עידכונים מהוילה - יום 20, ה- 20.9

ליאורי13

New member
../images/Emo45.gif הוא מנסה לשלוט עליה? בושה וגועל

היא יצאה לעשן? ואם כן הוא אישר לה?

נועה21

New member
הוא לא התכוון לזה...

הוא לא התכוון שהיא באמת מבקשת ממנו רשות לעשן... הוא רצה פשוט להראות לערן וצבר שהוא מסובב את רנין על האצבע הקטנה ולכן צריך להשאיר את רנין וג'ני כי אפשר לשלוט בהן

KroKodil1

New member
אני מקווה שעכשיו הן ילכו לשי...

ואחרי זה יוסי ועינב יראו להם מי הוא באמת ככה שאז גם תתפרק הקליקה של הבנים ומי שישאר זה הבובלינים, ג'נין ולאון. בדיוק כמו שאני רוצה חחח

ליאורי13

New member
אני יודעת והבנתי את הכוונה של הצבוע והבואש

הוא לא אמור לסובב אפ'חד ולא להשתלט על חלשים החוכמה היא להיות ראש לאריות ולא לשועלים אין לו את החוכמה הזאת שי מגעיל איכס עליו!

Funk18

New member
לא מבין ת'פורום הזה

במקום שכל החיצים ילכו על נעמה, כל החיצים הולכים על שי וערן... יש סידרי עדיפויות אנשים, ובמשחק הזה הסקאלה היא מהגרוע לרע. נעמה היא על הגרוע ושי הוא בין הגרוע לרע.

ליאורי13

New member
כל שעה משמנים דברים בבית

לפי המזימות של שי שדואג רק לתחת שלו הוא עכשיו על הכוונת כרגע שי יותר גרוע מנעמה בשבילי לפחות ויש עוד כמה שחושבים ככה

דורוN

New member
מסתבר ששיפרה לא אכלה את מה שצבר אמר לה :)

היא אמרה לנעמה עכשיו "את יודעת...., פשוט תיזהרי, כי שמעתי .." ונעמה אמרה שהיא יודעת.

יניבל1

New member
יפה?

אם היא היתה מנפנת את צבר ומבהירה שהיא לא רוצה להיכנס למשחק אז מילא אבל ברגע שהיא הולכת לנעמה ומספרת לה הכל , היא בעצם נכנסת בצבר , ומכניסה את עצמה עמוק למשחק.

KroKodil1

New member
נכון

בקיצר שיפרה עם הבנות עכשיו וונסה
מי שמחליטות תכלס הן ג'נין - שבטח בסופו של דבר ילכו על הבנים. לאון, אשר, יוסי ואיתי יגיעו לסוף בקצב הזה...

KroKodil1

New member
למה לא?

הן שונאות את נעמה רצח עוד במיוחד אחרי הדחתה של מיקי. ושי מראה להם את "אהבתו הכנה" כלפיהן כך שהן ילכו איתו לדעתי...

אתה צופה קבוע?

היה להם סולחה מאז הריב, הן כרתו ברית ביחד. (לא יודעת כמה זמן זה יחזיק, אולי אני סתם לא מבינה). אבל ככה זה נראה לי.

KroKodil1

New member
אני צופה קבוע (לא 24 שעות ביממה כן? חחח)

הן עשו סולחה לא אמיתית יקירתי... שי מחזיק אותם באוזן חחח

אתה יודע מה, אני צופה די הרבה

ופתאום אני מגלה שיש שיחות שלא היה לי מושג עליהם, דברים משתנים כ"כ מהר שם. בגלל זה אני נזהרת בדברי, כי יש מצב שאתה צודק ואני ממש טועה.

KroKodil1

New member
אין בעיה

אני רק מספר לך מה שאני יודע. אני ממליץ לך לראות הדו"ח היומי. את מציצה בו לפעמים? כי הוא ממש ממצה

אבל יניב, מה היא אמרוה להגיד

אם היא הייתה משתפת איתו פעולה ומנסה להוציא עוד אינפורמציה, או אומרת לו "אני אתכם", אז היינו אומרים שהיא צבועה ואיזה גועל נפש. אז היא ניפנפה אותו בזה שהיא לא ניכנסת לזה, כי אם היא הייתה אומרת לו "אני לא איתכם - אני עם נעמה" היא הייתה עפה לגיליוטין (יש להגיד במבטא צורפתי
).

למעלה