רנין צחקה על עינב ויוסי והטיפה להם כשלא היו להם סיגריות והיה להם קשה ומה קרה היום??? רנין יודעת שלא יהיה לה סיגריות השבוע ופתאום התחילה להתחרפן...שהיא לא מוכנה להיות בלי סיגריות והציעה לקחת את התקציב שלה לעצמה ולקנות רק סיגריות ולחם!! אם עינב היתה מציעה את זה היא היתה מתחילה לרכל עליה עם ש"צ!! גם היא פיתאום התחילה להתלונן לאח הגדול שהיא צריכה אוכל צימחוני והיא לא מסכימה שלא יהיה לה אוכל! וושפרה וצבר ישר מצדיקים אותה וומסכימים איתה! כשליוסי אין אוכל לאף אחד זה לא מזיז!! ראיתם איך שפרה באה לבדוק "אם רנין צריכה עזרה" כשהיא חשבה שהם רבים בחדר כשבעצם הם כולם צוחקים בחדר... ובודקים אם אפשר להחליף את הבגדים בתמורה לסיגריות.. שזה שיחה בין כלללל המעשנים..ונסה,רנין,איתי ,יוסי ועינב!
היא אנורקסית והיא זקוקה דחוף דחוף לטיפול אסור שתשאר שם.. זה רק עושה לה רע מיום ליום ומה שעינב אמרה שרנין חולת נפש זה נכון כי זאת המחלה של האנורקסיות וצריכים לטפל בזה ולא לצחוק עליה.... למה הביאו אחת כזאת, גם לאון ניפלט לו שהיא מקיאה אז למה אחת כזאת משאירים בתוכנית זה מסוכן.... אני מקווה שההפקה קורא מה שאנחנו כותבים וישחררו אותה הביתה ושתתחיל לטפל בעצמה....
אהבתי את זה שהיא אמרה לה את זה. ואני מסכימה גם עם כל השאר- זאת מחלה מאוד קשה שדורשת טיפול ותשומת לב. לא צריכים לגרש אותה הביתה בגלל זה- אבל חשוב שהם יהיו עם האצבע על הדופק בעניין הזה.
זו רנין, ואם לבחור בין רנין לשפרה אני מעדיפה את שפרה כי היא לפחות מביאה סוג של תועלת לחלק מהדיירים. רנין לעומת זאת חסרת תועלת בעליל. אין בה שומכלום מלבד מזימות, רכילות,צביעות סוג א', ועיני ינשוף מבעיתות ולעגניות. הבחורה הצהירה שהיא באה לנפץ את הסטיגמה על הנשים הפלסתנאיות ולייצג את הפליטים ובינתיים היא מייצגת את שי בוורסיה ניקבית. מה שמציל אותה זו העובדה ששפרה מצולמת יותר ממנה.
צבר: יש פה מעלי גירה. ליאון: יש פה (בבית) פרות? יש פה אנשים שחיים באורוות? צבר: עכשיו הגזמת... שפרה מצחקקת ציחקוק מתנשא ומחליא. ............ בית הלורדים ממש....