עידכונים מהוילה ,היום ה-44, 14.10

איזבלל

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo12.gif../images/Emo88.gifאין מצב שאשר נשאר

|
הבוקר הוא מתפלל להשאר הכל שווה ל-
אשתו כבר תתן לו
ב-
והוא יחזור לדאר ול-

sweetdreams

New member
לילה מעניין עבר...

זה התחיל עם שיחת בנות + ליאון מדברים על הא ודא ושטויות ובנים ועל וונסה ואיתי.. אח"כ שפרה ורנין מדברות על שי. אח"כ עינב מצטרפת ומספרת על אבא שלה. אח"כ כולם "הולכים לישון" וקמים תוך שנייה - שפרה ורנין ממשיכות את שיחתן בסלון, ועינב יושבת בחוץ עם אשר שהשכים קום (איזה שעה זה היה? 4 ומשהו בבוקר? כנראה לא ממש נוח שם בסוכה..). והשיחה בין שניהם היתה אחת המצחיקות. פשוט שיחת ריכולים מעולה על כל השטויות הקטנות של איתי ושי וצבר, ואח"כ שיחת אסטרטגיה קצת פחות מעניינת.. כיף שהם נשארים ערים בלילה

u r a n i a

New member
מישהו שומע על מה יוסי ואשר מדברים ?

לא שומעת כלום עם הסאונד הגרוע הזה

cookies10

New member
../images/Emo140.gifהגדירו איזה חיה מתאימה לכל אחד מהוילה

צבר דומה - - נחש עושה דברים בשקט ומתקיף איתי למי דומה - סוס הרבעה לא צריך לפרט שי למי דומה - בזית, או נשר שחג בשמיים - ההסבר מיותר שיפרה דומה - לארנבת - מכרסמת עינב - דומה - לא יודע כרגע - יוסי - דומה - לשועל - במקרה של אשר רנין - דומה - חתול שרובץ בשמש ומחכה לארוחה ונסה - דומה - תרנגולת בזמן תקיפה אשר - דומה - לא יודע - לא יודע כרגע יש עוד רעיונות אשמח לקרוא
חג שמח לכוולם

חח לא ,באמת

היא שמה קצת חלב ואז הלכה למתקן הזה של המים ושמה מים בקערה של הקורנפלקס . אבל אולי טעיתי

כן ראיתי את זה, זה ממש מוזר..

ושהיא שמה את כפות הרגליים שלה על הכריים אחרי שהתהלכה על הריצפה ללא כפכף הורג אותי...כאילו קצת הגיינה...

sarit115

New member
אם היא זורקת אוכל באסלה

נו מה חשבת ...אני שמתי לב להמון דברים מגעילים..למשל לפני שהיא מבשלת או אופה חלות...(וצריך ללוש את הבצק) היא לא שוטפת ידיים..או שהיא מכניסה את ידיה לפה ולאחר מכן מכניסה לקורנפלקס..לא מגעיל? או מתי שהיא שמה את התחת שלה על השיש עם נעליה לא מגעיל? או מתי שהיא מעסה את כפות רגליו של לאון אחר כך מכניסה את ידיה לפה שלה לא מגעיל?? והכי מגעיל שהיא אוכלת אחד אחד מהרימון עם צבר בסוכה...הוא קם לשטוף ידייים והיא מנגבת את ידיה על המגבת לידם..לא מגעיל??? בקיצור היא מעפנה במובן ערבית לא נקיה...לא היגיינית...גועל נפש...מי יודע איפה היו ידיה לפני שהיא מתעסקת עם אוכל שיט!! בא לי להקיא יש לי שיטה: אם רוצים לעשות דייטה צפו בשפרה אוכלת ...ילך לכם התיאבון..

Superboi

New member
זה לא ממש מוזר../images/Emo59.gif

אפשר לשים קצת מים חמים. זה גם מחמם את החלב וגם מרכך את הקורנפלקס. אלא אם כן היא שמה יותר מים מחלב

GK_FF

New member
איזה מלך לאון עם השירה שלו

כל הדיסק של כריסטינה אגילרה הוא עושה עכשיו

למעלה