עידכונים מהוילה ,היום ה-44, 14.10

מותר לו להתלהב ומותר לו לתפוס מעצמו

הרבה יותר מכל הצעירים האלה בוילה שתופסים תחת מיום הראשון וחושבים שיגיעו למיליון אבל תכלס קופצים מעל הפופיק, בובליל הוא הוינר של התוכנית ומותר לו להנות מזה. הרי זה נכון!!

droriko

New member
הוא יפול על זה בגדול

הרי האהדה הגדולה אל בובליל באה עקב היותו האנדרדוג, אבל עכשיו כשהוא הפך לסטאר ומרגיש כמו סטאר הכל משתנה .

יש הבדל בין מי שחושב שהוא סטאר

למי שסטאר ויודע שהוא סטאר וזה סבבה. מודעות עצמית זה?? ומה, אהבתם אותו רק כשהוא היה אנדרדוג מסכן שלא חשב שינצח?? ועכשיו כשהוא מודה לכוחו אז האנשים יעזבו אותו?? זו קצת צביעות לפי דעתי... אם הוא מלך, זכותו להרגיש ככה. אנושי ביותר. למה לאחרים מותר ולו אסור?? לפי דעתי גם אם כל הזחיחות שאמרת, הוא עדין הכי ראוי לזכות במיליון והקהל יודע זאת ורובו לא יעזוב את מחנה בובליל.

droriko

New member
מה זאת אומרת למה לאחרים מותר?

צבר מתנהג כמו סטאר? איתי מתנהג כמו סטאר? אשר מתנהג כמ סטאר? רנין מתנהגת כמו סטארית? היחידים בוילה שבאמת מתנהגים ככה חוץ מיוסי אלה ליאון ושי (וערן, עד שהועף בגלל זה...).

לא יודעת אני מאמינה

שמודעות עצמית זה לא רע. והוא קולט את כל מה שקורה במשחק, לקח לו קצת זמן להבין שאוהבים אותו בבית וזה בסדר. למה זה רע שבנאדם בן 56 יתלהב מהפירסום???? זה לא שהוא כל החיים נינט, הוא רק עכשיו מקבל אהבה בטונות, שיהנה מזה!!!!!

bibaso

New member
מה שמשנה זה איך הוא מביע את סטאריותו

אם הוא יעשה את זה בצורה דוחה - אז יירד לחלק מאנשים ממנו

Saladin

New member
צודק. גם אני כתבתי את זה.

שמתי לב שיש לנו תנודות דומות ביחס כלפי דמויות בבית

24 שעות 1

New member
גם אשר הצביע פעמיים נגד יוסי

חזרו אחורה לתוכניות ותראו שאשר הצביע נגד יוסי חברו הטוב ובלי סיבה

droriko

New member
נכון

אבל זה כי אשר לא הבין נכון את המעשה של יוסי, ושוכנע על ידי שי הסכסכן שיוסי באמת רצה לסכן חצי מהתקציב בשביל חסינות . אתה מבין? אשר עצמו הרגיש שיוסי בוגד בו (ביחד עם שאר דיילי הוילה) ואגב לא אמרתי שמה שיוסי עשה הוא רע מבחינה מוסרית, להפך הוא דווקא היה נאמן לערכים שלו וזה יפה. הקטע שאם יוסי לא היה כל כך בטוח שהוא נשאר עד הגמר הוא לא היה מעלה על דעתו להדיח את בן בריתו . והכוונות של יוסי לא משנות יותר מדי , אשר ראה ביוסי בן ברית ויוסי הצביע נגדו, איך שלא תסתכל על זה זו בגידה.

JasPoint

New member
אז זהו שהם לא כ"כ מתנדנדים

איתי הצביע לעינב ואשר. ונסה הצביעה ליוסי ורנין. רק ההצבעה של ונסה לרנין לא תואמת את ההצבעה של הקליקה. ונסה ואיתי יותר קרובים לשי מאשר לבובלילים. אבל הלוואי שיריבו בינהם, אולי סוף סוף יהיה עניין בתוכנית. בינתיים כל ההדחות צפויות

קופנגן

New member
יוסי הגדול לכולם:

"חבר'ה, אם אני נשאר היום, עדיף לכולכם ללכת הביתה" אפילו שי צחק

בזמן האחרון

אני קורא כאן בפורום ומתמלא בתחושת גועל ושאת נפש מהתגובות שחלק מהכותבים טורחים לכתוב . אני לא מתכוון לדרך הניסוח אלא לתוכן הדברים . יש כאן אנשים שלא מסוגלים להסכים על אי הסכמה ולא מסוגלים לכבד אנשים שלא רואים את הדברים כמותם . יש כאן אנשים שה-"שינאה" כלפיי מתמודד/ת כזה או אחר מעוורת את עינהם ואז כל הליך קבלת ההחלטות שלהם וקביעת העמדה שלהם מושפע כתוצאה מאותה ה-" שינאה " היוקדת . יש כאן אנשים שחושבים שכל מטרת התוכנית היא להביא בפניהם אנשים על מנת שיוכלו ללעוג להם ולגחך אותם . יש כאן גם לא מעט אנשים צבועים שמתרעמים בקול גדול כנגד צביעות אבל בצורה סלקטיבית . כאשר הם צבועים ( דבר שמתבטא גם בתגובות שלהם כאן ) או המתמודד/ת שהם תומכים בו/ה צבועים זה מותר , אם המתמודד/ת שמהצד השני נוהג/ת מעט בצביעות מייד הם מפרסמים שהם נגד צביעות ומציינים את המקרה הספציפי הזה תוך קריאת חמס ביטויים של סלידה והתקרבנות . היה פעם סלוגן לסידרה " מילואים " והוא הלך כך ( נדמה לי ) : " תסתכלו עליהם ותראו אותנו " . על פי התרשמותי האישית האנשים שנמצאים שם בוילה ( כן , כולם ! ) הם משיכמם ומעלה ביחס לחלק גדול מהאנשים ששורצים כאן בפורום ומנסים בעזות מצח להוציא את כל הזוהמה האישית שהתבשלה בתוכם זמן רב ( הרבה לפניי שהתוכנית התחילה ) על המתמודדים שניקרו בדרכם תוך כדי שילטוט . על פי התרשמותי יש כאן אוסף מרשים של אנשים קטנים שמנסים לגרור את השאר לעבר הבוץ והלכלוך והזוהמה . וזה כי הזוהמה זה המגרש הביתי שלהם ויש להם יתרון כאשר מגיעים לשם כי הם רגילים לשרוץ בזוהמה של עצמם . אסור להיגרר לשם ! אני לא בעד סתימת פיות לאף אחד או אחת . אבל חשוב שהדברים הללו יאמרו על מנת שהדברים ילקחו בחשבון כאשר קוראים כאן תגובות בפורום . אני מצפה ומקווה שאנשים ילמדו גם להסכים על לא להסכים בצורה מכובדת . אני מצפה שאנשים יהיו פתוחים לקבל גם דעות שונות משלהם . ואני מצפה שכולם יבינו שכל מה שכותבים כאן כולם לרוב נשען על ספקולציה ואף אחד ( גם לא אלה שצופים 24 שעות ביממה רצוף בתוכנית , אם יש כאלה בכלל ) לא יודעים את כל מה שמתחולל בוילה . ותוציאו לעצמכם שיש כזה דבר " צודק " ו " טועה " . לרוב מדובר בהשקפות ודעות שונות שכולן לגיטימיות ( מוציא מהכלל הזה תגובות שנגועות בגזענות על כל גווניה וסוגיה ) . אין אנשים מושלמים ! לא המתמודדים וגם לא אנחנו . ולכן אין טעם לשבת ולשפוט כל אחד או אחת מהדיירים והדיירות בקיצוניות על כל משפט או דבר קטנוני אחר . כל ההתמקדות הזו ברגעים קטנים בתוך הוילה שלא מעידים על הכלל מסיתים את תשומת הלב מהתמונה הכללית וגורמת לפורום הזה להתמקד בעיקר בשלילי ( זה וכמובן הסיבה שהרוב כאן נהנים לעסוק בעיקר בשלילי כנראה על מנת לגרום להם לחוש כלפיי עצמם יותר טוב ) . אני רוצה לראות אדם אחד כאן מבין משתתפי הפורום שיעיד על עצמו שבמשך תקופת זמן של חודש הוא לא יתפס באיזו אמירה שטותית או במעשה שהמתבונן מהצד לא יכול לפרש אותו לכאן או לכאן . תודה .

Jason2

New member
אני מסכים

אני גם די התייאשתי, אני רוצה להגיב אבל אחרי שניה אני אומר בשביל מה לבזבז זמן על זה.

shy6

New member
הטרחן התורן...

לא יעבור יום בלי הודעה בסגנון הנדוש הזה?

את/ה כנראה לא מבין

עד כמה זה מפריע ופוגע בהנאה של חלק מהאנשים כאן בפורום כל מיני התבטאויות שמופיעות כאן בתדירות הרבה יותר גבוהה מאשר פעם ביום .

למעלה