זה משהו מדהים, לא האמנתי שככה שונאים אותה, זה ברמות שאי-אפשר לתאר!! ואני אחת שלא שונאת חס ושלום שום יהודי אבל למה היא גרמה לכולם לשנוא אותה?? אני אישית לא ממש אוהבת אותה בגלל ההתנהגות, האנטי-דת שלה והדעות המגעילות שלה (לא לעשות ברית, לקרוא את הברית החדשה, ללכת לכנסייה ולשכב עם גויים) אבללל, בלי שום קשר אלי!! כולם שונאים אותהההההההה, כולם!!!! אני עובדת עם הרבה אנשים ואתה לא מבין כמה שונאים אותה!! מדברים עליה רק רעעעע אני מרחמת עליה שכשהיא תצא החוצה...... אפילו לעבודה לא יקבלו אותה
אני לא שונאת, אסור לשנוא יהודי גם אם הוא אנטי דת פשוט לא אוהבת אותה, אבל אנשים שלא מודעים לזה שאסור לשנוא יהודי שונאים אותה ברמות עלללל וכבר כתבתי--- יש הבדל בין 10 אנשים שאוהבים אותה ל 2 מליון שלא סובלים אותה, אם נניח ש 2 מיליון צופים (אם לא יותר)
שפרה אהודה בדיוק במעגלים שרלוונטים לה ולאומנות שלה שהיא רוצה לקדם כל השטויות של הווילה ישכחו מהר מאוד ויתויגו כמשחק מה שיזכר זאת הדמות הכה מדוברת, היצירתיות ויכולת הביטוי היא תקבל הרבה מאוד הצעות מעניינות כשהיא תצא הרבה מאוד אהבה מאנשים שאת דעתם היא מעריכה אני בטוחה שיהיה לה קשה עד כמה רחוק הלכו חלק מהאנשים שלא אהבו אותה אני גם בטוחה שעם האנשים שאוהבים אותה היא תתמודד עם זה אה ודרך אגב אני שוכבת עם גוי בכל הזדמנות שיש לי (הוא בעלי ואחרי 15 שנות נישואים וכמה ילדים זה לא יוצא כל יום לצערי...) עד כמה שידוע לי אין לה ילדים כך שלא היתה לה הזדמנות "לא לעשות ברית" וללכת לשמוע את מיסת חג המולד בחצות בכנסיה זאת חוויה שאני ממליצה עליה לכולם - זה לא עושה אותך לנוצריה, היא לא אמרה שהיא הולכת לכנסיה כל יום ראשון. ובעבודה שלי דווקא הרבה אנשים אוהבים אותה
לא הצביעו לאותם אנשים. (צבר, שיפרה, רנין ולאון), שמתי לב שבכל ההדחות, כל אחד מהם בחר שניים אחרים ואולי אחד מהשניים היה חופף. לו הייתה התאמה מלאה אזי כל מי שהם בחרו היה עולה, ביניהם איתי..... הם יודעים מי הם רוצים שילך הביתה, אך לא שניים ספציפיים, ולכן אין התאמה בהדחות שלהם.