עידכונים מהוילה - יום 29, ה- 29.9

k i d a n

New member
יותר מ-30 אחוז דתיים כשנוח להם

ועושים מה שטוב להם אבל כשזה קצת לא נוח לקיים מצווה הם פתאום "מסורתיים"...

metrosexual

New member
אחוז הדתיים/חרדים 21%

לפי הסקר רק 46% ביקרו בבית כנסת בראש השנה

metrosexual

New member
ואני מתבייש לקרוא

שמאשימים את שפרה בגלל שהיא אמיתית ועומדת על הדעות שלה....זה מראה עד כמה שאתם צבועים ומוכנים לעשות משהו שאתם לא ממש רוצים רק בשל להצטייר יפה בעיני האחרים ולרצות את האחרים! פשוט גועל נפש!

metrosexual

New member
מעניין אםרנין/ג'ני הייתה/היו מבקשת/ות בשר לבן

היו מביאים גם...

Fairywitch

New member
אחת ולתמיד- רנין נוצריה!!!!

אז די עם הרמאדאן! כן מעניין אם היו בונים לה כנסיה לכריסמס או מביאים לה עץ אשוח אם התכנית הייתה נמשכת עד אז. ויהדות זה לאום- לא דת. אנחנו מדינה יהודית מבחינה לאומית, לא מבחינה הלכתית. לי אין בעיה עם "איש באמונתו יחיה"- זה אשר שיש לו בעיה עם זה. הוא מכבד רק את אלה שמסכימים איתו, והוא גם טיפש כמו זוג נעליים בנוסף לכל. הוא לא יודע על מה הוא מדבר בחלק גדול מהמקרים- חבל שהוא לא שמע על "סייג לחוכמה שתיקה".

אני חושב שאם המתמודדים היו מבקשים דברים משלהם

אז גם בהם אולי היו מתחשבים, נכון שחוקי האח הגדול אוסרים על קשר עם העולם החיצון אבל לדעת האח הגדול להיות עם מתפללים מבלי לדבר איתם כדי לדעת מה קורה בעולם החיצון זה לא דבר כל כך חמור,כי נראה שלטענתו כל החוכמה היא לא לדעת מה קורה בחיי היום יום,ולא שלא להפגש עם אנשים אחרים,גם אם הם לא מהתוכנית, דרך אם אני מעוניין להתפלל בבית הכנסת הזה,מה עליי לעשות? עד כמה שזכור לי חוץ מאשר אפשר עוד 10 אנשים יהודים דתיים, ועד כמה שזכור לי בחוק המשחק הזה יש מקרים שבהם כן נותנים הקלות,

My Little Fairy

New member
זו אפליה כלפי דתיים לאומיים.

אם אפשר לשמח אותו ולמלא אחר בקשותיו על מנת שירגיש בנוח ויוכל לקיים את אמונתו, למה לא לעשות את זה? יש עוד אנשים מאמינים בבית שישמחו ללכת לבית כנסת, לצום בכיפור, ולשבת בסוכה הרוב בטח ירצו! אם דתיים מפריעים לך בעיניים לך לרופא עיניים ובקש ניתוח להסרת שנאת חינם.

Q u a Q u a

New member
השורה האחרונה שלך מיותרת וטיפשית.

אבל את בטח מרגישה שאת על אולימפוס השנינות אז אני לא יהרוס לך.

Q u a Q u a

New member
אני בחורה... ואת עדיין שיא השנינות ../images/Emo197.gif

את ממש צריכה להוציא מגזין בקצב הזה, אנחנו לא עומדים בזה

metrosexual

New member
חחחה התבכיינות רגילה של הדוסים ותומכיהם

שתו לי ,לקחו לי,שונאים אותי בלה בלה...

metrosexual

New member
אני מתעב את הדת

ואת האמונה העיוורת שלהם אבל לא את הדתיים כאנשים

My Little Fairy

New member
זו ראיה מעוותת.

הדת אינה גרועה, אלא מי שעושה אותה. אמונה צריך לכבד. אנשים שפגעו בך בגלל הדת, אתה יכול לתעב. גם אני הייתי חלק מהם וגם בי התעללו עקב שנאה שאינני ממש כמותם, אבל אני לא מאשימה את הדת או את האמונה, אלא... אף אחד. רק שמחה שיצאתי משם ודי מרחמת עליהם ועל תפיסת הדת החולנית שלהם. כשתפסיק לשנוא ולתעב, תפסיק להיות כמותם. כרגע אתה ממש דומה להם.

למעלה