עידכוניי ערב - יום 55, ה- 25.10

לאון, שפרה, וצבר

הם מהטיפוסים שנותנים לך לאכול - ואח"כ נותנים לך להקיא את מה שהם נתנו לך לאכול. זה בדיוק השיחה שלהם עכשיו....

shy6

New member
במה הם צודקים? בזה שעינב מקבלת יחס מיוחד?

באמת היא מקבלת יחס מיוחד. שי תיאם הדחות כל שבוע ולא הראו את זה לכל הדיירים. עינב פעם אחת עושה את זה ומשפילים אותה. הם בטוחים שהאח הגדול שומר על עינב ונותן לה עדיפות על פניהם.

blur2

New member
קודם כל הם דיברו בצורה מאוד ברורה.

ב. גם היא וגם אבא שלה דפקו את כל הקבוצה השבוע. ג. היא מתנהגת כמו ילדה קטנה שלא יכולה לשלוט בעצמה

shy6

New member
קטונטי מלבקר אותה

אני לא מכור לסגריות ולא מכור לכלום.לא יודע מה ההרגשה. וגם הדיירים בוילה לא יודעים.אבל הכי קל לבקר את החלש.

blur2

New member
אם יוסי יכול להסתדר גם עינב יכולה.

אבל עינב בוחרת להתנהג כמו ילדה קטנה.

beep beep

New member
עכשיו צבר הוא אפס פחדן

לעינב יש שבעים ש"ח בתקציב. בפני כולם הוא הסכים לתת לה את הכסף. מאחורי גבה הוא מלכלך ומרכל כמו שרץ נקלה. ובסוף הוא שולח את הכלבלב שלו - ליאון לבכות מול האח הגדול.

blur2

New member
הוא הסכים בהתחלה כי זה נשמע הגיוני

אבל כשהם ישבו בסלון זה פשוט לא הסתדר כמו שצריך וזה כבר הפך להיות מגעיל - לא, אבל העיקר שלעינב יהיו סיגריות.

EMC1

New member
זכותו של צבר לרכל. זה עוזר פחות מכוסות רוח.

צבר, העורך דין,לא כל כך מבין את המשחק (ואם לא הבין עד עכשיו - סיכוי קלוש שיבין בהמשך)..

beep beep

New member
וואלה! את מי היית מעדיף לצידך בעת צרה?

את עורך הדין צבר גדיש או את עינב בובליל מאשקלון? אני הייתי לוקח את עינב.

nuno12

New member
גם אני - ולדאבוני הוא מגיע לאיזורי

לפרדס חנה נראה לי משיחות פה שם שמקליינטים הוא לא ירוויח - לא אוהבים עאלק עו"ד שמכנים אדם אחר "שארית אדם" מקסימום כמו שאשר אמר - יש פיצוציה ליד איפה שהוא רוצה לפתוח את המשרד - נבוא לקנות ממנו סיגריות במשמרת שלו עינב? - מלכה אמיתית ושיחנקו הקנאים עשתה מהלך שכל אחד מהצבועים היה עושה

למעלה