עידכונים מהוילה. יום כלשהו, תאריך כלשהו

GoLd FlOwEr

New member
בטח שהם לא ילכלכו עם החדשים על הוותיקים

הם אנשים תתי רמה ונמוכים.. ואתה יודע יפה מאוד שהם יודעים שההדיירים החדשים לא מסמפטים אותם (מעניין למה..).

hen96

New member
Lomsahne רק לידיעתך כל אחד מרצל"צ ליכלך על

החדשים כנראה שאתה לא עוכב

Lomsahne

New member
hen96...

כנראה שבכלל לא הבנת מה שכתבתי,קראי שוב ותחזרי אלי.

צודקת Lomsahne

אני לא מבינה מה כל ההתחסדות הזו פה. ברור שמרכלים, ברור שמעלים השערות ובודקים מי נגד מי ומה כדאי, את מי אוהבים ואת מי לא, זה המשחק. י'ראבק, עינב לא מפסיקה ללכלך ודווקא על כאלה שהיא יושבת איתם וצוחקת איתם ומלכלכת איתם על אחרים, אבל חלילה... עינב מלאך הה? מי שאוהב אותה רק כותב 'מה היא עושה שטויות?' לא מבינים שזו היא..... החדשים יועלו להדחה בשבוע הבא... שחר, חגית ואינה... ויעופו אחד אחד.... מה שכן.. כעת החדשים מבינים שלא רק יוסי חזק בחוץ... מעניין מי יתחיל כעת להתלקק לקבוצה השנייה....

redflower1

New member
עינב לא מלאך

אישית אני ממש שונאת אותה כרגע, מקווה שהיא תצא ותראה איך חבורת רשל"צ דיברו עליה היא תתפלץ, בינתיים היא הופכת להיות שפרה, וזה מגעיל.

a10a

New member
אוהבי בובליל אתם תוכלו אותה מעכשיו!!

לא רק שרשל"צ קיבלו כוח השבוע.. הם גם לקחו את כל העצות שעינב ויוסי נתנו להם והם הולכים ליישם את זה בגדול... הם החליטו שהם הולכים להתלבש על החדשים ולקחת אותם לצידם! עכשיו יוסי ועינב יוכלו אותה וישארו רק עם איתי שבוא גם שחקן חלש שברגע שיעמוד להדחה הוא יעוף... אוהבי בובליל לא הבינו שצריך לחזק את הצד של בובליל ולהשאיר את ונסה.. אוהבי שפרה לא טיפשים והצביעו במרץ לצבר כדי לא לאבד כוחות!! עכשיו אתם תראו שיוסי ועינב יהיו בסכנה איומה... עינב קונה את הקירבה וחושבת שרשל"צ באמת יסלחו לה ויצרפו אותה עליהם...והיא בטוח לא תעמיד אותם להדחה... והם לעומת זאת משחקים בה כמו בובה..ורק משחקים איתה ויעפו אותה בבעיטה! חבל שאוהבי בובליל לא חכמים כל כך כמו אוהבי שפרה!!! אני ידעתי שזה יקרה! הצבעתי הרבה לונסה רק בשביל בובליל! חבל שאתם לא!

hen96

New member
אל תדאג היציאה הזו עכשיו לחצר גם תעורר את עינ

וגם התקרבות פתאומית לדיירים החדשים תעלה סימני שאלה, והם לא טיפשים תאמין לי

סאמוואן

New member
הם בחיים לא יצליחו להוציא את יוסי מהמשחק

לא משנה כמה יעלו אותו להדחה הוא תמיד יישאר כי פשוט כל עם ישראל חולה עליו..אז חבל להם על הזמן...ברגע ששיפרה עומדת שוב להדחה היא עפה כמו טיל!!!!

a10a

New member
אתה חולם..אם שפרה תעמוד עם החדשים???

אוהבי בובליל ימשיכו לחלום ולא יצביעו ואז שוב שפרה תישאר!! וככה זה יחזור על עצמו!

סאמוואן

New member
וואי אנשים לפני שאתם מגיבים לי

תבדקו בעולם שלי אם אני בחורה או בחור...תעשו טובה...

קפרי

New member
כ.......ל? טעות, אולי כל הילדים, האשקלונים

חוץ מהמשפחה שלי, וכל הקרובים שלהם, עובדה! אבל הוא ינצח לא כי כ....ו...לם אוהבים, כי ההפקה הבטיחה לו נקודה. מצחיק שהגיע למטרה לדבר שטויות (לא אהבתי כשהיה) וכעת הוא רק בווילה, זורם (מוערך בעיני).

קפרי

New member
קריות, אשקלון ולא כל הקריות, את רואה את עצמך

כמו כל המעריצים, זה לחיות בבועה, מתים אולי קומץ חברים ומשפחה ואולי יותר שאת מכירה אבל למה את חושבת שאין אוהבים את האחרים? אני שומעת ברחוב לא ילדים, שמאוד מעריכים את שיפרה, אז כולם אוהבים? צאי מזה.

ש liRon

New member
איך אני אוהבת את זה שלא משנה על מי ידברו

או על מה ... תמיד תמצאי דרך להגיב ו"להכניס" את שפרה ו"מעלותיה"לתגובה...

ordiki

New member
מה הסיפור?

בגלל זה הם נשארו. זה המשחק וטוב מאוד שכך הוא מתנהל.

קפרי

New member
א. שיפרה יודעת שבחוץ לא אוהבים אותה משום

שהכריזה על כך בפני שי בזמנו, ובשיחותיה אמרה כשכ"כ הפריע לכם שאמרה:"אם אוהבים את זה, ולא את זה, ובמקום להבין שאמרה את הפלוני והאלמוני החלטתם שזה כי היא לא מסוגלת להגיד את השם"... ב. כו...לם מרכלים, אתם פשוט לא מזכירים שאפילו ליוסי היו רכילויות פה ושם, ועינב? חבל"ז ... ג. אל תדאגו, יוסי יגיע לגמר שוב, המשחק מכור ואתם יודעים את זה השאלה מי יזכה אולי לא מי יגיע לגמר.

דודויו

New member
אוהבי בובליל לא הצביעו השבוע

הרי ידוע שש"צ יזיקו להם בהמשך הרבה יותר מונסה, ש"צ לרגע לא ששוחים את המורשת ששי שהאיר אחריו, בינתיים הם רק מאחדים כוחות נגד החדשים. אז זה או שהם טיפשים, או שאוהדי בובליל הקבועים לא הצביעו השבוע, או שפשוט ההפקה עבדה על כולנו. משום מה זה נראה לי שהאחרון נכון, בכל פורום באינטרנט, בכל סקר שעשו, בכל מקום בארץ, וכל באדם בארץ שונא את ש"צ. איך הם נשארו עדיין ? רק אלוהים יודע. בעצם רק ההפקה יודעת. כנראה שהם רצו לאזן כוחות ולא לפרק את כל המורשת של שי כל כך מהר....אחרת לא היה נגד מי להיות... וכולם רק לצד אחד.

למעלה