עידכונים מהוילה - יום 17, 17.9

tomerit

New member
עדכון לגבי רנין

זה מהבוקר- לא יודעת איזו שעה בדיוק. היא חזרה משיחה עם האח הגדול ולקחה את ג'ני הצידה (החצר סגורה) הם לא ידעו שהוא העביר לה מסר. רנין פנתה לאח הגדול בבקשה לעצה מה לעשות. היא לא רוצה לצאת ומרגישה שהיא מתחזקת ולומדת איך לדאוג לעצמה בפעם הראשונה בחיים לכן היא גם היתה חלשה בהתחלה ועם הזמן התחילה להבין את המשחק ולבנות משהו בעצמה לבד. היא גם מרגישה כעס כלפי טייסיר. היא סיפרה לאח הגדול שג'ני החברה הכי טובה שלה וששי הוא כמו אח בשבילה. איך שי ישב איתה אתמול בלילה ותמך בה. אם זה באמת הכוונה לצאת היא תצא אבל זה יהרוס את הקשר בינה לבין טייסיר וג'ני הסכימה איתה. כל הזמן היא תאשים אותו כי היא בטוחה שהסיבה לא מוצדקת. אם היה משהו במשפחה היו מודיעים לה אבל זה לא משהו כזה אלא משהו שיצא ממנו ככה היא בטוחה. האח הגדול ייעץ לה לחכות. היא לא ביקשה לדבר איתו ולא שום יחס מיוחד אבל היא ביקשה רק להבין מה המשמעות - למה הוא התכוון. היא יודעת שהיא היתה בסדר גמור, היא כועסת- אתה לא מכיר אותי מספיק? אם ככה אז כנראה יש משהו לא בסדר בקשר. רנין ממשיכה ואומרת שיותר קל להתמודד כשכועסים מאשר כשעצובים ומתגעגעים. רנין "התאהבה" באח הגדול- ציינה שהוא מדהים, ששומרים עליהם. רנין חושבת שלא עורכים את הקטעים בתוכנית כי אין זמן וג'ני בטוחה שעורכים ומראים רק קטעים נבחרים. רנין מאד רוצה לדעת מה פירוש המשפט הזה- אם משמעו לצאת היא תצא אבל הוא צריך לדעת שהם ידברו על זה ואם תהיה סיבה ממש לא מוצדקת זה יהרוס הכל. היא מאד מקווה שהיא פירשה את זה לא נכון. לכן היא ביקשה שיסבירו לה למה הוא התכוון. האח הגדול אמר שלגבי כל החלטה שלה הוא יקבל למרות שהיא בטח היתה רוצה לשמוע תשובה כמו לא אל תלכי. הוא הבטיח שיחזור אליה עם תשובה תוך כמה שעות. ואז שאל אם היא תהיה מוכנה לעשות משהו לאח הגדול והיא שאלה- "אני?! לאח הגדול?" אז היא הסכימה והוא ביקש שהיא תאכל ארוחת בוקר

tomerit

New member
לדעתי בכל מקרה הם יפרדו

אם היא לא תעזוב למרות שהוא אמר לה- הם יפרדו הם היא תעזוב- כמו שהיא אמרה, תמיד היא תרגיש שהיא פספסה משהו בגללו ואז הם יפרדו אז אם הם במילא יפרדו עדיף לה להשאר

יניבל1

New member
רנין היא גועל נפש

אתם יכולים להגיד לי כמה פעמים היא "איימה" שהיא תעזוב את הוילה ויום אחרי יצאה עם החיוך המפגר שלה והודיע שהיא נשארת? (וגרמה לביטולים של כמה מסיבות בת"א)

יניבל1

New member
למה חוצפן?

את היית מסכימה שחבר שלך יסתובב כל חצי ערום ליד בנות בביקיני ויפלרטט איתם ?

ולאן הוא חשב שהיא הולכת למנזר?

אני בטוחה שהיא, הוא והמשפחות ידעו לאן היא הולכת, וידעו פלוס מינוס מה יהיה. אם בעקבות השידורים הוא פתאום התחלי לקנא, הוא יכל לבקש שהיא תבוא, יש משהו במשפט שהוא כתב שמרגיש כמו הוראה או איום, וזו החוצפה.

יניבל1

New member
וגם אם זו הוראה אז מה?

בהתחלה אולי הוא חשב שזה הולך ליהות כזה גרוע , ולאט לאט הוא הבין אליפה היא נכנסה. תראי זה לא שהוא מאיים עליה שאם היא תישאר בוילה, הוא יגיע לשם וישרוף את כל הוילה עליה ועל שאר ה-14. הוא בסך הכל רמז לה שהוא יפרד ממנה אם לא תעזוב, זה הכי לגיטימי שיש.

יניבל1

New member
נראה לי זה לא קשור למשימה

הוא פשוט מצא חדר עם המון תולעים , והוא מתכוון לאכול אותם

למעלה