עידוכנים צהריים/ערב- יום 46, ה- 16.10

Yaki J

New member
שפרה נעדרת ביקורת עצמית, היא הגרגרנית מספר 1

שם, אבל הובהר להם עשרות פעמים לפני המשימה שאם הם נכשלים אין סיגריות, ואם הם לא יכולים לעמוד בזה - שיצאו מהוילה. אי אפשר להאשים את שפרע הפעם, שקיקחו אחריות על המעשים שלהם.

bibaso

New member
העניין הפעם הוא לא אם היא צודקת או לא

אני האחרון ש"מחפש" את שיפרה כאן בפורום, אבל מבחינת כמות האוכל שנשאר להם - יש להם אפשרות לזרוק משהו למעשנים, והכל עניין של רצון טוב. אפשר לתת להם משהו גם אם לא "מגיע להם", וההתנהגות של שיפרה קטנונית ודי מכוערת.

mui mui

New member
אין להם אפשרו.. כגם במאסט לא יהיה להם..

העירו להם הרבה השבוע.. אני יודעת פעמיים על בובליל האב.. היום פעם אחת.. ועוד פעם במהלך השבוע.. שכולם צחקו (כי הוא זה שתמיד יורד על כולם) וונסה לחשה לאיתי.. ואיתי אמר לה אסור ללחוש.. היא אמרה אז מה?.. ככה שמתוך ה900/700 שקלים הולכים לרדת להם 'עונשים' על עבירות.. הם צריכים שקיות,חלב,לחם, ביצים.. מוצרי חלב וירקות, מרגרינה וזה לכמות של 9 אנשים.. שזה המון.. . כנראה אין לך עומדן למחירי המזון.. כנס לנטסל.. (משם הם מקבלים את הקניות לפי מה שהבנתי).. ותנסה לעשות רשימה נורמלית לשבוע ל 9 איש.. . (ואל תרשום לי ביצה ליום.. כי ברור שיש בישולים.. כמו שניצלים או חלה כי הם רוצים להמשיך בארוחת שישי.. וכו- קח את זה בחשבון..)

יש משהו אחד שאני לא מבינה

לא חייב לנהוג במקרה הזה בתור הרוב קובע, הרי התקציב מחולק פייר אדם, לכל אחד יש 16 ש"ח ליום וזכותו לעשות איתם מה שהוא רוצה, אם ה-16 ש"ח ליום מספיקים לשפרה בשביל כל האוכל שהיא רוצה אז שתקנה ואם לא אז לא, כמו שזה לא פייר שיהיה סיגריות ולא אוכל למי שלא מעשנים, ככה זה גם לא פייר שלשפרה יהיה את כל האוכל שהיא רוצה למרות שהתקציב ירד ב-50 אחוז. ושפרה לצורך העניין היא רק דוגמא. כי כמו שאם מרוויחים אז לא רק המעשנים מרוויחים, כי כל השאר קונים דברים אחרים באקסטרה: שוקולד, חטיפים וכו, ככה אם מפסידים כל אחד צריך להתפשר ואם מישהו רוצה לעשן כל היום ולאכול רק לחם אז זכותו. מה שכן הם היו צריכים במקרה הזה לא להתפשר מראש על כך שסיגריות זה לא מאסט בשבילם, כי שי טחן להם כל היום במח על זה עם האחוזים שלו, אבל תאכלס זה לא נכון שהוא "דואג" לכולם הוא דואג רק לעצמו, אם הוא היה מעשן בטוח שהוא היה מתנהג אחרת. ואני לא מחסידי עינב ויוסי אבל מתחיל להיות ממש מגעיל כל האמבוש הזה שעושים להם כמו שעשו לפני זה לנעמה, הם מתנהגים ממש כמו חבורה של ילדים מקובלים בני 16 שרומסת את כל מי שלא באותו ראש כמו שלה. יש הרבה יותר גדולה בלהתחשב ולקבל את דעת המיעוט, מאשר ללכת כמו עדר אחרי דעת הרוב. לפחות שיפסיקו לשקר ולהגיד שהם בעד פלורליזם, כל אחד שם בעד עצמו בלבד, וזה בסדר אנושי וטבעי אבל שלא ייתמרו להיות משהו שהם לא, ושלא יישחקו אותה יפי נפש אבל ברגע האמת יתנהגו כמו חיות. ובנתיים זה שכולם נגד יוסי ועינב הולך רק לטובתם כי הם חוזרים להיות האנדרדוג, בסוף תמיד זוכה "השונה" ולא המקובלוהכמו כולם. והלוואי שעינב תיכנס בשי, היא היחידה שיש לה מספיק ביצים בשביל זה, וזאת הסיבה האמיתית ששי רוצה להעיף אותה, היא היחידה שלא מקרקרת בעיניים מלאות הערצה אחרי שי המלך

מה באמת? ככה קראה ליוסי ועינב?../images/Emo2.gif

איכססססס מגעילה, עד לא מזמן אהבתי אותה מאוד. היא עכשיו גילתה את הפרצוף האמיתי שלה. חוצפניתתת.

לא יראו את המשימה גם בערוץ 2

כמו שלא הראו את ההפסד של שי במשימת הזריחה. שימו לב שאין שום כתובית על המשימה בתחתית המסך בערוץ 20. נראה שהמגמה היא שמשימות לא מוצלחות נגנזות כאילו ולא קרו בכלל.

BeN ShaDe

New member
שטויות.

הראו את המשימה של שי בערוץ 2 ואני בטוח שגם יראו את זאת.

אל תגזים ../images/Emo185.gif

אני לא חושב שההפקה עד כדי כך מפגרת..אין מצב שלא יראו משימה שבועית, כאילו..פאקינג משימה שבועית. צריך לחכות לגבי הכיתוב, לדעתי יופיע בקרוב.

שפרה אוכלת בבית כמו 10 יוסי בובליל....

אז שלא תבלבל את המוח על הסיגריות...בחורה מגעילה ודוחה עם תחת ענק....

ליאורי13

New member
../images/Emo45.gif אשכרה

בד"כ אני לא אוהבת לדבר על כמה כל אחד אוכל בתכלס את צודקת,אם היא לא הייתהמחסלת הרבהאוכל,היה נשאר נאגר ולא היה צורך להתקמצן אבל, נסכים שהיא בעיקר עושה פרנציפ

Fairywitch

New member
את מתבלבלת בין שפרה לעינב...

אפילו עם הלבוש המוזר למשימה (לא היה בזה פתח לידיים)- היא ישבה ואכלה.

היא ממש לא מתבלבלת, עינב אוכלת רבע ממה

ששיפרה טוחנת, שתהיה בריאה , אני לא חס וחלילה רוצה להגיד עלייה משהו, אבל, זאת עובדה. היא אוכלת גם באמצע הלילה .

קפרי

New member
וכל הכבוד שיש לה פרופורציות בגוף הגמיש למרות

זאת, ואיזה יופי להתעמק עד לצלחת (טוב שלא רואים מה הוציאו מהגוף אחרי האוכל).

נכון כל היום היא אוכלת, יוסי מסכן כל היום אוכ

אוכל קוטג, אתמול כולם טחנו מהבישולים של עינב והוא לא אכל, הסתפק בתפוח.

mui mui

New member
הוא אמר שאסור לו הרבה במהמזונות.. שמכילים

נדמה לי סוכרים.. שבן אדם לא בריא.. ולא כל דבר מותר לו.. כשהוא דיבר עם שפרה איזה יום הוא אמר שגם אסור לו עגבנייה שיש בה סוכרים.. אז נא לא לשים אותו כקדוש מעונה שלא נוגע במזון אלא כאדם אחראי הדואג לבריאותי אלו שני דברים שונים.. ואת השני אני ממש ממש מכבדת.. אדם השומר על בריאותו!!

קפרי

New member
הסיגריות לא פחות מסוכנות וגם, האוכל של הבית

הכי מסוכן, מלא שמן, בשר בקר ופחממות שזה מלא סוכרים.

למעלה