עידכונים מהבית - 02.09 | יום ה- 32

דורון

New member
יוסי אמר עכשיו בשיחה עם אשר

שלמרות שהוא בכלל לא דתי ולא קרוב לדת, ההתנהגות של שפרה מפריעה לו כי היא לא מנסה אפילו לכבד את אשר. עוד קול נגד שפרה בהדחה.

ייתכן מאוד ששם קו העימות יעמוד ביום ראשון

ונראה את שפרה ואשר על הגריל אם זה יקרה לדעתי אשר ישלם בהדחתו על המניפולציות של הדת בוילה

mui mui

New member
כאחת שחושבת ששפירה חמדחמדה ../images/Emo8.gif

אם כי עם יציאות שתהיה בריאה.. אם היא תעמוד מולו.. נראה לי שהיא תלך.. אני נוטה להאמין בגלל שהוא מקבל כל מה שהוא רוצה.. וההפקה נותנת לו רשת ביטחון.. שהוא שתול..

קמבילי

New member
אני חוששת שאשר לא יודח

לאשר יש סיכוי לזכות במיליון, כי מבחינת החב"דניקים ונוער הגבעות הוא עשה מלאכת קודש בקירוב החילוניים לדת. די ברמז מהרבנים וכל אחד מהם ישלח סמס אחד בלבד לאשר. זה כל מה שדרוש. לי כבר לא איכפת, מצדי שיזכה, ממילא הוא הכי דלפון שם.

אבירן200

New member
אשר לא יעוף!!!

גם אם הוא יהיה מועמד להדחה נגד שיפרה , שיפרה מתעופפת משם! אשר --- אל דאגה אנחנו תמיד איתך! נישלח לך מלא אסמסים!:) יוסי -- כנ"ל :)

או ריסה

New member
אני הייתי מדיחה

את אשר ואו ואנסה או עינב שבעיניי, הן שתי וולגאריות.

נועה21

New member
שמתם לב שהתוכנית של שי הצליחה??

אף אחד כבר לא מדבר על הנחש הראשי! כולם מתעסקים בריבים אחרים עזבו את אשר ושפרה. חייבים להדיח את שי

shiiiiira

New member
זה נכון מה שוונסה אמרה אתמול בלילה?

ששי הזמין אותה להיכנס איתו למיקלחת ביחד? ובלי שום קשר שי דלוק על וונסה! עוד לפני שבוע, היא מעניינת,סקסית ומצחיקה! אבל לא חשבתי ששי יתקרב אליה ממש רק בגלל חברה שלו שנימצאת מחוץ לוילה, מה אתם אומרים? נכון או לא?

rosedal

New member
כל שנייה של מיס פיגי על המסך מטריפה אותי!

היא חייבת לעוף מהבית. היא מאוסה, מתנשאת, מתנהגת בהפגנתיות ובקיצוניות, מזלזלת בדיירים. הדיבור שלה דוחה. היא סגורה ומקובעת ולא פתוחה לשמוע דברים חדשים, בטוחה שהיא יודעת ה-כ-ל.
מה נסגר ??

למעלה