עידכון מצעדים- שבוע שני

Music4Life

New member
אני מצטטת את שרה ואת....

מצטטת את כולנו, מה נהיה????? מה נסגר????
סתם. כן זה רע אני יודעת..."תלך כפרה עליי ותנשק כפות רגליי, אתה נראה לי אבדיי אז תסתלק מחיי" נו שייה. נשאל את שרית מחר אולי...

Music4Life

New member
סתם שאלתי אותה מה העדה שלה...

כי בעצם המזרחים יות מדברים כפרה וכאלה...אז סתם עלה לי לראש והתעינתי נווווווו אני אקבל תשובה כאילו כזה???

חחחחח מזה קשור לעדה??

בעצם קשור חחחח אבל היום כולם אומרים כפרה וכל זה... האמת פעם ראשונה שדיברו איתי ככה זה בפורום הרישמי שנה שעברה,הייתי בשוק חחחחחחח אצלנו בבצפר אף אחד לא מדבר ככה

חחחחחחחחחח אני כבר אמרתי לניקול הכל

אם היה לי עם מי לדבר ככה בבצפר בכיף...זה דווקא מוסיף רק עוד צחוקים אבל כל החברות שלי האלה מעפנות גם לילדים שלהם עוד 15 20 יגידו בקושי מאמי... וזה לא קשור לעדה...

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחחח... ../images/Emo26.gif

כפי שאמרתי, המילים כגון: "כפרה" , "נשמה" , "חיים שלי" ... לא שגורות בשפת היומיום שלי... מכאן ניתן להסיק שאינני מדברת כך! חחחחחחחח סתםםםםם... לא להיבהל! תבינו! אני אהיה מורה לספרות! אז אם אני לפעמים מדברת ככה- לא לחשוב שנפלתי מכוכב אחר או משהו כזה! חחחחחחחחחחח... יווווו זה לא טוב! אני מתחילה להתחרפן בלילה! קיצר, כן ניבה.. גם כשאני רואה אנשים שאומרים "כפרה" וכו'.. זה מצחיק אותי.. חח אבל אין לי מושג למה!
כי הרבה מדברים ככה! והעדה שלי מסובכת => אמריקאית, פולניה, פרסיה וצברית! חחחחחחחחחחחח...

Music4Life

New member
אמריקאית???

יווו איזה כיף לך!!! האמת גם שלי...חחח אני כבר יודעת שאת רוצה להיות מורה לספרות והקטע הזה חשוב לך. כל הקטע של לקרא ולהבין, ומילים. ואת בהחלט לא מאלה שמדברות "יו נשמה כפרה עלייך". גם אותי זה מצחיק, זה נשמע פשוט מוזר כזה בכל פעם שמשהו אומר לי "נשמה" אבל טוב...מתרגלים... גם הרבה אנשים מעתיקים את שרית ובגללה מדברים ככה. שרית אומרת הרבה.... "בעזרת השם" וכולם אחריה, כמו תוקים. אבל אני? בחיים לא... לא יכולה לדבר ככה, ממש לא מטבעי. אבל כל מילה שנייה של שרה זה בעזרת השם בעזרת השם...שמתם לב?? נורא מצחיק.
אוי שרית שרית....כזאת מתוקית!!

כן חחחחחחחחחחחחחח

חצי מהאנשים שאני מכירה אחרי כל משפט אומרים ב''ה..לפני דקה אמרו לי את זה 5 פעמים..

Music4Life

New member
חחח זה ממש ככה, תראו :

אז שרית מתי יוצא האלבום שלך? שרית: בעזרת השם ב28 ליולי מתי תהיה ההופעה בקסרייה? שרית: בעזרת השם ב28.9 חחחחחחחחחחח זה היה מצחיק....כשהיא דיברה ברדיו חשבתי לספור...

חחחחחחחחחחחחחחחחח

יש לי את זה עדיין...לספור לך??..חח סתם למי יש עצבים אם אני אשמע את זה שוב אני אתרכז בקול שלה לא במה שהיא אומרת...

חחחחחחחחחחח מה הולך פה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ב''ה - חחחחחחחחח נזכרתי שאמרתי לפני כמה ימים לניקול שהכל קורה רק בערת השם...נהייתי לה צדיקה פתאום עם ההסברים שלי

חחחחחחח כן

עיניים יפות עיינים יפות שמו כזה חחחחחחחחחחחחחחחחחח וישמחו הטרבלסים וישמחו החדדים חחחחחחחחחחחח

Music4Life

New member
בעזרת השם אור!!!!!!! חחחח

סתם אנחנו מפגרות אל תשים לב עושות כיף. בעזרת השם... חחחחחחחחחחחחחחחחחח

Music4Life

New member
מור, בקשר לשידור ברדיו

אני אדבר איתך על זה. מחר או משהו בסדר? עכשיו תגידי: "כן בעזרת השם" אני אומרת להם משגע אותי המילים האלה, די!!!!
כל שנייה דוחפים את זה

למעלה