עידכוניי ערב - יום 55, ה- 25.10

chamsa

New member
הם חולמים ומקווים שהצופים בבית ייצאו נגד עינב

או ש"ייצא להם עשן מהאוזניים" כתגובה על מה שקרה... אבל כל המשחק הזה היה יכול להמנע מלכתחילה אם אותה חבורת רשעים בניצוחו של שי לא היו מונעים סיגריות מדיירים החל מהתקציב הראשון, אפשר לחשוב שהם עובדים באיזה קמפיין למניעת עישון או הסברה על נזקי העישון. ולליאון - הגועל שאתה מרגיש הוא כלום לעומת מה שאני חשה כלפיך! "אני אאמלל אותה כל השבוע" לאדם היחיד שמחבב אותך נטו. תתבייששששש

nuno12

New member
ליאון מאבד שליטה

הוא כבר לא ממוקד וזקוק לריכול טוב על יוסי/עינב/איתי כדי לנשום ליאון צריך להבין שכשהדורבן מנווט באיזורו הוא מדליק רדאר הוא לא צריך לשרוץ עם הסבתות כדי לדעת על מה הם מדברים ליאון זקוק לאהבה - אבל הוא לא יקבל אותה: לא בבית האח הגדול ולצערו הרב - לא בערוץ הילדים

mmm666

New member
נכון, זה הצבועים במלוא תפארתם, בגלל זה העם לא

סובל אותם

אוהדושש

New member
חבל שאין הדחה, עד שאיתי היה חם חם על שיפרה

והיא היתה כבר על הכוונת להדחה ביום שלישי, ביטלו את ההדחה.

קפרי

New member
כשאתה אומר העם, אתה מתכוון לפורום ולמצביעים

ולא לעם בבית וברחוב, את זה אני יודעת.

חייםק

New member
כוונתו כל צופי האח הגדול שלא סובלים את שיפרה

וצבר, ועוד כמה צבועים..........

עינת י

New member
לאון מתגלה במלוא כיעורו

"אני הולך לאמלל את עינב השבוע" כך הוא אמר ופער את עיניו הבולטות וקימץ את פיו הנחשי. נגעלתי. צבר ושיפרה נהנים כמו שני נשרים שמחכים לנקר בגופה. צריך להעיף את שלושתם ואם אפשר כמה שיותר מהר.

הם מחממים את לאון

כדי שהוא יעשה את העבודה השחורה...ושהוא יצא המגעיל. לאון, צבר ושפרה איכזבו אותי ברמות
במיוחד לאון...........

עינת י

New member
והם חולמים לצאת כוכבים מהתוכנית../images/Emo6.gif

אני אתפלא אם בכלל הם יצאו מהבית אנשים עוד ירקו עליהם

ruti

New member
צבר יצא בלי ישארו שערות בראש. קירח באמצע

הראש יש לו התחלה של קרחת רצינית. שיטפל בזה אחרי כשהוא יצא לא ישארו לו שערות יותר

אוהדושש

New member
../images/Emo98.gifמאמי, מה לא קלטת את הפרצוף שלהם

מזמן?????? את לא אמורה להתאכזב, זה האני האמיתי שלהם. ואת לאון, כבר גילינו מזמן, לפי בגידתו בשי.

N o a m V

New member
סתם ילד מגודל

הוא ממש נימאס שעדיף כבר לעבור למצלמה 4 ולראות עציץ, צבוע יותר מקיר .

beep beep

New member
ליאון יאמלל את עינב? היא תקמט אותו

מישהו מהפאתטים האלה מסוגל לאמלל את עינב? ליאון ימשיך לקפץ מענף לענף ולחפש ליטופים וחיבוקים עד שיודח. (או שיזכה)

eli7r

New member
הם צודקים

לא שווא להתווכח בשביל זה... אבל שווה לעקוב אחריה וחוץ מזה שהם צודקים למה לה כן ולווסה ולרנין לא?

אלי כי היא הציעה את ההצעה ואמרה שתוותר על

האוכל ושתאכל רק גבינה ולחם ומה שנשאר משבוע שעבר.

למעלה