עידכון מצעדים- שבוע שני

Music4Life

New member
ניר קורא פה הודעות אתם יודעים...

אתם רוצים שהוא יראה את הטמטום שלנו???? חחחחח..

Music4Life

New member
היי היי בלי להעליב! ../images/Emo8.gif

אני בסדר!!! אני לא משוגעת רק בלילה ככה לפממים וכשאת ומור מדברות אז אני נמשכת לטמטום

חחח סליחה?? טימטום??

לשיחות שלנו את קוראת טמטום??? נעלבתיייייייייייייייייייי
רואה מור? כשאת פה אני מתחילה להיתחרפן...ואז ניהיה כיף בפורום חחח

חחחחחחחחח

היום השתגעתי הרבה אבל השעה שלי שול אחותי לא הייתה אז זה קורה עכשיו..

Music4Life

New member
כן טמטום. ../images/Emo13.gif ...

סתם כפרה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מתה עלייך ניקול!! ומור!!! כפרות שלי, חיים שלי!!!!!!!! אוי ויי...זה כזה גרוע כשאני כותבת את זה..YUCK....חחחח לא משנה, יאללה חלאס. השתגעתי מספיק

Music4Life

New member
תגידו...

מזה אומר "תלך כפרה עליי" איזה משפט מוזר... זה טוב או רע להגיד את זה?

אממ נראה לי טוב..

כאילו אם אומרים לשרית או לישהו אחר כפרה עלייך אז זה כוונה טובה אז אני אומרת על עצמי זה גם אמור להיות טוב, לא? לא משנה קיצר נראה לי טוב

Music4Life

New member
אבל יש הבדל בין...

כפרה עלייך ובין "תלכי כפרה עליי" נכון? סליחה על השאלה הדבילית...

האמת עכשיו כשאני חושבת על זה..

אני מבינה תמשפט...מקווה שהבנתי.. בעצם במחשבה שניה לא הבנתי כלום חחחחחחחח לא יודעת,אולי היא אומרת "תלך!" ואז אומרת "כפרה עליי..." חחחחחחחחח לא יודעת...תשאלו את קובי אוז למה הוא היתכוון

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחח משפט מטומטם!

וניבה, את אומרת שאני מביאה ציטוטים שלך?!
חחחחח תראי אותך- התחלת לתת ציטוטים משירים!!
ואם כבר, המשפט "תלך כפרה עליי".. נראה לי לפי ההקשר לא משהו טוב.. < חחחחח... > כי בהמשך "ותנשק כפות רגליי, אתה נראה לי.. בלה בלה" חחחח היא מזלזלת בו! אז המשפט הזה אומר לו ללכת! ולא שהוא "כפרה" או משהו כזה.. חחח

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחח ניבה, מצחיק אותי לראות אותך כותבת "כפרות שלי, חיים שלי" וכו'...
אני לא רגילה שאת ככה!
חחחחחחחח... אני בחיים לא מדברת ככה!!! לא שזה רע.. כן? זה ממש לא רע! אבל אני לא רגילה להשתמש במילים "כפרה".. "נשמה" , "חיים שלי".. חחחחח זה מצחיק אותי... חח

Music4Life

New member
מיטלי אבל אני כותבת את זה עכשיו ו..

באותו הזמן מתפוצצת מצחוק...מזה לא מתאים לי לדבר כפרה וכאלה... על זה אני מדברת איתן עכשיו...כי גם אני לא כזאת, זה לא סגנון הדיבור שלי, מעולם לא היה. וזה באמת מצחיק בשבילי לפעמים לראות אנשים מדברים ככה, זה כזה מוזר.... גם את לא כזאת. מיטל - מה העדה שלך?????

חחחחח להמ דווקא העדה? חחחחחח

ובקשר לכפרה עליי אין לי מושג פני לקובי אוז חחחחח

למעלה