עידכונים מהוילה - יום 17, 17.9

tomerit

New member
כולם בשביל אחד, אחד בשביל כולם

זה בדיוק המשמעות. יוסי יהיה מוכן לעשות הרבה דברים בשביל הסיגריות שלו.

זה נכון, בטוח שהוא היה מעדיף..

מה שבעיקר מפריע לי זה לא ההחלטה שהם הגיעו אלייה, זה איך ובאיזו קלות ובלי כל ייסורי מצפון והתלבטויות הם הגיעו אלייה, ואיך הם צופים בו בטלוויזיה וצוחקים, ואוכלים ונהנים ואשר אפילו חושב כבר על מה יביאו להם לאכול מחר, לא רק שהם חסרי ערכים, הם גם טיפשים כי הם שוכחים שכל המדינה רואה את חוסר הלב שלהם

tomerit

New member
כשהם יקלטו- המשימה הזו תכניס אותם לסרטים

כי אז הם לא ידעו מתי החברים שלהם יעשו להם את אותו הקטע תתחיל חשדנות וכמובן- המוסריות שלהם מאד ירודה לדעתי. הם צריכים אפילו לסרב לכל הפינוקים שמציעים להם לאות הזדהות. או שאולי צריכים להסכים ביניהם לשבת ולשתוק, לא לעורר שום עניין כדי שהמצלמות תשתעממנה ויותר לא יתנו תרגילים כאלו.

בדיוק!!

הם ממש משחקים "לידיים" של ההפקה, ולא נראה לי שהם ייקלטו מתישהו.. הם לא רק לא מוסריים, הם בעיקר טפשים, בעיקר צבר מפתיע אותי, תפסתי אותו כקצת יותר אינטיליגנטי, אך הוא היה בין הראשונים שרק חשבו איך הם יצליחו לא ליפול ולעבוד על יוסי כדי לנצח במשימה, יש להם ראייה לטווח מאוד קצר והם חסרי ראייה מרחבית אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל עידן קפון צדק כשאמר שהם שוכחים שההבדל בין האח הגדול להישרדות זה שכאן זה משחק חברתי, והיום הם קיבלו נכשל, וברמה יותר רחבה מפחיד איך הניסוי הזה נכשל, איך אנשים מאבדים את עצמם כשהם נמצאים בחברה, ופועלים באופן לא מוסרי רק כי הם קבוצה אז זה נותן להם כח, מזכיר לי איזה ניסוי חברתי שקראתי שעשו פעם

יניבל1

New member
נראה לי שאני יודע על איזה ניסוי את מדבר

ששלחו איזה מישהו לחדר לעשות כאילו , הוא נעל את הדלת , ואז יצאה משום מקום גורילה מיוחמת שריתקה אותו לשולחן ואנסה אותו מאחורה והחברים שלו הסתכלו על המוניטור ובדוק אם יבוא להם היצר לחלץ אותו מהגורילה או לשבת ולצחוק , והם בחרו בצחוק טוב חברים שלי לפחות אמרו לי שזה ניסוי .......

קפרי

New member
חברים, אתם מדברים המון על הרוע של כולם

ומזכירים שמות של דיירים שם אבל שוכחים משהו חשוב: עינב היא הבת של יוסי ושותקת!!! מה היא אם כולם כרות (סליחה על הביטוי).

יניבל1

New member
שני דברים

דבר ראשון,לא צריך להכליל , יכול מאד ליהות שיש ביניהם כאלה שלא מרגישים עם זה סבבה, אבל בגלל הלחץ החברתי הם מפחדים לדבר. דבר שני, גם אם אין תמימים , אז בין כה וכה רוב מי שצופה בהם היה מתנהג בדיוק את אותו הדבר. אז בוא לא נציג אותם כ-15 שליחי שטן או משהו(באנה 15 שליחי שטן נשמע כמו מונח שממש מתאים לתיאולוגיה נוצרית, למרות שבתכלס זה ממש דבילי כי למה השטן צריך לשלוח 15 שליחים , מה הוא הומו ? ).

קפרי

New member
מעבר ל אופק-שוב, הבת שלו שם וכנראה יודעת שלאב

א אין בעיה, ואם כולם טיפשים וחסרי ערכים ובלי לב-כלולה כאן הבת שלו עינב, למה אתם מאשימים את ההפקה? תמיד אני אומרת לבנים שלי, אם אתם מקבלים על עצמכם להיות יותר מידי נחמדים ולבכות שניצלו אותכם בלי ללכת או לסרב, בעיה שלכם. הוא מסכן, נכון אבל יש בת ויש פתח מילוט!

א. הוא לא יודע שמנצלים אותו

ב. מי אמר שאני לא מכלילה את הבת בחוסר המוסריות? להפך היא במקום הראשון ג. כמו שכבר אמרתי אין לי בעייה עם ההחלטה שהם קיבלו, יש לי בעייה עם הדרך..

זה נכון, בטוח שהוא היה מעדיף..

מה שבעיקר מפריע לי זה לא ההחלטה שהם הגיעו אלייה, זה איך ובאיזו קלות ובלי כל ייסורי מצפון והתלבטויות הם הגיעו אלייה, ואיך הם צופים בו בטלוויזיה וצוחקים, ואוכלים ונהנים ואשר אפילו חושב כבר על מה יביאו להם לאכול מחר, לא רק שהם חסרי ערכים, הם גם טיפשים כי הם שוכחים שכל המדינה רואה את חוסר הלב שלהם

יניבל1

New member
מצד שני

במשחק כמו זה עדיף לצאת לא מוסרי ביחד עם כולם, מאשר ליהות נקודה שחורה בולטת

ממש לא.. ורק כי בסופו של דבר הקהל בוחר

עובדה שיוסי היה נקודה שחורה בולטת, הועלה לגרדום, והקהל הציל אותו, והקהל בדרך כלל בוחר או לפי עניין או לפי מוסריות, וכשמגיעים לשלבים הסופיים, מי שזבל ומעניין כבר לא מהווה פקטור, וזה ש"מגיע" לו יינצח בסוף, והם גם לא היו מעניינים עכשיו, הם סתם היו זבל.. ועכשיו כשהוא יצא הם ממש משחקים נהדר, רק מראה יותר כמה הם צבועים ומניפולטיבים.

יניבל1

New member
התכוונתי נקודה שחורה בולטת מטאפורית

יוסי הוא נקודה שחורה בולטת פשוטו כמשמעו

זאת בדיוק אותה דוגמא

כשהוא הסכים לקחת תקוד לכספת כולם תקפו אותו ועשו עליו חרם כי הוא לא נהג כמו כולם ולא סרב לקבל את הקוד, שי היה ראש המקהלה שצרח שהוא לא היה חושב אפילו על לקחת את הקוד כי זה לפגוע בחברים שלו ובערכים שלו, והכי אירוני שעכשיו הם עושים לו בדיוק את מה שהם כל כך התחלחלו שהוא עשה להם לפי דעתי צריכים לתת ליוסי אפשרות אחרי מה שהוא עבר עכשיו לעלות את כולם להדחה ולהישאר לבד בבית..חחחח מה שבטוח מגיע לו לקבל לפחות 10 קופסאות סיגריות, הוא עשה בנתיים הכי הרבה מכולם במשימה הזאת

יניבל1

New member
כן אבל יוסי לא נתפס בבית כלא מוסרי

הוא נתפס כיחיד שהעז לשחק את המשחק , וזה הוסיף לפופולריות שלו

בדיוק!!!

ובגלל זה אין כל רע בלהיות נקודה שחורה מטאפורית במשחק הזה, הוא זה שהיה אמיץ ללכת נגד העדר, והם אלו שעכשיו בחרו להתנהג כמו כל הקבוצה, ולכן אם מישהו היה מתמרד זה היה מוסיף לפופולריות שלו בבית, שזה מה שחשוב מבחינת הניצחון

יניבל1

New member
אה אז אני אסביר מה זה נקודה שחורה

למה התכוונתי? השחורה לא היתה סתם, הייתי יכול לבחור גם בצבע סגול או אדום או צהוב[התכוונתי לאחד שהוא רע במיוחד , כמו מיקי נתפסה כאן בפורום פעם ליהות נגרר ביחד עם ה-14 זה לא כמו ליהות הרע הראשי

אני הבנתי בדיוק למה התכוונת..

ואנחנו מדברים על אותו הדבר.. יוסי נתפס כרע הראשי בעיניי דיירי הוילה ועדיין 3 פעמים ברציפות הקהל בבית הציל אותו.. ככה שכל מה שאני אומרת שזה לא נכון שאמרת שלא משתלם להיות הרע הראשי במשחק הזה, אם אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שהמטרה היא ניצחון.

למעלה