עידכונים מהוילה - יום 17, 17.9

יניבל1

New member
כי אין הפקה חלתוכנית הזו

הם הבינו שאין להם מח יצירתי למשימות וטויסטים , אז הם פשוט ויתרו על הקטע של המשחק והחליטו להפוך את זה למופע של יוסי עלוב

ממש מגעיל.

אני ממש מקווה שעינב תספר לו, ושכולם יתמכו בזה. ושישמרו לו שוקולד!

דורוN

New member
זה היה מצחיק אם היו נותנים את המשימה לכל ב

בנאדם אחר בבית. אבל דווקא ליוסי המבוגר? לראות איך כל הצעירים צוחקים עליו? זה ממש עצוב לראות. חבל שלא נתנו לשי.

י ע ל י ש

New member
קלטתם את השלט על החדר עבודה של יוסי?

"כולם בשביל אחד, אחד בשביל כולם"
מסכן.. לא יפה.. נראה אותם מעמידים אותו להדחה בשבוע הבא!

פינליש

New member
לא הבנתי כלום!

שלושה ימים הוא יעבוד במשמרות של שעתיים כל פעם ורק הוא (יוסי) ושלושה ימים הוא לא ישים לב??? אין מצב.

תכלס,אם זה היה אבא שלי היתי מגלה לו

נקרע הלב ש14 צוחקים עליו וגם ככה יעמידו אותו להדחה ביום א.מסכן...בטח עינב מתבאסת לאללה

יניבל1

New member
לא יעמידו להדחה

הם קולטים לאט לאט שיש לו גב בבית עובדה שבפרק האחרון מספר ההצבעות ריד מאיזה 14 ל-4

זה ממש גועל נפש מה שעושים לו

וזה חלק מהעניין עד כמה רחוק אנשים יילכו בשביל "לנצח" במשימה, או בשביל להסכים לקבל הוראות לא מוסריות מ"האח הגדול" הם טיפשים אם הם מסכימים בשביל התקציב להשתמש במשימה הזאת ולעבוד על יוסי, כי זה מוציא אותם חארות, לא סתם הביאו להם טלוויזיה לצפותך ב"מופע" ופינקו אותם באוכל, איך יתנהג אדם כשהוא נהנה ויודע וצופה בשני סובל, ויודע שהוא יכול להפסיק את זה, תאכלס הם יכולים להגיד שהם לא מוכנים להשתתף במשימה, שהם רוצים להפסיק\להיפסל ושיוציאו את יוסי מהחדר הקטן והעלוב הזה ממש עצוב שזה הטבע שלנו בני האדם..

יניבל1

New member
אני מאד מקווה שמישהו ילשין לו

אבל בצורה מתוחכמת , שיבקש ממנו לשמור שלא יחשוף את זהותו זה גם יצור מלחמה , וגם יעביר את כל האש לעינב (כי יחשדו ישר שהיא הלשינה) זה מה שאני הייתי עושה לפחות (במידה והייתי אחד שבא לוילה כדי לשחק,ולא עוד יפיוף שמשתזף כל היום בכיסא נוח כמו כולם)

לא נראה לי שממש מזיז להם..בטח שלא לבת שלו

צוחקים, נהנים מהאוכל, אפילו חושבים איך יוסי יכול להפיל אותם, חושבים רק אסטרטגית ועל תקציב, ואיך לעשות שהוא לא ייגלה, תאכלס אפשר להסתדר עם פחות תקציב, איפה כל העקרונות והערכים שחלק מהם לפחות כל הזמן חפרו שהם לא מוכנים להיות לא נאמנים להם? הם גם טיפשים אם הם לא חושבים על הקטע של איך הקהל יגיב להתנהגות שלהם? לפחות אם הם היו קצת מתלבטים, קצת חרטות, אני לא מבינה איך 14 אנשים מבצעים את המשימה הזאת בלי בעייה בכלל, ובלי התלבטויות מוסריות, הרי המשימה נעשתה כדי לבדוק איך הם מתנהגים בסיטואציות מוסריות, וכולם מחייכים ונהנים ורק חושבים איך הם יצליחו לעבוד על יוסי, איכסה כולם שם מגעילים אותי עכשיו, יצא לו טוב ליוסי שדווקא הוא עושה את המשימה באמת, כי הוא היחיד שלא הועמד בדילמה הזאת של המשימה שלהם ועינב ממש לא נראה שזה מזיז לה, היא בדיוק התלוננה שאוף איך בא לה שווארמה, זאת משימה אכזרית שלא משנה מה הם יעשו הם לא ייצאו ממנה טוב, גם אם הם ייזכו בתקציב, אותי אישית זה לא היה מנחם \ועוד לצפות בו ככה בטלוויזיה כמו איזה עכבר מעבדה ולצחוק, אבל אולי המשימה הזאת באמת מאוד מתוחכמת, זה גם מראה בשבילנו על איך אנחנו צופים בהם בתור עכברי מעבדה וצוחקים..

קפרי

New member
תחשבו טוב, יש לו בת שם שדואגת לאכול שוארמה

(לא ראיתי הבטחתי לעצמי להוריד מינון ואני בינתיים עומדת בזה), רואה את אבא שלה ולא איכפת לה-איך אתם מצפים ששאר החברים יהיה איכפת? אם לבת אין רגשות למה שיהיה לזרים? פרט לכך, הוא יכול להגיד יפה שזה לא בשבילו ולפרוש, ואולי זה טוב לו ואין לו בעיה עם זה כי העיקר לנצח כפי שרוצים כולם? אף אחד לא מכריח, יש להם את השטויות שלהם בהפקה ומי שלא רוצה-שלא יעשה...

לא נראה לי שממש מזיז להם..בטח שלא לבת שלו

צוחקים, נהנים מהאוכל, אפילו חושבים איך יוסי יכול להפיל אותם, חושבים רק אסטרטגית ועל תקציב, ואיך לעשות שהוא לא ייגלה, תאכלס אפשר להסתדר עם פחות תקציב, איפה כל העקרונות והערכים שחלק מהם לפחות כל הזמן חפרו שהם לא מוכנים להיות לא נאמנים להם? הם גם טיפשים אם הם לא חושבים על הקטע של איך הקהל יגיב להתנהגות שלהם? לפחות אם הם היו קצת מתלבטים, קצת חרטות, אני לא מבינה איך 14 אנשים מבצעים את המשימה הזאת בלי בעייה בכלל, ובלי התלבטויות מוסריות, הרי המשימה נעשתה כדי לבדוק איך הם מתנהגים בסיטואציות מוסריות, וכולם מחייכים ונהנים ורק חושבים איך הם יצליחו לעבוד על יוסי, איכסה כולם שם מגעילים אותי עכשיו, יצא לו טוב ליוסי שדווקא הוא עושה את המשימה באמת, כי הוא היחיד שלא הועמד בדילמה הזאת של המשימה שלהם ועינב ממש לא נראה שזה מזיז לה, היא בדיוק התלוננה שאוף איך בא לה שווארמה, זאת משימה אכזרית שלא משנה מה הם יעשו הם לא ייצאו ממנה טוב, גם אם הם ייזכו בתקציב, אותי אישית זה לא היה מנחם \ועוד לצפות בו ככה בטלוויזיה כמו איזה עכבר מעבדה ולצחוק, אבל אולי המשימה הזאת באמת מאוד מתוחכמת, זה גם מראה בשבילנו על איך אנחנו צופים בהם בתור עכברי מעבדה וצוחקים..

יניבל1

New member
עוד סיבה להלשין ליוסי

ברגע שבבית ידעו שאתה "המוסרי" שקם ועשה מעשה , אתה קונה אותם סופית.

יניבל1

New member
אותם=הקהל

ותפסיקו כבר לקרוא לוילה "הבית"! זה סתם יוצר בילבול מיותר בפורום בין הוילה לבית

למעלה