עידכונים מהוילה - יום 20, ה- 20.9

זה בטוח....!!!

וצבר ממש מתגלה ממש...כ- "מים שקטים חודרים עמוק..." הוא יעשה הכל שהן יאמינו להם...וישארו בצד שלהם. כי הן חלשות..וקל יהיה להעיף אותן!

לא יהיה קל להעיף אותן כי זה תלוי רק

בנו.הקהל. הם לא יודעים מה דעת הקהל ועל כן, לא יוכלו בקלות להדיח את רנין לפני ערן למשל.

ליאורי13

New member
הם משחקים כאילו הם בהישרדות וזה לא אמור להיות

כך לפי הקונספט של המשחק הבינלאומי ,הם אמורים להתנהל רגיל,מריבות,תככים,שינאה,קינאה,בישול,אוכל הכל יחד ולא מעבר לזה,יענו לא לכרות בריתות שי חי בסרט שהוא בהישרדות והוא דן מנו,הוא לא מגיע לציפורן של דן מבחינה שיכלית שי צבוע שקרן רמאי שחושב רק על התחת שלו שי שולט על כולם,זה מראה שאין להם חוט שירה וכמה הם נמושות אם הצפע הזה ילך הבייתה,הבית יתנהל יותר רגוע הוא כל הזמן צועק ומאיים על אלה שלא שומעים בקולו אם שי עומד להדחה אני הפעם אסמס{בניגוד לעקרונות שלי} לכולם חוץ ממנו,לא איכפת לי לבזבז כסף על ההפקה המחורבנת,העיקר שהצבוע ילך הביתה,אחריו כל החיילים שלו

גם אותי הוא עיצבן../images/Emo70.gif

והמצחיק שהוא עושה את כל זה רק בשביל התחת שלו
ושבוע שעבר עינב אמרה משהו חכם לנעמה: " כל אחד פה רוצה לזכות במיליון - אין כאן חברים " והנה, עכשיו היא רואה את זה טוב מאוד!!! שי.....מפחד מעינב...הוא יודע שהיא תקפוץ עליו...בגלל זה הוא לא הולך לדבר איתה כמו כל היפות נפש...ש.רק רואות בנים והן לרשותם.

ליאורי13

New member
אח"כ אורים שעינב טיפשה והיא מזה לא

שי מפחד ממנה כי היא פתחה עליו, ככה זה המרוקאים,מעלים את האף יותר מידי ומנסים להשתלט, עד שבא מישהו ומוריד להם כאפה וישר הם יורדים לאדמה, יענו מפחדים מזה שהראה להם שהוא יותר חזק

דורוN

New member
לפני כמה דקות שי אמר לערן

להצביע לנעמה ועינב. איפה ההפקה? עכשיו צבר אומר לשפרה שתצביע לנעמה. אין הפקה בישראל.

ליאורי13

New member
הם לא מבינים שהצופים לא אוהבים את תחמנים

מניפולטיביים ושקרנים ויעשו הכל להדיח אותם אחד אחד הקבל אוהב את השקטים שלא רבים ועושים מריבות שמעכירות את האווירה שי עף !!!!!!!!!!!!!!! אחריו,רנין, צבר וכל מי שבקליקה שלהם ההפקה סתם בובות,לא עובדים לפי החוקים

KroKodil1

New member
לא פלא שהם הוציאו מהכוונת את קרן

הם יודעים שאם היו רוצים להעיף אותה אז הם מסתכנים בזה שערן יעבור לצד השני בשביל לשמור עליה...

קמבילי

New member
אני אפילו לא בטוחה שהוא הצטרף לקליקה

שמעתי את שי טוחן וטוחן לו וערן לא מגיב. מהנהן או משהו אבל לא אומר מילה. הוא יצביע לנעמה בטוח, אבל כמעט בטוח שלא יצביע לקרן.

KroKodil1

New member
אם הוא חכם הוא יצביע נעמה ושי...

שי בחיים לא יחשוב שהוא בוגד בו וככה יהרוס את שתי הקליקות, את שני המנהיגים של הקליקות וישאר עם קרן בסוף...

זה בדוק...

הוא כבר אמר לכולם שיצביעו לנעמה ולקרן כי הוא יודע שנעמה לא תהיה שם...קרן תהיה איתם (לא תהיה לה ברירה)

נועה21

New member
שי לערן וצבר אתמול בלילה:

"רנין לא מדליקה סיגריה בלי לבקש ממני רשות" פשוט להקיא ממנו

למעלה