עידכונים מהוילה - יום 17, 17.9

בהחלט סיבה מצויינת..

מצד שני מי שילשין כל הבית יהיה עליו.. בדרך כלל אין לי שום בעייה עם משחק ותככים אסטרטגיות ומזימות, אבל לא יודעת זה כבר הגבול מבחינתי, אם אני אהיה אמיתית קשה לי לומר שלא הייתי עושה מה שהם החליטו לעשות בשביל מליון שקל נגיד, אבל בשביל עוד 35 אחוז בתקציב בטח שלא הייתי עושה את זה, מה עם מצפון? ערכים? אני לא מבינה.. נראה לי שהרצון להיות חלק מקבוצה חזק יותר מהרצון לנצח וזאת הסיבה שלא יהיה אף אחד מספיק אמיץ שיקום וייעשה מעשה ויגיד שזה לא פייר, כולם הוכיחו כרגע שהם מהסוג של האנשים בלי העמוד שדרה שהולכים אחרי העדר, אין שם אף אחד עם מספיק ביצים לקום ולעשות מעשה, להתמרד, זה נראה כאילו הם התחילו להעריץ כבר את האח הגדול, את הסמכות שהיא רק קול, העיקר הם חופרים כמה הם גברים ונאמנים לעקרונות שלהם, כרגע הפייבוריט היחיד של זה יוסי, ורק בגלל שאני לא יודעת איך הוא היה מגיב למשימה

יניבל1

New member
בגלל זה אמרתי שאני אעשה את זה בחשאי

יכול ליהות שיוסי הוא דביל ויפלוט שזה אני (אגב האינטיליגנציה שלוש נויה במחלוקת, יש כאלה שאומרים שהוא דביל מושלם ויש כאלה שאורמים שהוא בעצם גאון) וכנראה אם הוא פולט שזה אני הוא שורף אותי בבית אבל זה הקטע של משחק, לקחת את הסיכון . ובמקרה הזה אפילו אם הסיכון הוא יותר גדול מהסיכוי זה עדיף על 3 חודשים של שיממון למוות לא?

אבל זה כי אתה חושב מנקודת מבט לא נכונה

אתה חושב בתור צופה שברור שמעדיף אקשן, שחקן במשחק מה שנמצא בראש מעינייו זה לנצח, ובבית אחד עם 14 אנשים זה כמעט בלתי אפשרי לעשות משהו בחשאי, גם מה זה ייתן אם מישהו ייגלה לו? הוא סתם יהרוס תמשימה וגם לא ירוויח את אהדת הקהל כי הוא עשה את זה בסתר ולא היה מספיק אמיץ להציג דעה שונה מול כולם, חוץ מזה איך זה בדיוק יתרום לעניין? מה יוצר יותר מתח למשל? סרט שבו השחקנים יודעים שיש פצצה ומנסים לנטרל אותה? או שרק הצופים יודעים שיש פצצה מתקתקת שהשחקנים, או השחקן במקרה שלנו לא מודעים לה.. מה שבטוח זה שיהיה מאוד מעניין איך הוא יגיב כשייגלה שעבדו עליו, והדבר הכי חכם אסטרטגית במשימה הזאת זה היה להביע לפחות מחאה שקטה למשימה, או הזדהות, לא לאכול למשל ולהנות מכל ההטבות שנתנו להם, דחיית סיפוקים אל מול אימפולסיביות, חשבתי שצבר דווקא טוב בזה, מסתבר שלא.. עשה את טעות חייו מבחינתי

יניבל1

New member
תראי איך אתם חמים עכשיו על 13 "האכלנים"

את בעצמך אומר שאם אחד מהם היה לפחות מביעה מחאה שקטה היית מעריכה אותו. אז תחשבי מה היחס שלך לאחד שלא היה מסתפק בלא לאכול שוקולד, אלא ממש הולך ליוסי ודופק את החארות. (ואם לעשות את זה בצורת רמיזות זה גם מוסיף עניין לצופים , זה יוצר דרמה שלמה, ובסידרת דרמה תמיד טוב ליהות בתפקיד של הטובים
).

יניבל1

New member
או שאפילו הייתי לוקח את זה צעד אחד יותר רחוק

היית (תוך כדי בקשה שלא יחשוף את שמי) מתחיל לרמוז לו על כל מיני האשמות מפוברקות לגבי החברים נניח ששי לא עושה כראוי את המשמרת שלו בשעה כזות וכזות , או שאשר(נגיד השותף שלו) מבריז לא מעט פעמים מהעבודה הייתי נותן ליוסי לבד לחקור את מה שהולך שם , זה היה יוצר סמטוחה משעשעת למדי.

כל אחד אחר היה מבין רמזים מתוחכמים

אבל יוסי לא.הוא תמים מידי ולא חכם במיוחד..למרות שאני מאוד אוהבת אותו! לדעתי,רצו ללמד אותו לקח אחרי עניין הכספת... מסכן..בחיי.

יניבל1

New member
ללמד אותו לקח?

הבן אדם הזה הוא הסיבה היחידה שאנשים עוד צופים בתוכנית הזו

אני איתך אבל אל תשכח שבמשימת הכספת

הוא הסכים לדפוק את הקבוצה וכאן זה לעבוד למען הקבוצה...אחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד. בהחלט יוסי המלך כאן.

הויסה!!

נכון שיוסי לקח על עצמו "לדפוק" אותם במשימת הכספת אבל הוא לא דפק וכזכר חבורת הצדקנים בראשות שי המטחנה וקרן ההיסטרית לא יכלו לסתום את הפה יומיים ועשו לו (ולנו) את המוות על כמה שזה מעשה נפשע ומזעזע ולא מוסרי, והרי הוא בס"ה נקט בפרובוקציה, להראות להם שהיה לו ביד את הכח והוא לא השתמש בו, יעני, "אני עם הקבוצה". להבדיל מכך- מה שהם עושים עכשיו זה להשפיל אותו תמורת תקציב שזה פי אלף יותר גרוע, במיוחד לאור קרנבל ההאשמות דאז. העניין הוא, שגם אם מישהו מהם כרגע לא מרגיש עם זה נוח, הוא לא יגיד כלום כדי לא "להסתבך עם החבר'ה", וזה בגלל שיותר קל להם להיות חארות בצורה קולקטיבית מאשר להיות צדיקים אינדבידואליים, ופה טמון הבאזז הגדול של האח הגדול - הרי כל אחד ואחת שם תופסים מעצמם סופר אינדבידואלים, מינימום אניטה זו אני תעני. רק שכרגע הם נראים כמו לא יותר מחבורת פחדנים חסרי אישיות.

קפרי

New member
מה עם הבת שלו? כולם שיבחו את העובדה שהקימה

צעקות בשבילו, וחלקו לה כבוד, אבל מה שקורה עכשיו אם הוא באמת איום ומגעיל (כי החלטתי לראות רק בערב קצת), היכן היא? כמו כולם, דואגת לעצמה....

הם חושבים על ה35 אחוז..

במידה והם יעצרו את יוסי.. יורדת להם ה"משכורת" ואז גם יוסי יפגע מזה בזה שהוא יקבל פחות סיגריות(אם בכלל), והם אומרים שהוא לא היה רוצה בזה.

יניבל1

New member
הם ממש צדקנים מוסרים

כאילו שזה מפריע להם לצחוק עליו שעות מהצד

קפרי

New member
זה העניין, אולי הוא בכלל לא סובל

ואם הוא אוסף באמת תולעים, יש לי פוביה לחרקים ולא הייתי נוגעת תמורת כל כסף בעולם, עבורי זה פיכסה גדול!!! אולי ליוסי זה בסדר???

יניבל1

New member
האמת שגם עם ה-35 אחוז הייתי עושה את שתיכננתי

די, חייבים קצת אקשן ותככים בוילה הזו . במה כבר יתרמו ה-35 אחוז האלה? זה ממילא ילך על עוד פקטים של סיגריות

tomerit

New member
אולי זה הוא עושה להם?

אולי הם צודקים והבטיחו לו משהו ממש שווה תמורת המשימה הזו?

אני בהלם!

אני אמנם בעבודה ולא רואה, אבל אני קוראת את מה שכתבת ואני מזועזעת! אתם רציניים שהוא עובד לבד וכולם רואים אות בפלזמה?? איך עינב מגיבה? היא לא אומרת כלום?? ומה עם רנין הסתומה הזאת? למה היא עוד שם????????????

tomerit

New member
ניתוח המצב

הבנות שמחות כי הן לא צריכות לגעת בתולעים. מצד אחד זה הלם מצד שני- מה האופציות? אם הם יגלו ליוסי- כולם יפסידו וירד התקציב. אם ירד התקציב גם יוסי יסבול מזה ובעיקר הסיגריות שלו אז השאלה- האם יוסי היה מוכן לעבוד שעתיים עם תולעים בעבור הסיגריות שלו?

למעלה