עידכונים מהוילה - יום 20, ה- 20.9

קמבילי

New member
קלטתי איזה חילופי דברים קצרים בין שפרה לצבר

נדמה לי שהיא שאלה אותו אם משהו מתרחש בבית, והוא אמר לה שכן ושאל אם היא רוצה לשמוע. היא אמרה שכן, רוצה לשמוע הכל, והוא אמר לה: אוקי, אחר כך. אם לא הטעוני אוזני, זה אומר ששפרה נכנסת למשחק המלוכלך, וזה אומר שהיא משייכת את עצמה לחבורת צבר-שי. חבל לי מאד. היא לא צריכה להתלכלך בשלב הזה, אבל כנראה שהמועמדות הקודמת שלה להדחה זעזעה אותה.

יניבל1

New member
שם ראשון (לא מוצא את ההודעה שלך אז מגיב פה)

לשאלתך . אז כן , המועמדים להדחה ביום ראשון צפויים. אולי לא אחד לאחד, אתה אני כבר יודע את החשיבה שמאחורי ההצבעה שלהם, וזה שלעצמו מספיק בשביל להפוך את העסק לבלתי צפוי. אם פעם רנין בחרה באשר רק כי היא לא אהבה את הזיוף הדתי שלו (דבר שלא יכולת לחזות , אולי רק לשער) היום אתה יודע בודאות שהיא תבחר במי שמסכן אותה במשחק( ככל הנראה נעמה וקרן, סיכויים קלושי ששי וערן) שי וערן למשל אתה יודע טוב מאד לאיזה שתיים הם הולכים להצביע . היחידים שלא ניתן לחזות את דרך ההצבעות שלהם אלה האאוטסיידרים , אבל גם הם לאט לאט, כמו שאתה רואה נשאבים לתוך זה .

אוקיי..

ברור שבגדול אנחנו יודעים שכל קבוצה הולכת להצביע לקבוצה השניה, אבל לא אחד לאחד כמו שעכשיו רשמת. ואלה שלא בקבוצות, אנחנו לא יודעים מה הכיוון שלהם, למרות שרשמת שאתה יודע למי כל אחד יצביע ויש הבדל.

יניבל1

New member
אבל אתה כבר רואה שאלה לא נכנסים לזה

צבר כבר נכנס לזה עמוק אתמול שיפרה לאט לאט מתחילה יהות יותר מעורבת (וגם ככה היא תוייגה בוילה, ובבית כאחת מהחבורה של הבנים, בלי קשר לבריתות) את ילאון ,חסר האופי, לא תיהיה להם בעיה למשוך עם האוזן כשצריך אני מניח שגם אשר בשלב מסויים יצתרף אליהם , הוא לא עושה רושם של אדם חזק עם עקרונות האמת (להבדיל מיוסי)

ליאורי13

New member
הם לא אמורים לעשות קליקות,זה לא חוקי !

אני יודעת שאמרתי את זה הרבה פעמים החבורה הזאת לא מבינה שהקהל יעשה להם דווקא ולא יצביע בעדם שנאתי את נעמה,עכשיו דווקא אצביע בעדה ובעד עינב כי אני שונאת שמנסים לערבב אותי כאילו אני מפגרת,אני מאמינה שיש הרבה שחושבים כמוני אני לא מסתכל על התוכנית כעל הישרדות אלא חיים בשיתוף וכמה הם תורמים לאווירה נעימה בבית

יניבל1

New member
למה אבל?!

את לא מענישה את שי וערן, את מענישה אותנו אנחנו אומרים לך השכם וערב שאנחנו לא מסוגלים לסבול את נעמה הדוחה הזאת ולו דקה אחת (את יודעת שכל פעם שנעמה נכנסת לפריים אני עובר אתר?) אה כן וגם נעמה וקרן מנהלות בריתות , סתם לידיעתך

ליאורי13

New member
אני לא חייבת לעשות מה שנוח לך

אתה לא אוהב את נעמה עדיין לא אומר שאני גם צריכה שיניתי את דעתי עליה ורק בגלל ההתנהגות המגעילה של השלישיה

יניבל1

New member
לא שינית את דעתך עליה

שינית את דעתך על על השלישיה, ואת תצביעי לנעמה (שאתה לא אוהבת!) רק כדי להתנקם בהם . את רוצה הלגיד לי שזה לא ילדותי?

sapie

New member
אני לא מסכימה איתך בכלל .

לכל אחד יש את הפייבוריט שלו בתוכנית.. כאלה יותר וכאלה פחות. למשל נעמה לי לא ממש מפריעה היא נורא אמהית ותורמת בבית ואני אוהבת לשמוע את השיחות שלך , חוץ מאלו שקשורות באסטרטגיות ובמשחק עצמו שזה לא מעניין אף אחד מי שאני לא מסוגלת לראות שם זה את ג'ני היא מטריפה אותי. אבל יש כאלה שאוהבים אותה.. זה נורא סובייקטיבי לכל אחד ואת מי הוא אוהב אתה לא יכול לצפות מאנשים שיצביעו להדחה עבור אנשים שהם די אוהבים בבית .

יניבל1

New member
הכי לגיטימי בעולם

אבל ליאור , להבדיל ממך, מצביע לנעמה למרות שהיא לא סובלת אותה

נועה21

New member
צודקת!!אני אפילו מוכנה לסבול את ערן שבוע נוסף

העיקר ששי יעוף כבר!

יניבל1

New member
ארז ואסי הבהירו את זה היטב

את צריכה להצביע למי שאת רוצה לראות על המסך. לא למי שאת מוכנה לסבול עוד שבוע ושיעוף

נועה21

New member
אני רוצה לראות על המסך את מי שיתמודד מול שי

לא משנה מי זה יהיה הוא יזכה לעשרות הצבעות ממני

יניבל1

New member
עוד אחת מהחסרי אופי

אלה שכל השבוע יורדים על נעמה , וקלראת סוף השבוע בעקבות מאורע מסויים בוילה יום לפני ההצבעות משנה את עורה. הרי יום רביעי,אחרי ההדחה, את וליאורי שוב תתלוננו כמה נעמה הזו היא חפרנית ומעצבנת בדיוק כמו שקרה שבוע לפני כן .. בהפקה לא סתם הבהירו את מה שכתבתי הודעה קודם. הם רוצים מצביעים נאמנים שמצביעים למי שהם באמת אוהבים, ולא כאל ה שמשנים את עורם כל יום בגלל שטויות (במקרה הזה להצביע לנעמה רק כדי ששי התככן יעוף, כשהיא בעצם תככנית לא חפות) אנשים כמוך הורסים את כל המשחק. יותר מכל מי שמדבר על בריתות ושיט .

נועה21

New member
משנה את עורי? מי מכיר אותך בכלל??

אתה תגיד לי את מי אני אוהבת ואת מי אני שונאת? מהיום הראשון אני אנטי שי. כל מי שיתמודד מול שי יזכה לעשרות הצבעות עד שאני לא אראה את הפרצוף שלו באח הגדול. נעמה אמנם חופרת אבל אין לי שום דבר נגדה, אני מעדיפה שאנשים אחרים יצאו לפניה.

למעלה