עידכוניי ערב - יום 55, ה- 25.10

lordof the

New member
לדעתי יתנו לחדשים חסינות בשבוע הראשון

כי אחרת אין סיבה שהם לא יועמדו לגריל ויעופו

כן ככה נמסר להם מהאח הגדול אבל זה רק

כדי להשתיק אותם עד מחר בערב ואז מחר ההפתעה: דיירים חדשים ולא תיהייה הדחה רק עוד שבוע.

cookies10

New member
הייתי מעדיף להחזיר את שי ולזרוק את שיפרה

לפחות לא הייתי צריך להחליף ערוץ והבית היה קצת יותר מעניין... עם פחות שנאה מכל הפליטות פה שלה על כל מה שזז איזה שעמום רק המריבות על סיגריות שיחסכו מאיתנו לראות את זה שיבטרו להם ושיקציבו להם פעם בשבוע כמה קופסאות.... ושזה לא יכלל בתקציב של האוכל, למה מענים אותם ככה, איזה משחק מטופש ואכזרי לשחק ככה עם אוכל, לא מתאים לנו ולפי דעתי זה מכוער ועצוב לראות אותם איך הם רעבים, זה קצת עבר את גבול הטעם הטוב, למה שניתן שדיירי הבית שיגיעו למצב של פת לחם, למה עינב לא תאכל לא ניתן, לא ניתן שירעבו אותם ככה, ושהתחננו לסיגריות למה נותנים לנו לראות את סיבלם והשפלת האדם כשהוא במצוקה.... 8 חברה צריכים להסתפק לשבוע סך של 570 שקל מסכנים מה כבר יכולים לאכול, גם אותנו הם עושים עצובים וממורמרים כשרואים אותם נילחמים על אוכל וסיגריות ואיפה תגובתנו אנו לנו אין מה להגיד בקטע של הסיגריות והאוכל למה אותנו לא שואלים....

קלטתם את הספקולציות על דיירים חדשים שייכנסו

מחר? הם עלו על זה, ורנין מבקשת מישהו "שווה" "דון ז'ואן" "חתיך שחבל"ז". נראה לי היא חוזרת הבייתה ומקבלת מכות מתייסיר יא חביבי...

shy6

New member
מוזר שהם יודעים שמחר מכניסים דיירים חדשים

למה ההפקה גילתה להם? כל אפקט ההפתעה נהרס

11GiLaD11

New member
תירגעו!! לא אמרו להם כלום, הם מנחשים..

ההפקה לא מסרה להם כלום, הם רק מנחשים למה הם לא הצביעו להדחה היום זהווו..

shy6

New member
זה גם פשלה של ההפקה

במקום לתת להכל להתנהל כרגיל ולהצביע להדחה אז הם נותנים להם להרגיש שקורה פה משהו.ממש חבל. הם גם יודעים שאלה דיירים ולא דייר אחד.בטוח הם שמעו איפשהו. בטח את ארז טל בטעות.

ordiki

New member
כן, יכלו לעשות הצבעות להדחה

ולהגיד להם מחר שזה מבוטל.

Lomsahne

New member
עינב כרגע אמרה...

שאמרו לה ולרנין שמחר הם יגלו בשידור חי מיהם המועמדים להדחה.אני לא יודע אם היא שמעה טוב או לא אבל אם זה באמת ככה זאת אומרת לדעתי או שארבעת הדיירים החדשים שיכנסו מועמדים להדחה {ואז ברגע שיצביעו לחלק מהם ישר נקשרים אל המועמד וברגע שהוא יועמד גם בשבועות שאחרי זה אנשים כבר הצביעו לו ואולי יפתחו אליו סימפטיה} או שהם יבחרו מי המועמדים להדחה {הכי פחות נראה לי כי זה לא פייר בכלל כי הם יכולים להעמיד להדחה את המתמודדים החזקים וההפקה לא תרצה בזה} או שכולם יהיו מועמדים להדחה. או שעינב פשוט לא שמעה טוב {אופציה הגיונית לחלוטין}.

ההפקה אמרה את זה רק כדי שהדיירים

לא יחשדו יותר מדי ופשוט לא יעמידו עדיין אף אחד ואם יעמידו אז לא את החדשים

גוני3

New member
רגע נדיר של אחד למען כולם וכולם למען אחד נראה

כמה דקות זה יחזיק

beep beep

New member
צבר יצא גבר / התכופף לעינב (מחק את המיותר)

הסכים לצמצם את התקציב כך שעינב תקבל שלוש קופסאות סיגריות ושהיא תחליט לבד כמה ואיך היא אוכלת. היא הרוויחה מזה מכיוון שבשבוע הבא ידברו בבית רק על הדיירים החדשים וישכחו ממנה. רנין וונסה מחליפות יין בסיגריות. רק יוסי המסכן נשאר בלי טבק... נראה לי שהוא החליט להגמל מעישון.

mmm666

New member
ועכשו צבר מרכל על עינב-צבוע,צבוע,צבוע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|!

beep beep

New member
בהחלט! וזה התחיל בויכוח היום על הצבא

בקטע הזה של פטריוטיות, צבא וציונות צבר הוא בלוק. ראינו את זה במקרה של אשר ורבין.

ordiki

New member
עכשיו הם דווקא

מציגים חזית די אחידה מול ליאון. ולא יודע, בן אדם שמתווכח ואח"כ נוטר טינה בגלל שלא מסכימים לדעתו או מציגים דעה שונה הוא בן אדם די מטומטם ואטום ואני לא בטוח שהוא אדם כזה.

אריאל5

New member
לא מדויק!

תלוי איך אתה רואה את זה. הייתי אומר שצבר איש עקרונות הענין של קונספירציה ברצח רבין זה לא נגד הציונות הצבא או הפטריוטיות. פשוט זו דיעה שדוחה את צבר כמו שחשוב לו הצבא.

למעלה