עידכונים מהוילה. יום כלשהו, תאריך כלשהו

אתיאב

New member
לא ראיתי שבוע. לא הגבתי שבוע ולא

הצבעתי. מנסה להיגמל. הרווחתי שקט נפשי. ממליצה לכם כמוני - התנתקות חד צדדית. הם לא יראו ממני שקל. אני לא מוכנה שיעבדו עלי או שיגנבו אותי. מהרגע שהבנתי כי 1. אין לי השפעה - ההפקה מכוונת לתוצאות המועדפות עלייה 2. כל הזמן תוקעים לי במסך את שיפרע וצבר - משעממים בטרוף 3. העריכה סלקטיבית - לא רואים את ש`צ ברשעותם ובניבולי הפה שלהם 4. מצנזרים - קטעים שלמים ומפסיקים שידורים .,....,כל זה הביא אותי ליאוש. יותר מכל לא יכולתי לסבול את שצ יותר. גיליתי שאני פשוט לא נהנת. והיום לא ראיתי כלום . סיפרו לי - ולא הופתעתי. הרי

אתיאב

New member
ולקינוח הם מכניסים את המתלהם שיטרית

שיגועל - אני לא מסונכרנת עם העורכים. למה לי לכעוס? אם בחירותינו נטולות משמעות יהו הם נטולי צופים/מסמסמים

זברה17

New member
אני הפסקתי לסמס

הבנתי שההפקה משאירה את מי שהם רוצים, הקול שלי לא משפיע את התוכנית הבאה כבר לא אראה יותר. ההפקה אמרה לשפרה שהיא בורג חשוב במשחק(ציטוט של צבר) כנראה כששפרה באה לבכות להם , זה מה שאמרו לה , כדי להרגיע אותה.

superjets

New member
הם מפרשים אסטרטגיות של הדיירים

רנין אומרת שהיא ולאון על הכוונת כי הם אף פעם לא עמדו על הגריל וזה מלחיץ את יוסי והוא מתחיל לערבל את כולם נגדם. שפרה אומרת שזה שיוסי לא היה על הגריל דווקא מלחיץ אותו כי לא היה לו את האישור של האנשים בבית לזה שהוא ישאר. צבר אומר שיוסי לא צריך אף אחד מהחדשים ויעיף את מי שהוא רוצה מתי שהוא רוצה כמו שהוא עשה לונסה.

a10a

New member
רשל"צ מלכלכים על יוסי-ראיתם את מי השארתם!!

אוהבי בובלים אתם פשוט מפגרים!! חשבתם שיש אהבה בבית בין בובליל לרשל"צ... עכשיו שהעפתם את ונסה.. רשל"צ יעיפו את הבובלילים אחד אחד... הם לא מפסיקים ללכלך עכשיו על יוסי.. שפרה אומרת שהחדשים העמידו להדחה את מי שהם מפחדים מהם .. מי שכנראה הקהל בחוץ הכי אוהב..... שפרה חושבת שאוהבים אותה ואת צבר יותר מבובליל... רשל"צ מתחננים על יוסי והחדשים!! הם חזרו להיות כמו קודם רק בכוחות יותר חזקים ועם הרבה יותר שחקנים בצד שלהם.. רנין:"יוסי הוא השחקן הכי מלוכלך פה!" יווווווואאווווו איזה צבועהההההההההההההה

a10a

New member
זה רק תיגבורות זמנית! החדשים יעופו מהר ויוסי

ישאר לבד!! פשוט טימטום! אתם תראו שהשלושה שיעמדו להדחה הם מהחדשים+יוסי!! חבללללללללל

יוסי לא יעמוד להדחה ..לא החדשים ולא הותיקים

יצביעו לו .. הותיקים יצביעו לחדשים והחדשים כנראה ימשיכו להצביע לש"צ

ש liRon

New member
משום מה דווקא נראה לי שהבובלילים כן יועמדו

להדחה השבוע,האסטרטגיה (הכי נכונה) של הרשלצ"ים תהיה להתחבר לאינה ושחר,להעיף את עינב ויוסי-ואז להתפנות להדחתם של החדשים אחד אחד...(שמבחינתם גם כך לא מהווים איום נגדם בדרך למליון...)

nuno12

New member
באיזה תרחיש בדיוק יוסי ועינב יעופו?

בסקר האופטימי ביותר שראיתי עבור שפרע ,חלוקת התמיכה היא- שפרע - 13 אחוז עינב - 12 אחוז יוסי - 54 אחוזים שום תרחיש לא מאפשר הדחה של יוסי בעצם...............אנחנו בישראל אז אולי כן

ש liRon

New member
אני לא אמרתי שהם יעופו-אלא שזו הכוונה של

רשל"צ....ושזו לדעתי תהיה האסטרטגיה שלהם.... מה מונע בעדם להעמיד אותם להדחה?

קפרי

New member
אי אפשר לדעת, הרי הם היו בחוץ והם הבינו שקשה

להעיף את יוסי ולכן לא יבזבזו סתם קול.

loli20

New member
יאללה כמה ריכולים , הם חיים בסרט

ועוד צבר אומר : " הם כל היום יושבים שם בפינה ומרכלים" איזה דפוק אלוהים הם יחידים שעושים את זה , ומקשקשים על כולם כמו סבתות זקנות ורנין אומרת שיוסי הכי מלוכלך כאן!! הלו רנין תתעוררי את הכי צבועה שיש החבורה הזאת חיה בסרט חסמבה ושפרה חושבת שהעלו אותם לגריל כי הם הכי חזקים בחוץ בגלל זה החדשים העלו אותם כי הם פוחדים מהם.. אךךך שפרה רק תצאי איזה הפתעה הלוואי שאחד מהם יעמוד מול יוסי

../images/Emo2.gif כולם משחקים צאו מהקטע של הריכולים!

הם רואים את המשחק כמו שעינב ויוסי רואים

Lomsahne

New member
מלכלכים ?

הם מנתחים את המצב שנוצר-זה המשחק צאי מהסרט. אם כבר מדברים על לכלוכים זה מה שיוסי עושה,בינתיים אפחד משרל"צ לא דיבר עם החדשים משהו רע על מישהו מדיירי הבית הוותיקים. איזה סיוט זה שאתה נשארת ערה עד שעה כזאת ונותנת דיווחים כאלה לא נכונים-את זאתי שבעצם יוצאת את היריבות בין המחנות.

loli20

New member
חחחחח טוב נו אני רואה שזה בדיוק מה שאתה עושה

מנתחים מצב עלק טובבבבב שיהיה

למעלה