים באינטרנט? לא אומרים לי

וממש כלום.. אל תתייחסו לאותו אתר שהצביעו לונסה שתלך כי ההפקה לא תתן לה, כי היא עושה להם עם רייטיניג והם רוצים תבינו שיהיה בין יוני ובינה משו ולא יתנו לה ללכת גם אם יבחרו פחות בה למרות שלא נראה לי אז תשכחו מיזה צבר הולך. ואין לאפחד מקורות אמיתיות חוצמסקרים באינטרנט שרק אחד מהם הצביעו שונסה הולכת וכל השאר הצביעו מקום אחרון שצבר הול ךוונסה עם יותר הצבעות ושיפרה מקום 2.

rpys

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo202.gifמקור אמין בקשת אמר לי :

ונסה בסכנה תצביע לה בדחיפות!!! אם ונסה הולכת שבוע הבא אחד מהבובולילים לפחות בהדחה! שימי שיש מינימום 2 מועמדים התוצאות היו : לאון-3 אנשים נגדו שפרה -4 צבר-4 וונסה -5 זה רק אומר לנו שאם יהיה למשל נגד יוסי 5 אנשים ונגד עינב 4 ונגד אחרים 3 רק יוסי ועינב יעמדו להדחה! עדיף לנו שונסה תשאר כי היא נאמנה לבובלילים. המצב של נסה לא טוב אז בבקשה תצביעו לה

danab12

New member
תגידו לי לעזאזל דמאט איזה מקורות? סקרים?

סתם באינטרנט? על מה אתם מדברים בכלל? ונסה שתולה שם בגלל הריטיניג עם יוני מחכים שיצא מהם משו לא ידיחו אותה.. תפסיקו תסם לרשום כאילו אתם מההפקה מקורות, תאם רושמים שיצביעו לונסה ומלא יצביעו לה ולא לצבר שלדעתי ילך. תרשמו איזה מקורות מהפקה יש לכם שאז נאמין לכם. כי גם הפקה יכולה לשנות אם המתומדד עושה להם ריטיניג ופה זה ונסה אז אל תבלבלו בשכל סתם.

למעלה