לא נראה לי שממש מזיז להם..בטח שלא לבת שלו
צוחקים, נהנים מהאוכל, אפילו חושבים איך יוסי יכול להפיל אותם, חושבים רק אסטרטגית ועל תקציב, ואיך לעשות שהוא לא ייגלה, תאכלס אפשר להסתדר עם פחות תקציב, איפה כל העקרונות והערכים שחלק מהם לפחות כל הזמן חפרו שהם לא מוכנים להיות לא נאמנים להם? הם גם טיפשים אם הם לא חושבים על הקטע של איך הקהל יגיב להתנהגות שלהם? לפחות אם הם היו קצת מתלבטים, קצת חרטות, אני לא מבינה איך 14 אנשים מבצעים את המשימה הזאת בלי בעייה בכלל, ובלי התלבטויות מוסריות, הרי המשימה נעשתה כדי לבדוק איך הם מתנהגים בסיטואציות מוסריות, וכולם מחייכים ונהנים ורק חושבים איך הם יצליחו לעבוד על יוסי, איכסה כולם שם מגעילים אותי עכשיו, יצא לו טוב ליוסי שדווקא הוא עושה את המשימה באמת, כי הוא היחיד שלא הועמד בדילמה הזאת של המשימה שלהם ועינב ממש לא נראה שזה מזיז לה, היא בדיוק התלוננה שאוף איך בא לה שווארמה, זאת משימה אכזרית שלא משנה מה הם יעשו הם לא ייצאו ממנה טוב, גם אם הם ייזכו בתקציב, אותי אישית זה לא היה מנחם \ועוד לצפות בו ככה בטלוויזיה כמו איזה עכבר מעבדה ולצחוק, אבל אולי המשימה הזאת באמת מאוד מתוחכמת, זה גם מראה בשבילנו על איך אנחנו צופים בהם בתור עכברי מעבדה וצוחקים..