עידכוניי ערב - יום 55, ה- 25.10

אולי נציע רעיון להפקה

במקום שיקראו להם למסור שמות של שתי דיירים את מי הם רוצים להעמיד להדחה,שיקראו להם למסור שמות של שתי דיירים שהם לא רוצים שיועמדו להדחה ..........................

אריאל5

New member
ואז מה קשור הציבור לעסק?

מה ידיחו את אחד מאילו שרוצים להשאיר בבית?

יוסי פאסה, משעמם ואי אפשר

להבין את השפה שלו, מאיפה הגרילו אותו? אה, נכון הוא מאשקלון, בעצם השפה מתאימה לו, הוא מדבר אשקלונית,

קופנגן

New member
אי אפשר לרצות את כל העולמות

מצד אחד רוצים שבובליל יפרח, מצד שני לא רוצים התערבות של ההפקה. אני, שבובליל הוא הפייבוריט שלי, מעדיף תחרות הוגנת ללא התערבות. הפסידו במשימה? שישאו בתוצאות

beep beep

New member
ברזל נבחן באש

זוהי בדיוק המהות של התכנית: חיים בקבוצה במצבי חוסר וודאות ומשאבים מוגבלים. עכשיו נראה מי שווה מה. מי חזק ומי נמושה. הנה - דווקא איתי שנחשב לא מכבר ל"סמרטוט" מתגלה בעת מצוקה כמנהיג חיובי. יוסי בובליל הוא לא "מנהיג" טבעי והוא גם אינו מתיימר להנהיג. יוסי הוא "האזרח הקטן". אדם פשוט מן השורה שנושא בעול - לטוב ולרע ועושה את מירב יכולתו כדי לשרוד ולמצוא חן בעיני "אלוהיו" - קהל הצופים המסמסמים. חכמת הרחוב שלו, הנובעת מנסיון חיים, מאפשרת לו להפיל מנהיגים סוררים - כמו שהפיל את שי. מהיותו "אזרח קטן",חכם ומצחיק, שמצליח לדפוק את "המנהיגים הרשעים", הוא זוכה לאהדת מרבית הצופים. אלה מוחלים לו על החולשות האנושיות שלו, שהרי מי מאיתנו לא חוטא לעתים באותן חולשות?

זה לא ההפקה, פשוט נגמר מאגר הבדיחות והשנינות

יוסי הוציא את כל התחמושת שלו בהתחלה כי ידע שאין טוב משם טוב. ואם יאהבו אותו בהתחלה, לא משנה מה יעשה אחר כך - ימשיכו לאהוב אותו ובזה הוא חכם וצדק כי גם כאן בפורום אמרו שלא משנה מה יעשה- הם איתו. עכשיו, נגמר הארסנל של הבדיחות ושנינות הדעת. פה ושם נשמע ממנו עברית יוסית והעצוב שלנו זה נראה מצחיק אבל הוא לא אומר את זה כדי להצחיק, זו העברית שלו. יוסי יודע שזה מה שמצופה ממנו, לא פעם שמעתי ממנו "הכנתי לארז שני משפטים אני עוד לא יודע באיזה מהם לבחור" היום יוסי אמר הם רוצים ממני בדיחות, שיתנו סיגריות יקבלו כמה בדיחות שהם רוצים. בקיצור, הבן אדם מבין מה רוצים ממנו וצריך לחדש את המלאי. הלוואי שמי שיכנס, יצליח לעורר אותו ולהוציא ממנו את מיטבו. לא לחינם הוא אמר היום "אני מתגעגעת לשי" כי שי הצליח להוציא ממנו את כל הערסיות שלו צבר ושפרה, לא נותנים לו סיבה , חוץ מאותה פעם שהוא החזיק צעקות לצבר "אתה שרמוטה, אתה שרמוטה" זו היתה הבדיחה האחרונה שיצאה מפיו של יוסי.

jaycom

New member
אני לא מבין משהו

למה כל פעם שאני פותח את הטלויזיה אני רואה את שפרה צבר ולאון? אני מודה שהיום השיחה על הצבא הייתה הדבר הכי מעניין שיצא להם מהפה, אבל חוץ מזה רוב השיחות שלהם על דברים באוויר, לא ברור מה רוצים להגיד לנו כשמשדרים אותם. אני לא מעריץ בובליל, אבל אני חושב שאם רוב הקהל אוהב אותם, לדעתי צריך להראות אותם יותר. זה ממש מעצבן שיודעים שיוסי איתי ורנין יושבים בחוץ מדברים ומראים לנו את שפרה סורגת ומדברת עם צבר על חלב סויה וריבת שועלים

cookies10

New member
שצ"ל - אוי ואווי צל"ש

צל"ש רק מקבלים מצהל, אז בבקשה לא לבייש את צהל שיפרה וצבר מרכאות לאון יצא = שצ"ל או ואווי צל"ש תודה

Fairywitch

New member
השיחה על הצבא הייתה מרתקת באמת../images/Emo45.gif ולא מראים

את הבובלילים כי היום הם בעיקר רבצו במיטה עצובים על מר גורלם (גורל מר=אין סיגריות, יש כאבי שיניים/גב/מחזור/מוח).

קופנגן

New member
כי הבובלינים שותקים כל הזמן

יוסי הוא הצל של עצמו, הוא בעצמו הודה בכך, ועינב כל היום במיטה. אין להם מה להראות

katam

New member
בגלל זה הפסקתי לראות את התוכנית

אי אפשר לסבול את החבורה הזאת

MissPop

New member
הראו את הבולילים מספיק ויותר. .

הם לא מעניינים. רק סיגריות ואוכל מעניינים אותם. יוסי בוליל או מעשן או יושן וכך גם עינב. אין להם נושאי שיחה מעניינים. לכן לא מראים אותם, הם גם לא מצחיקים. עובדה שלא מרגישים בחסרונם כשלא מראים אותם. מילא שי שהיה דומיננטי החסרון שלו יותר מורגש, אבל במה יוסי תרם לבית? התרכזו בהם מספיק במהלך התוכניות הראשונות, עכשיו מספיק, נמאסו, שילכו הביתה.

אפי927

New member
אחד מהבובלילים הביתה

לצערי עלי להסכים איתך בנקודה זו. לבובלילים כבר אין מה לתרום. כל מה שהם יכולים לדבר ולהתווכח עליו זה סיגריות ועוד פעם סיגריות וזה לא מעניין. לדעתי יש לאפשר ליוסי לחזור לעיסוקיו בבית ואז יהיה מעניין לראות את הבובלילית מתמודדת בבית לבד.

קפרי

New member
אני דווקא הדלקתי ובמקרה ראיתי את יוסי מדבר

עם רנין על הבן שלו, אחר כך ראיתי אותו יושב עם הגב מול איתי וונסה ואחר כך המצלמה נדדה גם לשאר, אני נמנית עם הקהל שלא מת לראות אותו, אחרים מעניינים אותי יותר, אפילו עינב הבת שלו, מצטערת...

למעלה