עדכוני צהריים/ערב יום 65 ה-04/11

beep beep

New member
עינב דלוקה על יוני שאדיש כלפיה

בחירתו בונסה ואדישותו כלפיה מעבירה אותה על דעתה. בהתקפת ייחום בלתי נשלטת היא העבירה את מרבית שעות היום כשהיא שרה לו "יוני מתחנגל" תוך כדי ענטוז וטילטול דדי הסיליקון שלה מול עיניו. (ממש כמצווה בהלכות "שולחן ערוך"...)

יש לי תחושה טובה לגבי יוני

קלט את עינב מההתחלה. נמצא עם ונסה אך שותק.... הוא עוד יפתיע. היחידי מבין החדשים שלא פותח את הפה יותר מדי.

כשיוני דיבר על עינב עם איתי-ממש לא תחושה טובה

יוני ירד עליה ואמר שהוא לא ענה לה אבל זה יגיע. ולא לשכוח שהוא גם העלה אותה להדחה.

מצוין - זו התחושה הטובה

הגיע הזמן שמישהו לא יהיה מסונוור מאהדת הבובלילים. היחידי שלא הגיע משוחד לתכנית. (היחידי מהחדשים שלא העלה את שיפרה להדחה) אולי סוף סוף מישהו יעמיד אותה במקום. השתן עלה לה לראש.

איתי יקבע מי יודח?

על פי נתונים של שם אחרון 4 פעמים קרה שאחד המועמדים שאיתי העלה על הגריל, הודח בסופו של דבר באותו השבוע. גם השבוע העלה איתי 2 דיירים שעלו בסופו של דבר על הגריל: שפרה וצבר. אם הסטטיסטיקה תמשיך כמו שהיתה עד עכשיו, שפרה או צבר יודחו היום, ואיתי יצבור לזכותו 5 מקרים שבהם המועמד שהודח היה אחד המועמדים שאיתי העלה לגריל באותו השבוע. מעניין אם זה יקרה גם היום.

tint1

New member
לאון הדיח את ונסה ואיתי.. והנהרשימת ההדחות

רשימת ההדחות של השבוע: שפרה = יוסי, איתי. לאון = ונסה, איתי. רנין = ונסה, יוסי. איתי = צבר, שפרה. יוני = עינב, צבר עינב = ונסה, לאון חגית = שפרה, לאון ונסה = לאון, רנין. אינה = שפרה, צבר. יוסי = שפרה, ונסה שחר = צבר, שפרה צבר = איתי, ונסה. ונסה = 5 . שפרה = 5. צבר = 4. איתי= 3. לאון= 3. יוסי= 2 עינב= 1 רנין=1

יש כאן הרבה הצלבות

שפרה ויוסי הדיחו זה את זו שפרה ואיתי הדיחו זו את זה לאון וונסה הדיחו זה את זו רנין וונסה הדיחו זו את זו איתי וצבר הדיחו זה את זה

יוסי, לא איתי קובע מי יודח.

איתי עשה עד השבוע מה שיוסי אמר לו . ולכן יצא כאילו איתי קולע. תבדקו ותראו שיוסי הוא זה שקובע ואם זה כך גם השבוע- אז או שפרה או ונסה בחוץ

hate shifra

New member
לצערי זה לא נכון, יוסי אמר שצבר הולך היום...

לא ונסה ולא שפרה. נחכה ונראה. מאוד מאוד מקווה שזו תהיה שפרה, כי למרות שאני מאוד כועסת על וונסה אני פשוט לא יכולה לסבול את שפרה

איזה שטויות. יוסי לא הצביע לצבר ולא אמר את זה

מאיפה השטויות שאת מוציאה? יוסי הצביע לשפרה ולונסה. הוא לא הצביע לצבר. מתי הוא אמר שצבר יילך?

bibaso

New member
הגורילה לחץ עליו שיהמר מי הולך

יוסי אמר שהוא יכול להמר על 2 אופציות ושאופציה אחת זה סתם ניחוש, אבל הוא המשיך ללחוץ עליו שינחש - אז הוא אמר צבר.

למעלה