עידכונים מהוילה. יום כלשהו, תאריך כלשהו

האמתתת

New member
../images/Emo18.gifa10a-ההפקה מכורה כולם הצביעו לונסה..

ארז טל פעם ראשונה לא אמר הצופים החליטו שמי שילך זאת ונסה, אלא נתן לזה תקדים שהיה מוזר.. שמת לב? ונסה בגלל מה שעשית לאיתי קיבלת מעט קולות צבר קיבלת מעט קולות שיפרה-כלום ונסה את עוזבת את הבית.. ההפקה מכורה וזה לא קשור לקולות, את תראי ששיפרה תיקח את המליון כשכל העם מצביע נגדה.. ראית שכשארז שאל מי אתם רוצים שילך הביתה, כל הקהל צרח שיפרה? זאת דעת הקהל והקרובים של שיפרה פה מציפים ב20 שמות חושבים שהם משפיעים על מישהו.. כולם יודעים את האמת

GoLd FlOwEr

New member
הרנין הזאת! כמה אפשר להיות צובועה??

אחרי שהיא מתחנפת ליוסי, הולכת מאחורי הגב שלו ומרכלת עליו עם צבר ושיפרה! היא חושבת שהוא מפחד ?! ואז היא בוכה שכולם צבועים ושהיא יותר טובה מכולם. היא לא מודעת לעצמה? מה נסגר איתה...

ALI האחד

New member
בעעעעעעע על הליאון הזה זאב בעור של כבש

עינב תפתחי את העיניים מהרררררררר

רנין אמרה (לצבר ושפרה) כך (ציטוט):

"אנשים חדשים באו עם מידע מבחוץ ללאון אמרו לו מה אם הייתה מגלה שאנשים שקרובים עליך ואמרים עליך דברים לא יפים? אני ולאון ישבנו שם איתם ושחר התחיל להגיד איך אני ולאון צריכים לעשות את הגישור בבית כי אנחנו 2 האנשים הבעיתיים בבית כי אנחנו הולכים מצד לצד ואנחנו צריכים לעשות את הגישור בבית, אמרתי לו שאני לא צריכה לעשות את הגישור תעשה אתה, שחר אמר לי תצלבי אותי על הקיר, אמרתי לו שאני לא הולכת לצלוב אף אחד. מילים זה משהו חזק ותחשוב טוב לפני שאתה אומר את המילים האלה הוא אמר לי שצבר ושיפ מתבודדים וזה ושחר אמר לי ממה שהבנתי מיוסי שלהם גם היו בעיות עם שיפ וצבר .. אמרתי ליוסי אם לך יש בעיה עם צבר? יוסי אמר מה את לא זוכרת שרבנו? אמרתי לו השבוע היו לך בעיות איתו.. והסתכלתי עליו ככה (עשתה מבט). המילים האלה של שחר זה יוסי אמר לו כי הוא מתחיל להרגיש מאוים ממני ומלאון אנחנו חודשיים פה ולא עמדנו להדחה ואנחנו לא על הכוונת לעמוד וזה מלחיץ את כולם ואת יוסי.. עכשיו ליוסי יש תגבורת. תכלס היא צודקת בזה שליוסי יש תגבורת.. מבין 7 הצבעות הם הצביעו 6 לש"צ..

a10a

New member
ממש לא..יוסי עינב ואיתי מפגרים יעמידו את

החדשים להדחה... ורשל"צ יעמידו את יוסי ועינב.....(הם לא טיפשים).ואולי גם חדשים. והחדשים יעמידו את שפרה/צבר/עינב זה מה שקורה שסומכים על אנשים צבועים ונחשים כמו רשל"צ

קפרי

New member
יוסי בחר את צבר להדחה ושיפרה לא בחרה בהם

מה תכתבי אם זה לא יקרה?

"כולם מחזיקים מיוסי, הכח שלהם זה יוסי"

כך רנין תיארה את המצב.. נראה שהחדשים יודעים שליוסי יש כח והחליטו ללכת אחריו! אני לא בטוח שזה רעיון טוב מצידם..

a10a

New member
שפרה ליוסי:"צריך רק לדעת עם מי עומדים להדחה"

שפרה אמרה לו את זה בתגובה למה ונסה הלכה הביתה... כאילו ונסה הלכה כי היא עמדה נגדה ונגד צבר אז ברור שהיא תלך!! ראיתם מה עשיתם?? נתתם לשפרה כנפיים, היא חושבת שהיא יותר טובה וחזקה מיוסי! מגעילה

סאמוואן

New member
אתה צודק אין הבדל...

אין ספק שיוסי מתנשא כי הוא קיבל ביטחון בנוגע להדחות והוא יודע שאוהבים אותו...(בניגוד לשיפרה הוא גם צודק,כי אוהבים אותו) אבל אצל שפרה ההתנשאות שלה היא יומיומית ולא קשורה רק להדחות...וזה מתבטא במה שהיא אומרת ובאיך שהיא אומרת!

ordiki

New member
מבחינתה ומבחינת יוסי

הם הכי חזקים כי הם חזרו מכל ההדחות. הגיוני שהיא תרגיש כך, מה גם שזה נכון כי היא חזקה ומסתבר שבניגוד למה שאתם חושבים גם אוהבים אותה.

נראה לי שהבנתי סאמוואן!

אצל שפרה ההתנשאות מתבטאת במה שהיא אומרת ובאיך שהיא אומרת ואצל יוסי זה לא מתבטא במה שהוא אומר ובאיך שהוא אומר?? אז בעצם לא הבנתי כולם מדברים על אותם נושאים כולם מרגישים אחרי הדחה שהם היו מועמדים ומישהו אחר עף כשיוסי נשאר בהדחה האחרונה ועינב שמחה הוא אמר לה: "מה, היה לך ספק??" אז מה? תפסיקו לנסות להלביש בכח את ההתנשאות על כל מילה ששפרה אומרת תסתכלו על השינויים שקורים עכשיו. גם בה , גם בשאר האנשים וגם בדינמיקה זה הרבה יותר מעניין

למעלה