עידכונים מהוילה - יום 18, ה-18.9

דורון

New member
שי הוא המנהיג של חבורת הזבל הזאת, לפני שעה

מדבר עם רנין ואומר לה ולג'ני שערן היה לא בסדר. ושערן אידיוט. ושערן עושה שטויות. חצי שעה אחרי זה הולך לערן ואומר לו את מה שהוא רוצה לשמוע. שי אנשים בבית שומעים הכל, גם אם אתה אומר אותם בשקט בשקט

L S Dance

New member
../images/Emo41.gifשאלה בקשר לצפיה

האם גם לכם יש קטיעות בצפיה דרך האתר של קשת ? יש דרך אחרת בה אפשר לראות אותם ב24 שעות? תודה

דורוN

New member
נעמה עכשיו איימה על ערן אם יצביע נגדה

ההפקה לא שומעת!? איך נותנים לזה לעבור חלק??

d a n 6

New member
קודם כל בכלל לא הוזכר עניין ההצבעה

דובר על זה שהיא חוששת שהוא יבגוד באמון שלה לפי דעתי זה בדיוק מה שיקרה וביום שבת שי וערן יתקעו לנעמה וקרן סכין בגב ויצביעו נגדם חבל שבמקום להיפטר ממקור הביעה שהוא רנין הם מתחילים להסתכסך אחד נגד השני אבל אין מה לעשות כ רנין היא שחקנית טובה מאוד

d a n 6

New member
ואגב אני לא מבין את האנטי נגד נעמה

אתם יכולים להגיד שהיא משעממת,שהיא לא יודעת להגיד מה שהיא רוצה,שהיא יכולה להיות תוקפנית וכעסנית ומתעסקת באסטרטגיה כדי להגן על עצמה אבל דבר אחרון שאתם יכולים להגיד זה שהיא מזויפת.

יניבל1

New member
תראה, האח הגדול זה סוג של אודישן

הקהל בוחר את מי הוא רוצה להמשיך על המסך ואת מי לא. נעמה יכולה ליהות הכי אמיתית וגם יותר מה הכי מוסרית . אבל כל עוד הדיבור שלה מעצבן, וכל פעם שהיא פותחת את הפה זה הורס שיחות שמעניינות אותי , אני לא רואה לראות אותה יותר על המסך שלי . וככה חושבים רוב האנשים.

d a n 6

New member
אם זאת הסיבה אז זה מובן

אבל לפי קריאה בפורום נראה כאילו התדמית שלה היא של מישהי תככנית צבועה ומגעילה ואני לא מבין ממה זה נובע.

יניבל1

New member
דן, העסק הפך לבדיחה

הרי הבינו שאי אפשר לדבר ישירות על הדחות , אז במקום זה הם בנו לעצמם קודים מסויימים שמרמזים על הדחות . כשנעמה אומרת לערן שלא יתקע לה סכין בגב גם היא וגם ערן יודעים על מה היא מדברת . כשרנין אומרת לחברות שלה שנעמה מסוכנת להן כולן יודעות על מה היא מדברת . זה הורס את כל הפואנטה של המשחק. אתה אמור להצביע כנגד או מי שאתה לא מתחבר אליו אישית או כנגד האוייב של חבר טוב שלך . לא יכול ליהות שאתה תצביע למי שהיה חבר שלך אתמול רק כי בבוקר שטפו לך את הראש שכדאי להעיף אותו לטובת "המשחק". אסור להפוך את האח הגדול להישרדות הבנת לאיפה אני חותר?

d a n 6

New member
אני מסכים איתך לגמרי

זה באמת פחות כיף ככה אבל כמו שאפשר לראות כחצי מהמתמודדים מדברים ככהולכן מובן שההפקה לא יכולה להעיף אותם מהתוכנית כי בצורה כזאת הם פשוט תוקעים לעצמם כדור ברגל.

יניבל1

New member
אפשר לזרוק את הפחות קריטים מביניהם

אתה יודע אפשר כבר "לתפור" להם משהו, שכביכול מבדיל אותם משאר הקשקשנים בוילה את ערן ונעמה למשל הייתי מטיס בגלל שהזכירו את ההדחות. את רנין למשל אפשר להטיס בטענה שברגע שהאח הגדול אישר את בקשתה לצאת היא צריכה לפנות את הדברים ולעוף.

סוף סוף........../images/Emo124.gif

הבועה מתפוצצת להם בפנים....ערן, שי, נעמה, וקרן
מואהאהאהאה.........עכשיו מתחיל להיות מעניין!

superjets

New member
אז ככה :

נעמה רנין ונסה וקרן דיברו ופתחו כל אחת בתורה את כל מה ששי וערן אמרו להן וראו שהם דיי עיוותו דברים אז הן החליטו מעכשיו להגיד את כל השיחות שלהן אחת לשנייה.

למעלה